Cainii au mai omorat un copil(2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Cata vreme nu a stat personal aici, sa verifice personal, pas cu pas, ce se intampla cu banii lui, da, consider ca se prea poate sa fi fost tras pe sfoara.

Nu am incredere. 250.000 de dolari le pot face cu ochiul la multi.

Cand vor fi dovezi, cand cineva va spune "uite, aici e devizul pentru suma de 250.000 de dolari, aici sunt chitantele, bonurile, sa vedeti justificarea cheltuielilor", atunci o sa cred.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

http://www.rollingstone.com/culture/news/city-of-strays-detroits-epidemic-of-50-000-wild-dogs-20120320 se intampla si in alte parti se pare - caini abandonati de familii ce s-au mutat devin vagabonzi. poate gasim o solutie viabila peste ocean.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
Michelle: at am fost la Eforie, am facut plangeri in scris la ...acum nu-mi vine in minte...dar cei care se ocupa cu stringerea maidanezilor...cred ca Portectia animalelor.
la fel si la Primarie. si am specificat,ca daca se intimpla ca cineva din familia mea sa fie muscata de maidanezi...imi voi lua avocat, si ii voi da in judecata.

Si s-a facut ceva? Ti-au raspuns la sesizare?

Parca imi aduc aminte ca o femeie muscata de ciini a dat statul roman in judecata la ONU, nu mai stiu unde, la un for international si a cistigat procesul. Daca toti muscatii ar face asta, poate s-ar mai schimba ceva. Trebuie mers pe plan international, ca vad ca la nivel romanesc nu se intimpla nimic. E un cerc vicios care trebuie spart cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Si din ce bani crezi ca sunt platite despagubirile respective?Din banii privati ai primarului care nu a facut nimic?Nu,tot din banii stransi de la populatie.Si nicio suma nu echivaleaza viata unui copil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
jenn:i din ce bani crezi ca sunt platite despagubirile respective?Din banii privati ai primarului care nu a facut nimic?Nu,tot din banii stransi de la populatie.Si nicio suma nu echivaleaza viata unui copil!

Si ce propui? Mai bine sa nu se faca nimic, sa ne lamentam pe la colturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Citat:
Michelle: at am fost la Eforie, am facut plangeri in scris la ...acum nu-mi vine in minte...dar cei care se ocupa cu stringerea maidanezilor...cred ca Portectia animalelor.
la fel si la Primarie. si am specificat,ca daca se intimpla ca cineva din familia mea sa fie muscata de maidanezi...imi voi lua avocat, si ii voi da in judecata.

Si s-a facut ceva? Ti-au raspuns la sesizare?

Parca imi aduc aminte ca o femeie muscata de ciini a dat statul roman in judecata la ONU, nu mai stiu unde, la un for international si a cistigat procesul. Daca toti muscatii ar face asta, poate s-ar mai schimba ceva. Trebuie mers pe plan international, ca vad ca la nivel romanesc nu se intimpla nimic. E un cerc vicios care trebuie spart cumva.

verbal mi-au spus ca eu sunt singura care ma plang. ca nu mai au alte sesizari. ca nu sunt caini vagabonzi in Eforie. eu le-am spus ca ii am filmati si ca le pot dovedi oricand.

am incercat sa fac o petitie comuna cu vecinii dar nu au vrut sa o semneze ca se iau rau cu Primarul si cei de acolo "sus pusi"...

in scris am primit ca se va cerceta...

chestia a fost ca in cateva luni m-am mutat din Eforie...

o alta problema care am mai avut-o a fost ca copilului meu i-a aparut o eruptie pe piele facuta pe sistem nervos...si la care doctorii nu au gasit decat o singura explicatie "cum ca a avut un soc-ca fost speriat de ceva". atunci mi-am amintit ca o data ne-au inconjurat o haita de vreo 10 caini, alta data un caine a sarit la noi latrind la gard si inca o data la banca un caine a sarit la el sa-l muste iar noi doar treceam prin fatza lui. copilul s-a speriat plangind si tremurind de fiecare data...deci...
a urmat un tratament dar de atunci, de aproape 3 ani, nu a mai avut aceasta eruptie.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Selene, evident ca asta poti spune despre orice actiune e genul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Letitia, propun sa se rezolve situatia in Ro,ca nu stiu cati au putere si bani sa poate ajunge la instante europene si mai propun sa plateasca cei vinovati din banii lor personali,sa vezi ce ageri vor fi data viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

http://www.rollingstone.com/culture/news/city-of-strays-detroits-epidemic-of-50-000-wild-dogs-20120320 se intampla si in alte parti se pare - caini abandonati de familii ce s-au mutat devin vagabonzi. poate gasim o solutie viabila peste ocean.

situatia respectiva a fost cauzata de faptul ca multe compani din zona au dat faliment, lumea si-a pierdut casele la banci si astfel familii care stateau la casa si aveau 2 caini poate a trebuit sa renuntze la unul sau la amindoi...si de asta s-a intimplat asa.

daca a treb sa se mute la apartamente...multe apartamente nu accepta caini, sau poate doar unul...de marime mai mica...deci tot felul de reguli ref. la caini
au ramas f. multe zone nelocuite(ghost towns)...fara lumina, politie, scoli...

se pare insa ca s-a acctionat cu folos si s-a mai reemediat situatia. s-au facut adaposturi, adoptii...

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Selene, evident ca asta poti spune despre orice actiune e genul asta.

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

XIO, banii corup. E un fapt stiut si ras-stiut, am vazut si eu cu ochii mei. Eu ma stiu cum gandesc eu vizavi de bani, ce as face intr-o situatie sau alta. Altii... mai ales necunoscuti... neee. Nu cred nimic. Cu dovezi, poate.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput