Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (5)
Raspunsuri - Pagina 5
valicutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andie_n Si la mine zice baiat (am 30 de ani impliniti in martie si bb conceput in februarie, nu stiu daca tb sa pun 30 de ani sau 29, oricum tot baiat zice in ambele cazuri). Sa vedem daca o fi asa . O zi buna in continuare tuturor. Andreea 7+ http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot Tratament: Clexane 0.4, Femibion1, Cetebe, Acid folic, 2 Duphaston |
29 e corect, varsta mamei in momentul conceptiei ,dar daca e acelasi rezultat , nu prea mai conteaza
http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
9+ fericita cu dragonel de 2012
valicutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui A.C Mi-am facut si eu testul.Am pus 31 impliniti ca in iulie fac 32.A iesit baiat cu varsta 31.Cu 32 iese fata. Deci ce se pune? Alina 7+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni) |
baiat se pune, varsta mamei trebuie sa fie din luna conceptiei
ramane sa validam rezultatele peste cateva luni sa vedem daca e real sau nu prea , eu v-am spus pana acum nu am nici un caz de eroare
http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
9+ fericita cu dragonel de 2012
mada81lina spune:
La mine iese baiat dupa calendarul chinezesc, fata dupa batai, acu vedem cu cine votez
La simptome nus cum sunt miturile, ca eu am fost gravida fara simptome
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion, acid folic, Magne B6, Euthyrox 25mg
9+
luiza1318 spune:
buna burticoase!
am venit si eu de la eco, suntem cat de cat multumiti, hematomul s-a mai micsorat, continuam tratamentul si repaosul.Important e ca evoluam spre bine
Mie la calculator mi-a iesit baiat
va pup, seara placuta in continuare!
iza 6+ mamica fericita de Andrei 4 ani
Bubulina42 spune:
Saluti, mamici cu burtici, mie nu-mi ramane sa cred ca o sa fie cum simt eu, ca are sa fie baiat, fiindca se pare ca uriciosul de calculator considera ca dupa 41 de ani e interzis la bebei, asa ca l-am ignorat
Valicutza, te rog sa ii tragi de urechi
Luiza, bine ca ai vesti bune si te linistesti si sa stai cumintica
Oana, eu pun numai dimineata Crinone, deci o singura data pe zi..
In rest, pana la miezul noptii, nu ma mai prinde nimeni in pat:), ca acum am scapat de starea aia de somnoreala si sunt plina de energie, iar dupa Crinone chiar trebuie sa stai un pic intinsa, chiar daca ei spun ca nu ar fi nevoie.dar e.In felul asta, ceea ce mai bine afara e foarte foarte putin..oricum, organismul isi ia cat ii trebuie:), asta e cel mai important.
Despre insomnii-mi s-a intamplat si mie la prima sarcina, vrei luna m-a tinut, de la 1 la 3-4 dimineata ma uitam pe pereti sau ma sculam si citeam, cand am realizat ca a devenit o chestie constanta.
Acum dorm tun, gaga mea vrea sa se odihneasca, asa ca eu dorm si el la fel, ne e bine, nu ne suparam deloc unul pe altul hi hi
va pup pe toate, o seara frumoasa, - ma intorc la dosarele mele, dar revin.Sper! de Almy ce mai stiti? Si Popiiiiii, unde mi-esti?
Ca m-am chinuit o ora sa ma pot conecta..
6 sapt +
kriss79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mami_de2
Kriss, adica aproape 28 de zile? eu asta inteleg prin 4 sapt de la conceptie (conceptia nu e prima zi a ultimului ciclu menstrual pt mine, in mintea mea ci prima zi de ovulatie). Tie medicul ti-a calculat 4 sapt de la data ultimului ciclu menstrual sau 4 sapt de la presupusa ovulatie (conceptie)? Eu sunt tare stresata pana ajung la medic iar... am niste emotii cat casa! Mai stii ce dimensiuni avea saculetul tau cand ai fost la medic acum? Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea! Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 300 mg pe zi; *Age: http://lbdf.lilypie.com/3DHqp3.png |
M-ai intrebat de la concepere, nu de la ultima menstra.UM a fost 25.02 la mine, conceptia la mine a fost 08.03.si eco am facut pe 02.04.sacul avea 16 mm.Sarcina avea 5 sapt.si 2 zile de la ultima menstra.
Cristina, 5+ si mamica de Alessia Stefana
Mami_de2 spune:
Multumesc mult pt raspuns Kriss;deci ai avut 4 sapt de la conceptie nu la UM;
-parca m-am mai linistit ca nu-s singura de pe aici, unde medicul nu a vazut decat sacul..si ala mititel..uoffff, mi-e asa greu:(... o sa ma duc si eu luni, cand voi avea 33 de zile de la conceptie, sa vad daca se vede si altceva..ideal ar fi sa inceapa sa se vada si sa se auda si inimioara ca altfel lesin cred:(.. asta e.. Cum va vrea Dumnezeu.
Andie, e bine ca ai inceput tratamentul cu heparina,vei fi perfecta si tu si bebe! ti-am zis eu de dinainte ca iti va da Clexane.. O sa ai un bebelus super!
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 300 mg pe zi;
adriana15 spune:
buna seara, burtici. apar si eu scurt dupa cele vreo 10 drumuri pana la baie in scop de fara rezultat dar in continuare cu starea orbila.
Onutzsi [b]Camitzu felicitari pt bataile de inimioara, suuuperrr, abia astept si eu.
[b]Luiza ma bucur ca hematomul s/a micsoratasa ca poti sa te linistesti si tu acum.
mie dupa calc. chinezesc imi iese baietel,acum sa vedem cat e de adevarat.mai avem ceva de asteptat, mai ales ca unele dintre noi nici macar nu si-au vazut bebelacii la ecografie cum trebuie...
Adriana, 6+, mamica de Raissa
adriana15 spune:
hai ca mi-a iesit de minune sublinierea numelor ce sa faci cu tehnologia asta, sunt varza
cand oi avea dispozitia necesara va stresez cu intrebarile...pooop
Adriana, 6+, mamica de Raissa
dana0000 spune:
Buna seara burtici! Toate bune vad:)
Eu sunt mai bine,Mya ms de incurajari. A mai curs un strop de mucus dar tratam in cont cu utro. Ma bucur ca nu ma mai doare burtica,mai am o zi jumate pana merg la medic sa vad ce si cum.
Iza ce tratament iei pt hematom? Oare de la ce se formeaza? Scz daca ai mai zis,citesc pe tel si mai ratez anumite mesaje.
Va poooop si somn usor sa ne creasca gagalicile sanatoase:)