FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 14
Raspunsuri - Pagina 19
irilac31 spune:
Buna fetelor, cum va simtiti azi? Eu aseara am avut mici dureri de burtica, adica era sub burta pe mijloc, in zona uterului. Nu m-a durut tare da totusi am luat un no spa ca sa fiu sigura ca va fi ok...azi vad ca iar ma ia. Sunt ingrijorata ca de luni trebuie sa merg la servici, 8 ore de stat pe scaun si nu stiu cat de bine e sa stau atat timp pe scaun. Plus ca biroul meu este la etaj si am de urcat scari, orice as face trebuie sa cobor la parter, chiar si cand dau doc la imprimanta....iar nu stiu daca e ok sa urc de atatea ori scarile alea...
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
irilac31 spune:
Amalia, foarte bun rezultatul analizei, daca ai putea sa faci cumva sa-ti vina cm ca sa repeti celelalte analize in z2-3 ar fi super. Cand mergi la dr?
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
alina_alba spune:
Amalia, sunt la birou, dar deseara merg acasa. Iti dau PM cand ajung, poate vorbim un pic
Irilac, eu nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi. Mie, dupa ET, mi-au spus sa ma relaxez doar in ziua respectiva, apoi viata normala. Bineinteles, fara sa ridici greutati, fara abdomene si sporturi periculoase, fara bai sau dusuri fierbinti. Eu zic ca esti ok, atata vreme cat nu ai sangerari puternice...
amaliaro spune:
Buna irilac luni dupa amiaza la 18 am programare cit despre repetat analizele sa vedem ce zice medicul ca eu de 10 ani am ciclu doar provocat cu cyclacur deci daca nu il iau nu imi vine si cind am inceput DHEA mi a zis sa il intrerup deci sunt in ceata pina luni voi vedea deabia astept sa ajung la clinicabebe sa semne nu iti face griji totul va fi bine chiar de mergi la job miscarea este buna si tu sa fi POZITIVA DD va fi linga tine
amalia tsakoniati(matusa)
cocolino2010 spune:
Alina am lipsit si eu putin si tu te copilaresti?
Ce scriu eu aici de 2 saptamini ca nu am simptome si tu mai cauti? Spooting au doar 20% dintre femei, noi suntem in procentul majoritar, fara.
Si apoi Beta > 5 = POZITIV (asta e din buletinul meu de analize)
Tu meriti bataitza (doar cu flori)
Eu as fi repetat Beta azi la 48 ore dar dr. a zis ca il vrea pe cel de luni ca sa fie valoarea mai concludenta. Mi-a zis sa am grija de mine si sa-l sun urgent daca apar dureri anormale sau singerare.
irilac31 spune:
Amalia...pai tocmai asta e problema mea, ca nu prea pot face miscare acolo ci stat doar in fund pe scaun 8 ore .Am sa incerc sa pacalesc cumva si sa ma mai rup sa ma fac ca am treaba prin alte parti sa ma mai misc . Luni inseamna ca ai zi plina, mergi la biserica si la dr...
amaliaro spune:
da da luni la minastire dimineata dupa amiaza la clinica da va fi o zi placuta mi a picat programarea tocmai bine dimineata la SF Irini si dupamasa la clinica
amalia tsakoniati(matusa)
miracol11 spune:
Buna fetelor...abia acum am timp si eu putin sa va citesc ce ati mai facut...
amaliaro, eu zic ca e o valoare buna la FSH daca a scazut...o sa vezi ca totul va fi bine si in cazul tau!!!...multumim ca mergi luni la manastire...si eu marg luni dimineata la biserica!
irilac31, senzatiile alea nu cumva sunt bebeii care se cuibaresc?? cu efortul stiu de la fete ca din a doua zi dupa et poti sa-ti reiei activitatea zilnica normala...dar fara efort , ca tu stai la birou aia nu cred ca te-ar deranja prea tare...ar fi bine ca in cele 8 ore sa te misti putin sa nu intepenesti...ai grija de tine si te asteptam cu beta mare mare!!
alina_alba, nu te mai stresa...esti gravidutza clar!!!...ai gria de tine!!!
cocolino2010, sper ca tu esti mai calma decat alina_alba si ii trasmiti putina incredere de la tine...
va pup pe toate si pe micutii din burtici!!
Bichi spune:
Fetelor in a treia zi am 7 embrioni!
Maine dimineata plecam spre Brno, duminica dimineata transfer si duminic seara dormin la ORADEA, am rezervat camera!
Romania sosim!!! si vom fi 4 in masina chiar daca documente avem pentru 2.
Ceilalti sunt clandestini in burtica mea!!!!!