Cainii au mai omorat un copil(2)
Raspunsuri - Pagina 11
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamiy Daca ar fi murit copilul TAU, ai fi dorit sa moara toti cainii. Din Romania. |
Daca, daca intelectul ar fi ajuns brusc la IQ 15, se prea poate.
Daca o blonda imi omoara copilul eu vreau sa plateasca blonda aia, nu toate blondele din lume. Ca gandesc.
ramiris spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui XIO
Daca, daca intelectul ar fi ajuns brusc la IQ 15, se prea poate. Daca o blonda imi omoara copilul eu vreau sa plateasca blonda aia, nu toate blondele din lume. Ca gandesc. **Fur is for petting*** |
Foarte posibil sa-ti pierzi mintile daca iti pierzi copilul, n-are legatura cu IQ-ul ci cu trauma emotionala majora.
Ma indoiesc ca o mama care si-a pierdul copilul poate face deductii logice de tipul celei de mai sus.
XIO spune:
Hai sa ne departajam putin de ideea asta cu cainii: sa luam ca exemplu mamele care si-au pierdut copiii si au aparut in presa:
-mama care si-a pierdut copilul sub rtile masinii lui Cocoana din Timisoara. A omorat pe cineva mama asta? A sarit la bataie la cineva?
Poate nu o fi suferit de fapt dupa copilul ei, nu? Ca altfel nu se explica.
-mamele care si-au pierdut copiii in incendiul de la maternitatea Giulesti.Au omorat pe cineva? Eu nu am auzit Tu? Crezi ca a fost o trauma sau nu?
-mamele care si-au pierdut copiii la nastere. Au omorat pe cineva? Nu.
-mamele care si-au pierdut copiii in accidente de masina. I-au omorat pe vinovati? Eu nu am auzit. Tu?
-mama Laurei Stoica. A macelarit cumva familia baiatului din cauza caruia a murit cantareata? NU.
Sa continui?
Cred ca diferenta dintre motivele pt. care omoara/musca un caine si cele din care omoara/bate un om nu mai trebuie sa le scriu, nu?
Prin urmare nu m-ai convins. Desigur ca este simplu sa omori atunci cand tinta nu se poate apara.Ma intreb daca un copil de gradinita iti omoara copilul, ce faci? Ii omori pe toti colegii? sau doar pe cel care l-a omorat? Sau pe nici unul?
De curiozitate intreb, ca sa deslusesc rationamentul.
Leditia spune:
oh,Xio,unde te-ai dus si tu cu exagerarile,serios..
Cainii nu au ce cauta pe strazi si basta!Nu trebuie sa-ti fie frica sa iesi din casa,nu trebuie sa-ti fie frica sa-ti lasi copilul in parc sa alerge,ca poate i se pare cainelui tolanit sau haitei ceva aiurea si sare pe el..Chiar nu vad ce atata cearta,cainii nu au ce cauta pe strazi,sterilizati sau nu,nu au ce cauta.Daca eutanasia a fost o solutie pt atatea tari,la noi de ce nu ar fi?Ca mai bogati ca altii nu suntem sa-i tinem pana la adanci batraneti in adaposturi.
Cei care ii iubesc cu adevarat se pot duce la adaposturi,pot face voluntariat acolo,pot sa adopte,dar sa raspunda pt ei,nu sa-i lase pe strazi,pot sa le duca acolo mancare.Daca arunci niste oase pe geam/resturi de mancare nu inseamna ca iubesti cainii!
Condoleante familiei,este tragic ce s-a intamplat,asa ceva nu trebuie sa se mai intample!Este inacceptabil ca intr-o tara europeana sa colcaie haitele de caini pe strazi,sa-ti fie frica sa mergi in parc/pe strada,sa-ti fie frica pt propria viata si niste suflete nevinovate sa plateasca pt iresponsabiliatea altora!
XIO spune:
Letitia, ai ajuns cam tarziu.
Eu nu exagerez, combat exagerarile.
SOLUTIA TARILOR CIVILIZATE NU A FOST STERILIZAREA CI RESPONSABILIZAREA CETATENILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nimeni nu vrea caini pe strada.A fost stabilita chestia asta inca de la inceput.
iubitorii de animale fac voluntariat, isi dau banii pe sterilizari, gasesc stapani, dar din pacate nu pot tine pasul cu oamenii necivilizati care traiesc in Romania si care iti pun tie viata in pericol abandonandu-si cainii si neavand grija de ei.
Cu aia trebuie sa te razboiesti, nu cu bietii catei care nu au nici o vina.
kim222 spune:
eu zic ca totu-i foarte simplu!..euthanasiem toti cainii nerevendicati ,punem punct problemei si o luam de la capat ca o tara civilizata fara caini pe strada..asta este normalitatea ...restul sunt hai sa discutam ..discutii
sunt si eu doar o mama de copil muscat de caime ( atacat de mai multi, miseleste pe la spate, in timp de copilul se plimba prin iarba)si care a ajuns la urgenta unde a trebuit sa fie cusut..avand o cicatrice urata ,care ii va aminti toata viata ce frumos este sa iubesti cainii ,prietenii nostrii ..Tot ce-am reusit a fost cu certificatul medico-legal sa fie ridicati toti acei caini...
edit: ce responsabilizare??????????? uiti ca traiesti in Ro unde spiritul civic este aproape inexistent???..si daca ar fi , este prea tarziu fara o masura radicala , lucrurile fiind scapate de sub control..si ajugem de unde am plecat..la euthanasiere!
BellaDonna spune:
ma deranjeaza foarte mult cand se da ca ex. tarile civilizate ...
XIO tarile civilizate da OMOARA- EUTANASIAZA caini punct,
nui tine pana la adanci battranete si nu au inceput cu educarea ci cu aplicarea legii
Caini nu au ce cauta pe starda ,si nu conteaza a cui e vina si cum sa ajuns aici ci se se face de acum incolo
XIO e STRIGATOR LA CER sa ignori suferinta parintilor care au pierdut un copil asa de tragic e inimaginabil de neconceput o moarte mai groaznica si in chinuri cum a murit acest copil , SI LIPSA DE RESPECT SAU INTELEGERE din partea TA sa vi aici si sa minimalizezi aceasta suferinta,
ce ex ai dat tu e exceptie de la regula accidente neprevazute dar atacurile canilor au devenit o regula , si daca tot dai ex. cu tarile civilizate in arile civilizate sant omorati caini imediat fara drept de apel stansi de pe strazi si tinut max 3 saptamani pe urma eutanasiati
nici aici nui tin pana la adanci batranete
prin ce a trecut acest copil omorat de cani e de neconceput, o moarte mai groaznica si in chinuri muscat de caini, toate condolentele parintilor pt acest ingeras
XIO spune:
Kim, zau ca nu stiu ce sa iti raspund.
E ca si cum ai spune ca daca mancam acum toti puii din abatoare nu o sa mai avem pui in tara.
Este un ciclu:om cumpara caine--om abandoneaza caine nesterilizat pe straz--caine musca alt om.
daca tu omori cainii azi, maine vor apare alti pui de catel sau chiar catei maturi abandonati, nesterilizati. Daca ii omori si pe aia, iarasi vor aparea.... mie nu mi se pare greu de inteles.Si apar sa pt. ca nu exista o legislatie care sa responsabilizeze omul. A responsabiliza nu inseamna a astepta sa se civilizeze el, ci sa aplici amenzi si sanctiuni. Ca si urinatul in public. Nu interzicem lichidele si copacii, dam amenzi si punem toalete pe strada.
In tarile cizivilizate oamenii si-au dat seama care e cauza problemei, si trateaza cauza, nu simptomul.
Daca un om de cate ori te vede iti da un pumn tu iti cumperi o aparatoare pt. fata sau faci plangere la Politie?