Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (5)
Raspunsuri - Pagina 6
onutz83 spune:
Cami, multumesc pentru raspuns
Ma gandesc serios sa schimb doctorul si acum sap. Nu de alta, dar singurul moment placut de ieri a fost sa-i aud inimioara lu' fi-miu. Dar ce zic io aici, nu placut, suuuuper tare, cel mai tare ever!!!!
In rest a fost bataie de joc pe multi bani.
Luiza, bravo, sa speram ca va fi bine in continuare
Adriana
Onutz 6+
onutz83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui onutz83 Cami, multumesc pentru raspuns Ma gandesc serios sa schimb doctorul si acum sap. Nu de alta, dar singurul moment placut de ieri a fost sa-i aud inimioara lu' fi-miu. Dar ce zic io aici, nu placut, suuuuper tare, cel mai tare ever!!!! In rest a fost bataie de joc pe multi bani. Luiza, bravo, sa speram ca va fi bine in continuare Adriana Mami_de_2, cu siguranta vei vedea si auzi ceva data viitoare la doctor, poate vei auzi 2 inimioare tinem pumnii!!!! Oau, nu-mi imaginez fericire mai mare Onutz 6+ |
Onutz 6+
onutz83 spune:
Mami_de_2, cu siguranta vei vedea si auzi (speram sa fie dublu ) data viitoare la doctor. Tinem pumnii!!!!
Onutz 6+
Camitu spune:
Onutz esti simpatica foc, fetelor si voi cu calculatorul sunteti dementiale, ma gandesc ca suntem toate care mai de care curioase ce o sa avem, pe urma ne vom gandi la ce nume vom pune si pe urma ce patut, carut si sterlizator luam.Hai ca imi place stupul nostru de albinute...pupici fetelor.
Important e sa fie sanatosi bebeii si daca mai iese si ce ne dorim....deja soarta ne e alaturi.
Eu am vorbit cu farmacista de la firma mea si mi-a explicat cum se formeaza sexul copilului, nu are legatura cu varsta si luna de concepere.Mai repede cred in faza cu bataile inimii sau cea cu momentul in care ati facut .inainte de ovulatie sansele sunt mai mari la fetita si dupa sansele sunt mai mari de baiat.acum daca faci si inainte si dupa depinde care se prinde.Cromozomii de fetita traiesc mai mult decat cei de baiat.Nu ma pricep sa reproduc tot dar parea stiintific ce mi-a povestit farmacista.
Multumite de povestea de seara.....?
CAMITU 7+ mamica de Ana Maria 5 ani
http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png
onutz83 spune:
Neata, fetele,
Haideti la suc de fructeeee!!!!
Foarte frumoasa povestea de seara, Cami , asa este, cum ti-a spus tie farmacista.
Spermatozoizii baieti inoata mai repede si mor mai repede. Spermarozoizii fetite inoata mai lent dar rezista mai multe zile.
Depinde foarte mult si de momentul in care ati facut dragoste fata de momentul in care s-a produs ovulatia.
...sanatosi sa fie!
Bubule,
Pooooopiiiii!!!!
Onutz 6+
valicutza spune:
neata si de la mine,
iar la servici abia astept weekendul
o zi usoara
http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
9+ fericita cu dragonel de 2012
IPopica spune:
'na ziua!
Sunt in grafic, gandesc deci exist . N-am citit mai nimic din ce-ati scris (si-ati conversat ceva de-ati schimbat capitolul); ieri am fost cu domnisoara Catel la doctor; mi-a operat-o la un ochi si bineinteles ca dupa ce mi-a adormit-o m-a luat pe mine lesineala ; si-am mai fost cu ea la cauterizari si n-am avut nimic, ba chiar am tinut-o pentru doctor; dar niciodata n-am vazut-o cum se flescaie sub anestezie totala si m-a luat inima cand a inceput sa se lateasca incetisor pe podea. Asa ca ieri am fost in reveneala si eu si cateaua (ce noroc pe bietul jumatatoi), iar azi am avut ceva de recuperat la munci. Asa ca fetele, cu scuzele de rigoare, pana dupa sarbatorile pascale eu mai rar pe aici, ca la munci e nebunie iar acasa am veioza de ingrijit (dap, are guler de protectie, dap arata ca o veioza, dap are o fata extrem de ciudata: rasa, data cu antibiotic albastru, un ochi umflat si urechile murdare de antibiotic; pana acum toata lumea ii zambea pe strada, mica, alba si creata cum era ea; acum cand mi-o vad se uita dezgustati )
Pupici si burtici fara griji!
gogoasa hormonizata
dana0000 spune:
Ce fac azi burticile ?
Eu pot sa zic ca azi ma simt f bine,nu mai curge nimic,nu ma mai doare nimic.Acum sper sa o tin tot asa.
Maine avem prima vizita,o sa am 5 sapt si sper sa se vada macar sarcina in uter. Voi ati fost la 5 sapt? Ce sa ma astept?