Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Buna fetelor,

Multumesc pentru felicitari.Looana, Menics,chiar fetita ne dorim , cu toata ca o mai avem pe Ana Maria dar e asa scumpa incat tot fetita ne dorim.Sa dea Domnul s afie asa cum ziceti voi.

Asteptm vesti de la burticile care merg saptamana asta la eco si sa ne aduca vesti bune.

Dana sper ca totul este ok si sa fi fost doa ro alarma falsa.

Onutz eu merg la Clinica Regina Maria, la Dr Corina Grigoriu.Cu ea am nascut-o si pe Ana Maria , dar la MUnicipal ca nu exista Maternitatea Regina Maria.De data asta voi naste aici pentru ca au nascut multe prietene aici si conditiile sunt ok, doctora mea asista la nasteri aici si speram sa fie totul ok pana la sfarsit sa ne tinem minunile in brate.Mai este cineva care merge la Regina Maria la vreu ndr de acolo sau care intentioneaza sa nasca la Maternitatea Regina Maria?

CAMITU 7+ mamica de Ana Maria 5 ani

http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Cami,Vali va multumesc pt grija.
Azi sunt mai bine,doar ca azi noapte nu am dormit de stres.A mai picurat azi un pic de tot,nici nu observat daca nu studiam atent hartia igienica. Nu am cum sa plec de la serv sub nici o forma,sunt manager de proiect cu o delegatie de straini pe capul meu si nu am cum sa-i las.De dim pana seara sunt in sala de sedinte,aseara la 8 va scriam de la birou
O sa ma duc vineri la pranz dupa ce pleaca ei,oricum aveam programare.Am bagat utrogestan 400mg pe ziua de azi,am mai citit ca se mai intampla in primele sapt usoare eliminari de mucus colorat maro sau roz dar in final totul e ok.O sa sun dr daca apare ceva mai abundent. M-a lovit si o greata,de la lipsa de somn.Abia am papat o salata la pranz si am baut fresh de portocale,eu zic ca mi-am luat o portie ok de vitamine pe langa cele ce le inghit.Ma rog la DD bebita sa stea aici la mine in burtica cumintel.
Va pup si va doresc sa nu treceti prin emotii de acest gen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_ralu spune:

buna dragelor,
va citesc toata ziua dar nu prea am putere sa scriu. ma simt groaznic..greata non stop, balonare, crampe, constipatie plus insomnie.am o stare permanenta de ingrijorare si stres.. stau cu ochii pe pereti pana la 6 , 7 dimineata si apoi atipesc un pic..intreaga zi nu am chef de nimic si abia ma mut de pe pat pe scaun si invers..
s a mai confruntat cineva cu insomnie? eu din ce am mai citit pe aici , din contra, lumea zice ca ar trebui sa ti fie somn mai mereu..
oricum, maine am prima intalnire cu dr. si am s o bombardez cu intrebari..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

of, ma cam enerveaza sistemul asta din strainatate. am fost la GP (med de fam) dar am avut parte doar de o discutie, nu tu test de sange, nu tu nimic. Mi-a dat un nr unde trebuie sa sun sa imi fac o programare la o moasa pana la 12 sapt, dar nu prea mai am timp in urmatoarele doua sapt, iar apoi am concediu si vin in tara. Bine ca in Ro poti merge oricand la eco, cred ca asta am sa fac

dana0000 daca a fost doar putin cantitativ sangele eu zic sa nu te ingrijorezi. eu am avut un avort spontan acum cateva luni si cand a inceput sangerarea a fost puternica si mult, asa ca daca e doar putin si nu s-a mai repetat nu ai de ce sa te ingrijorezi

mami de ( iulie 2010) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

fetelor cine vrea sa faca un test cu acest calculator , eu am facut la multe cunostiinte de-a lungul vremii si s-a potrivit 100 % , si cand o sa avem si confirmarea doctorului putem sa vedem ce rata de eroare a avut . bafta sa fie ce va doriti si sa fie sanatos.

http://www.petocuri.ro/calendar-chinezesc.html

sa fiu eu prima- mie mi-a iesit fata - varsta mea 27 ani , luna conceptie feb.

http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
9+ fericita cu dragonel de 2012

Mergi la inceput

camitu am facut de curiozitate la tine mi-a iesit baiat, am trecut varsta ta 33 ( sper sa nu ma insel) -astia trebuie sa fie impliniti, daca nu sunt sa ma corectezi , si luna conceptiei feb . acum nu o fi bai nu? daca e baiat sanatos sa fie , dar vezi tu pe la 3-4 luni exact cata dreptate are acest calculator .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Valicuta, dar cum pui tu, luna cand ai ramas, sau luna in care ai avut ultimul cm ?
Adica la mine cm a fost in 27 ian, dar am ramas in feb
Bine, cu varsta de 30 ani, iese baiat in ambele cazuri, doar ca eram curioasa

Mai o curiozitate, legata de un mit
Este adevarat ca daca bataile inimii sunt mai mari sunt mai multe sanse de fetita, si la batai mai mici sunt sanse mai mari de baietel ?

Vad ca toate sunteti mamici de fetite, la voi cum au iesit bataile?

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Tratament: Clexane 0.4, Femibion, acid folic, Magne B6, Euthyrox 25mg

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Si la mine zice baiat (am 30 de ani impliniti in martie si bb conceput in februarie, nu stiu daca tb sa pun 30 de ani sau 29, oricum tot baiat zice in ambele cazuri). Sa vedem daca o fi asa . O zi buna in continuare tuturor.

Andreea 7+
http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion1, Cetebe, Acid folic, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Mi-am facut si eu testul.Am pus 31 impliniti ca in iulie fac 32.A iesit baiat cu varsta 31.Cu 32 iese fata. Deci ce se pune?

Alina 7+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mada81lina

Valicuta, dar cum pui tu, luna cand ai ramas, sau luna in care ai avut ultimul cm ?
Adica la mine cm a fost in 27 ian, dar am ramas in feb
Bine, cu varsta de 30 ani, iese baiat in ambele cazuri, doar ca eram curioasa

Mai o curiozitate, legata de un mit
Este adevarat ca daca bataile inimii sunt mai mari sunt mai multe sanse de fetita, si la batai mai mici sunt sanse mai mari de baietel ?

Vad ca toate sunteti mamici de fetite, la voi cum au iesit bataile?

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Tratament: Clexane 0.4, Femibion, acid folic, Magne B6, Euthyrox 25mg

9+

pui februarie , luna conceptiei, cat despre batai asa am auzit si eu , si cum la mine avea 174 bpm ultima data sigur e fata

Mergi la inceput