Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 {5}
Raspunsuri - Pagina 5
gianina1983 spune:
Buna ziua mamicute.
Tin sa precizez ca ma alatur si eu bebeilor mofturosi la papa,ieri am crezut ca iau campii de la 7dim la 15dupa amiaza cu chiu cu vai a mancat 150ml de laptic(amestec san cu completare)ma frate si cum o puneam pe pat isi lua somn instant de ma luase toti nervii nu stiam ce are si ce sa ii fac,intrun final am convinso si a ciugulit cat de cat aseara la culcare a papat cam 110ml completare ca sanul nu mil accepta decat prin somn(precis curand se duce si putinul laptic existent)si azi am fost la clinica unde totul e normal,ramane doar sa insist in continuare.
Va poop pe toate si va doresc sa scapati cat mai repede de uratii de colici
Mamicute scumpe chiar nu e ok zaharul la bebelusi oare chiar mai sunt pediatri asa incuiati sa recomande o lingurita de zahar in ceai la un bebe de 2 lunisper sa nu va suparati dar eu nici BABY DRINK nu iam dat piticii din acelasi motiv contine zahar(si miau trimis din tara vreo 5cutii care stiti si voi ca e 15ron cutia...si uite asa am stoc de ceai)va poop si aveti grija de voi de bebici si de tatici
CristinaGoji spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALTESA Aaa si apropo de dormitul fara sot ,eu nu sunt de acord mai bine sa horcaie decat sa-l inlocuiesc cu mama sau soacra ca o dau acum in paranoia Ancai ,ca uite asa usor il dai afara din pat,mai rauuuu il ilocuiesti cu altcineva(fie ea si mama),si uite asa fara sa-ti dai seama il dai afara din viata ta. implinita de Rafael-Ioan |
Atunci tre' sa-ti faci un pat mare, mare, cat sa incapeti voi 2 si cei 3 prunci, ca parca asa-ti doreai.
ALTESA spune:
Cristina daca as sigura ca s-ar linistii l-as mufa si pe tacsu da.... asta i papa lapticu degeaba lu bebe.
mihacor sunt de acord cu deciziile pe care le-ai luat nu ai devenit singura mama si el a devenit TATA DECI COPILUL NU ARE ACUM MAMA SI MAI TARZIU TATA copilul are PARINTI.
La mine treaba e asa mort-copt suntem am2 langa el nu doar eu.
ica ai mai cautat rochie?
adc spune:
Cristina, scuze, neuronul meu adormit e de vina... era cat pe aci sa te intreb daca toti copiii tai au fost atat de solicitanti, bine ca am tacut Aprecierea ramane oricum valabila.
Mihaela, frumoasa atitudine si frumoase cuvinte
Eu prefer sa dormim separat , oricum il aud cum sforaie si din camera cealalta. Evacuarea din patul conjugal s-a produs cand era Andra bebe si mi-au mai pierit mie din ideile de armonie a cuplului cand poluarea fonica provenea din doua directii, dar a fost la initiativa lui, ca il deranja vezi doamne foiala fetitei si faptul ca o mai luam cu noi in pat cand alaptam.
Cat despre dormit sau locuit cu mama respectiv soacra, doamne fereste! (ma refer exclusiv la mine si la "atasamentele" mele)
ALTESA spune:
mi-am schimbat toata mobila cand eram gravi si am conceputo special pentru noi 2 si 3 copii.
In pat mai intra un bebe pe langa noi 3 si can o avea Raficu un an il mut la el i camera(se trece de la noi din camera in camera copiilor si deci nu ne deranjeaza nimeni ,nu deranjam pe nimeni).
Iar eu cu tati si cu (gemenii sper)vom impartii patul mare,daca nu tot asa face si al 2-lea bebe un an si-l mut cu raficu.
Atat ca o sa scot patutul de bebel si o sa fac paturi etajate (ca la camin)
Si daca ma supar mai fac un bebe si pe la 37 de ani incolo sa vedem cum e
ane-maria spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 Anca_cls, Anne-Maria cititi acest link: http://www.paradisulverde.com/Alimentatie/Dulciuri/zahar-moartea-alba.html mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
|
Lady poate nu e o scuza, dar cat a fost soacra-mea la noi in primele 2 saptamani i-am dat ceai baby calm indulcit cu zahar si putina zeama de lamaie asta la insisttentele ei ca asa trebuie, eu nestiind cum sta treaba am zis ca e totul ok mai ales ca ea a lucrat ca asistenta la nou nascuti , am zis ca stioe ce face dar uite ca asa timp de vreo luna i-am dat bebelinei mele zahar nestiind ca nu e bun , iti dai seama ca acum imi vine sa ma dau cu capul de pereti stiind ca nu am facut bine.I-am mai dat si baby drink , insa am renuntat de cateva saptamani la el. Bine macar ca acum stiu ca nu e ok, si eu am fost idioata ca nu am intrebat-o pe pediatra dc e ok sa ii dua ceai indulcit ,desi i-am spus ca ii mai dau ceai dar nu am specificat in ce mod, ea mi-a zis ca nu e necesar sa ii dau ceai ca din LM isi ia ce are nevoie.
acum ma confrunt cu 2 probleme .Una ar fi ca din 3 mese sa zicem, dupa, varsa in jet 2.
Si a-2a problema ar fi ca are un program ciudatel, se culca pe la 2 noaptea si se trezeste la 12 a doua zi , binen-teles cu mesele aferente intre orele astea.
Deci nu stiu cum fac , o sa meerg la pediatra si o sa vad ce zice.
Ma duc afara, treb sa ajung la banca , o iau cu mine bine-nteles.
ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)
Nicole1980 spune:
Am fost astazi la vaccinul de 2 luni. AM facut infanrix hexa..
Am o intrebare: cate intepaturi le-au facut doctorii copiilor vostri la vaccinul de 2 luni?Noua ne-a facut 2 intepaturi: una pentru a afla daca este alergica si a doua a fost vaccinul.
Eu stiu, parca , de la David ca trebuia una singura... Imi pare rau ca nu m-am uitat pe pachetul cu infanrix....daca asa trebuie facut...
A plans mititica si mi-a fost tare mila de ea.
suzieq spune:
Altesa esti mortala cu planurile tale.
Nicole si eu stiu la infanrix se face o singura injectie, este unul din motivele pentru care am optat pentru el.
Adc, noi stam cam in capatul lumii, eventual cand te hotarasti sa faci o excursie la sarbi , in capat de Sagului stam, oricum cand mai crestem sigur socializam si noi, mai ales ca vad ca vine vreme buna.
Fetelor care alaptati de ce nu beti voi ceaiul baby calm, pe mien asa m-au sfatuit mai multi medici sa beau eu ca are efect si asupra lui bebe, dar deocamdata nu mai e cazul ca nu prea mai avem colici.
kraluca spune:
altesa - esti fenomenala cu planul cincinal pe care ti l-ai facut! noi avem in plan doar 2 copii
mihacor - pe cap are cojite, si e normal. eu o dau cu o crema hidratanta (diseara incerc cu ulei de masline) cu o ora inante de baita si ii pun caciulita in cap. dupa aia, spalat normal cu samponel.
ileana - si a mea era maraita si suparata de nu o recunosteam, insa mi-am dat seama unde este problema: este foarte obosita si vrea sa doarma, insa colicii nu prea o lasa. de fapt, are un puseu de crestere. din aceasta cauza mananca si doarme mai mult si mai des. daca dupa 6 sapt dormea de la 22,23 pana dimineata la 5,6 fara pauza, ei bine de la 8 saptamani are acelasi program, dar cu pauza de papa la ora 2. pentru mine e mai bine asa, deoarece imi mai decongestionez sanii... ca la 6 dimineatza imi curgeau sanii siroaie. de asemenea, si numarul de scaune a crescut.
asa ca nu imi voi mai chinui fata cu program si o las ca-si regleaza singurica ritmul. de pe la 4 saptamani eu o tineam treaza dupa 6 seara ca sa-mi doarma noaptea. si de cateva zile nu o mai recunosteam, cat de mofturoasa era. si normal, cand pitica voia sa doarma eu aveam pretentii sa-mi zambeasca si sa stam la discutii
va spuneam ca am revenit la dimensiunile de dinatnte de sarcina. ei bine, se pare ca am cam exagerat... ap probat niste rochite de ocazie si am observt o burtica si niste colacei care inainte nu existau. dar eu nu fac o tragedie, deoarece acum mai par si eu a femeie
mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6
kraluca spune:
ane-maria - eu nu as face asa o tragedie din faptul ca a fost dat zahar bebeilor in ceai. bine ca acum ati aflat si ca nu veti mai repeta. eu am aflat ca mi-au dat ceai de coji de ceapa ca sa nu mai am colici, iar femeile de la tara care nu mai aveau lapte dadeau bebilor lapte de vaca amestecat cu ceai. si au crescut atatea generatii fara sa deprinda o dependenta de zahar sau alte nebunii. bebeii nu sunt atat de firavi precum credem.
ieri am fost la dentist ca ma deranja o masea... ca sa nu-mi faca anestezie mi-a pus o pasta ca sa-mi omoare nervul... zic eu ca e pasta cu arsenic. si cand am ajuns acasa am inceput sa-mi fac probleme ca ajunge arsenicul in lapte. de fapt, tindem sa exageram fiecare chestie si sa ne speriem de la orice
mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6