FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 14
Raspunsuri - Pagina 20
cocolino2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bichi Fetelor in a treia zi am 7 embrioni! Maine dimineata plecam spre Brno, duminica dimineata transfer si duminic seara dormin la ORADEA, am rezervat camera! Romania sosim!!! si vom fi 4 in masina chiar daca documente avem pentru 2. Ceilalti sunt clandestini in burtica mea!!!!! |
ha ha ha si eu m-am amuzat ca i-am pacalit pe vamesi la intoarcere.
voi veniti 4 ca va asteptam cu drag!
Bichi spune:
Multumesc fetelor, sunteti niste scumpe!
Irilac trebuie sa schimbi avatarul cu un test cu doua liniute!
Smaik si tu esti in focuri! Multa bafta!
Pupici pe burtici!
irilac31 spune:
Bichi...super vesti . Chiar ma intrebam daca ai plecat spre Brno. Tot la Vaka vei sta? Doamne ajuta sa ai embrionasi puternici si lipiciosi . Te asteptam acasuca cu bebeii, sa vezi ce bine va fi langa toata familia, tu vei fi rasfatata...o sa le placa la bebelasi
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
Bichi spune:
Da Iri tot la hotel vaka, ne-am obisnuit acolo.
Am fost de doua ori si am stat cate trei zile de fiecare data.
Am rezervat camera direct la Stanislav
irilac31 spune:
Dragelor, am niste vesti grozaveeeeee.Acum am primit mail de la clinica ca mai am 2 embrionasi care ma asteapta
yupiiiiiiiii
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
Bichi spune:
OOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Irilac
Vrei sa umpli casa, din doua impuscaturi!
irilac31 spune:
Eu am uitat cartea de vizita pe care mi-o daduse, in camera....desteapta de mine. Acum daca vreau sa mai revin acolo cred ca voi apela la tine sa-mi dai datele de contact...poate e mai ieftin daca fac rezervarea direct la el.
Si mie mi-a placut acolo...mai ales restaurantul ala chinezesc din mall, mooooamaaaa ce buna era mancare la ei, si nu scumpa si multa....Pana acum n-am avut ocazia sa mananc mancare chinezeasca dar acum pot spune ca sunt fan
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bichi OOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Irilac Vrei sa umpli casa, din doua impuscaturi! |
Daaaaaa am ditamai casoiul, ce sa fac cu ea goala, las sa fie plina de muci si desene pe pereti