Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menics spune:

bubulina, cu ceaiurile...am baut vre-o 4 cani de ceai de cand sunt gravi... nu sunt amatoare..prefer un pahar de lapte si apa plata...
multumesc pentru sustinere, revin dupa sarbatori!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

MENICS, citez din mesajul tau de pe pag 2:
"vorbeati despre ceaiuri.. am inteles ca ceaiul de tei si musetel.. dar nu in cantitati foarte mari, este ok... oricum eu am optat deja pt ceaiurile simple doar planta..."

De asta mi-am permis sa iti spun sa fii atenta.
Sanatate multa si, daca nu mai revii, cum spui, pana dupa Paste, Sarbatori fericite!

6 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Kris se pare ca eu sunt ca tine.. daca vrei si ma tii minte, imi spui te rog la 5 sapt cand ai fost tu la medic si ti-a vazut doar sacul, la cate zile dupa ovulatie fix erai? Eu am fost la medic la fix 20 de zile de la ovulatie si mi s-au vazut doar sacii de 7,4 mm fiecare. M-am speriat pt ca medicul a fost sceptic si nu s-a pronuntat inca ca fiind sarcina, ca m-a zis ca e prea devreme ca nu se vede nik altceva de aceea te intreb la tine cati mm avea sacul si ce s-a vazut mai excat. Eu am facut beta ca sa fiu sigura in ziua 20: 2400 si in ziua 22: 6082.

Menics, nu vreau s ate sperii iubito, dar ginecologul nu ar trebui sa se bage pe hematologie, de ce tine mutatia ta trombofilica. Cunosc f multe cazuri care cu o mutatie ca a ta au luat doar aspenter de 3 ori pe sapt toata sarcina si nu au avut nimic..si ff multe cazuri care tot cu o mutatie simpla si aparent 'nevinovata' ca a ta au facut injectii cu clexane. Daca ai mai si pierdut 2 sarcini eu zic sa mergi sa vb cu un hematolog bun mai degraba.
Si eu am pierdut o sarcina acum 6 luni si sunt tare panicata acum..am emotii si mi-e frica de tot ce misca..am inima cat un purice si parca mi-e frica sa ma bucur. Am zis ca eu cred ca abia dupa 13 sapt o sa pot sa strig in gura mare ce fericita sunt..pt ca data trecuta am pierdut-o la 10 sapt fara nici un semn sau explicatie si a fost cea mai mare tragedie pt mine ever!

Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 300 mg pe zi;

Mergi la inceput

PS: fetelor cat priveste ceaiurile si eu sunt reticenta, cel putin primele 12 sapt nu o sa beau nimic! dar vroiam sa va intreb, ceaiul rosu roibuus, aveti idee o fi indicat, macar dupa primul trim? ca cica asta se bea chiar seara la culcare, deci nu are tanin..aveti idee daca o fi sau nu indicat in sarcina? nu prea gasesc informatii despre el si sarcina.

Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 300 mg pe zi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Neata buna gravidutelor
Mencis de data asta va fi bine,cu siguranta ...mai putin,decit trebuie sa fi pozitiva.
Cami cred si eu ca va fi fetita,pt ca fetele au baile inimi mai rapide,baieti au mai rare ,fetele sunt mai rapide de asta sunt mai harnice exact asa mi-a zis si mie Dr in trecut dupa bataile inima ce parea sa fie,si asa a fost.....abia astept sa vad si eu saptamana viitoare sa le masuram,data treuta avea activitate cardiaca dar nu le-a masurat.
Bubu eu m-am vopsit dar cu vopsea pe baza de plante,e mega misto vopseau cum arata parul dupa ea,raman vesnic de acuma incolo si dupa la ea,asa incintata sunt de ea.
Azi astept Agolutin ,dar nu stiu cum se fac zilnic ca sunt de 60 ml fiola,trebuie sa le fac pt a evita ori ce risc deoarece am progesteronul scazut 6,48 era acum 2 saptamani in sange...sa vad cum ma descurc cu ele,pt ca trebuie facute....daca stau dupa Dr din clinica el zice ca e ok asa sa fie progesteronul mic,eu chiar nu vreau sa risc ,asa ca-mi iau pt precautie.
Bubu tu iei Crinone si seara si dimineata?
Gravidutelor va salut ,azi sunt prin preajma deci va mai scriu si va mai citesc

Looana Primavara incepe cu tine

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

mami de 2, aproape 4 sapt de la concepere

Cristina, 5+ si mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

Neatza fetelor , eu tocmai ma pregatesc sa merg la doctor, dar nu imi fac sperante ca imi va arata ceva, aici nu se face eco decat mai tarziu si doar vreo 3 pe sarcina. probabil imi va lua doar sange sa confirme sarcina, dar e si aia ceva.... eco o sa fac in doua saptamani cand merg in tara, abia astept!!! o zi frumoasa va doresc

mami de ( iulie 2010) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

dana si eu zic sa mergi cat mai repede la doctor, si eu am avut undeva pe la 5 sapt niste firicele maro si am mers de urgenta , nu a fost nimic de la bebe , probabil de la uter, dar macar am stiut sigur ca nu e nici o decolare de placenta sau altceva .si m-am dus in aceeasi zi , seara. tin pumnii sa fie bine

http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png fericita cu dragonel de 2012

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kriss79

mami de 2, aproape 4 sapt de la concepere

Kriss, adica aproape 28 de zile? eu asta inteleg prin 4 sapt de la conceptie (conceptia nu e prima zi a ultimului ciclu menstrual pt mine, in mintea mea ci prima zi de ovulatie). Tie medicul ti-a calculat 4 sapt de la data ultimului ciclu menstrual sau 4 sapt de la presupusa ovulatie (conceptie)?
Eu sunt tare stresata pana ajung la medic iar... am niste emotii cat casa!
Mai stii ce dimensiuni avea saculetul tau cand ai fost la medic acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Buna tuturor. Acum am ajuns si eu la munca de la hematolog, mi-a dat Clexane si Femibion 1 pentru trombofilie, mi-am facut si programare la un alt ginecolog, care are mai multa experienta cu persoane defecte ca mine (mai am si thalasemie minora pe langa mutatiile astea). Asta inseamna ca tb sa astept pana saptamana viitoare sa aud si eu inimioara, dar asta e. In rest ma simt bine, am fost putin racita in weekend, dar acuma sunt ok. Voi ce mai faceti?

Andreea 7+
http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion1, Cetebe, Acid folic, 2 Duphaston

Mergi la inceput