Cainii au mai omorat un copil(2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_b

Xio, aici este un forum despre copii. probabil ca "desprecatei" o sa gasesti mai multe afinitati.
In ceea ce priveste orfanii, nu se vede padurea de uscaturi. Oamenii, simtindu-se depasiti sa se aventureze intr-o chestie mai ampla, prefera, ca sa se simta impliniti, sa arunce oase la catei. oase la orfani nu se poate. E mai la indemana. Copiii presupun responsabilitate, planuri de viitor, gandire pe termen lung. Cainii, nu (din punctul unora de vedere, bineinteles).Asa ca oamenii prefera lucuri pe termen scurt.

Exact.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_b

Xio, aici este un forum despre copii. probabil ca "desprecatei" o sa gasesti mai multe afinitati.
In ceea ce priveste orfanii, nu se vede padurea de uscaturi. Oamenii, simtindu-se depasiti sa se aventureze intr-o chestie mai ampla, prefera, ca sa se simta impliniti, sa arunce oase la catei. oase la orfani nu se poate. E mai la indemana. Copiii presupun responsabilitate, planuri de viitor, gandire pe termen lung. Cainii, nu (din punctul unora de vedere, bineinteles).Asa ca oamenii prefera lucuri pe termen scurt.

Draga Iulia, la copii nu trebuie sa le arunci oase. E destul sa mergi din cand in cand la orfelinat, sau sa te duci ca voluntar pe acolo, sau sa le trimiti bani, haine, jucarii, sa iti rupi 5 minute sa interactionezi cu ei.
E la fed de "la indemana" ca si voluntariatul pt. catei. Ca tot ati inceput cu comparatiile.
Nu stiu care oameni prefera lucrurile pe termen scurt, ca eu una am facut cateva din cele de mai sus.
Si mi-a ramas loc sa ajut si cainii, pisicile samd.

Mergi la inceput

Xio, la acest subiect nu este vorba despre tine sau despre ce faci tu pt maidanezi sau orfani. Stii bine ca imi esti simpatica, dar nu despre tine este vorba, aici.

Atata timp, energie si bani cheltuiti pe niste maidanezi, cand copiii orfani, viitori cetateni adulti ai tarii, sunt ignorati, pur si simplu. Nimeni nu deschide un topic in care sa-si exprime indignarea despre situatia orfanilor, asa cum se discuta despre cainii tarii.

Asta tot incerc eu sa zic. Sper ca acum am reusit.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Atata timp, energie si bani cheltuiti pe niste maidanezi, cand copiii orfani, viitori cetateni adulti ai tarii, sunt ignorati, pur si simplu. Nimeni nu deschide un topic in care sa-si exprime indignarea despre situatia orfanilor, asa cum se discuta despre cainii tarii.

Subiectul nu era deschis ca sa-si exprime cineva indignarea despre situatia cainilor ci pentru a exprima revolta atunci cand unui copil i-a fost curmata viata de niste caini fara stapan si extrem de agresivi.
Tie ti se pare ca topicul asta este cumva o oda adusa maidanezilor?
Citim acelasi lucru?

Alfel revin si spun ca paralela cu orfanii e deplasata. Revin si spun ca ce face Mikey Rourke cu banii lui e treaba lui, laudabil ca-i da pentru o cauza in care crede. N-am de unde sti ca saptamana sau luna trecuta nu a donat pentru un orfelinat sau pentru eradicarea poliomielitei.
Nu e treaba mea ce fac persoanele private cu banii proprii.
Treaba mea e ce face statul cu banii mei.Cum ma protejeaza un sistem la care cotizez.

Mergi la inceput

Ramiris, ia citeste tu inca o data subiectul si vezi cate sinusoidale are.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:

allinta

Si care dintre sinusoidale justifica paralela intre cainii maidanezi si copii orfani?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

Citat:

Si care dintre sinusoidale justifica paralela intre cainii maidanezi si copii orfani?

Eforturile depuse in mod inegal, dupa cate observ eu.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

parerea mea e ca pana cand cei muscati nu isi fac o organizatie, luat avocati, data primaria si cei responsabili in judecata si amendati...nu se va face treaba.
la fel si cei prinsi ca da mancare la caini care nu sunt ai lor...sau ii arunca pe strazi treb amendati.
cand aceste amende se vor aplica...poate se va mai face lumina.

cat am fost la Eforie, am facut plangeri in scris la ...acum nu-mi vine in minte...dar cei care se ocupa cu stringerea maidanezilor...cred ca Portectia animalelor.
la fel si la Primarie. si am specificat,ca daca se intimpla ca cineva din familia mea sa fie muscata de maidanezi...imi voi lua avocat, si ii voi da in judecata.

pe vecina care dadea mancare la maidanezi la fel am speriat-o ca am filmat-o ca le da mancare si daca ne musca ciini o dau in judecata. cei drept ca tot o mai facea dar rar...si pe ascuns cand stia ca nu sunt acasa.

treb sa faceti ceva...sa luati masuri. e groaznic ce se intimpla. nu va lasati!

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:

Ne-a vizitat actorul american Mickey Rourke. Cineva a reusit sa il convinga sa cotizeze cu 250 000 de dolari pt infiintarea unui adapost pt maidanezi. Asta in conditiile inn care orfanii traiesc ca vai de ei, iar la 18 ani sunt aruncati pe strazi, fara nicio perspectiva.

allinta

Iar au venit americanii?

(Primul gand a fost "alt fraier bun de muls").

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Citat:

Ne-a vizitat actorul american Mickey Rourke. Cineva a reusit sa il convinga sa cotizeze cu 250 000 de dolari pt infiintarea unui adapost pt maidanezi. Asta in conditiile inn care orfanii traiesc ca vai de ei, iar la 18 ani sunt aruncati pe strazi, fara nicio perspectiva.

allinta

Iar au venit americanii?

(Primul gand a fost "alt fraier bun de muls").

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Fiecare isi foloseste banii pe ce vrea. In loc sa-ti cumperi haine si alte articole de genul acesta mai bine ai da banii la orfani. POti trai si cu un iaurt si o paine pe zi.
In loc sa faci un bine, tu te rasfeti.

Selene, omul a adoptat un catel de pe strada si a hotarat sa dea acei bani pt. adapost. Asa ai scris tu de parca bietul idiot a fost tras pe sfoara.

Mergi la inceput