FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 14

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Fetelor da ce vrenice suntem am dat gata un alt capitol si plin de gravidute

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Irilac....ssssuuuupppperrrrr happy sunt pt tine....poate acum sunt gemenasi....si peste ceva timp mai aduci pe ceilalti doi pe lume!!!asa va vreau!!!!

bichi, multa bafta duminica...sa veniti in ro cu bine si sa ai cele mai frumoase 9 luni care urmeaza!! Doamne ajuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

amaliaro, chiar ca suntem harnicute...si nu vorbim degeaba...se fac si bebei pe banda rulanta....

apalina, nu-mi vine sa cred ca deja ti se vede burtica...ce repede trece timpul doamne, Sa dea Dumenzeu sa fie bine si sa aduci pe lume al doilea bebel sanatos, dupa mami Laura si printisorul Andrei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Bichi, chiar am uitat sa-ti povestesc o faza de la hotel. Prima zi, ajungem super obositi, ne lasam bagajele la masina, mergem sa preluam camera. La receptie o tipa frumusica si un tip.....cred ca era Stanislav( pe atunci nu stiam cine era si nu l-am retinut bine). Se fac toate formalitatile, hotaram mai intai sa mergem in camera sa vedem cum e apoi sa coboram sa ne luam bagajele. Zis si facut....cand coboram o luam pe scari ca sa mai vedem prin hotel ce si cum e. Cand ajungem la et 1 ...stii ca nu e tavan acolo, da direct la receptie, pe scari auzim niste sosoteli, chicoteli, linguseli....sotul meu imi face semn " astia se pupa acolo" . Incepem sa vorbim mai tare sa ne auda ca venim, sa nu ii punem intr-o postura stanjinatoare....cand dam nas in nas, tipa respectiva super imbujorata cu parul ravasit isi aseza camasa, el se uita pe pereti la care ea f preocupata de noi ne intreaba " everything is ok in the room?"....saracuta se speriase de noi, era asa de bulversata . Am bufnit in ras amandoi si ne-am adus aminte cum eram si noi cand eram tineri, ne inghesuiam pe la colturi

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Fetelor, am facut un capitol nou, dar, ca data trecut, va trebui sa asteptam pana se modereaza.
Asta este linkul, ne mutam cand putem. Pana atunci, ne mai desfasuram aici
Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Alinis vrednicut pup burtica cu puiuti multumim de capitol nou

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Functioneaza capitolul nou, fetelor!

Mergi la inceput