Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (5)
Raspunsuri - Pagina 12
MACARIE spune:
lorelay_28, multumesc pt cele spuse, eu chiar m-am linistit
doar am emoti.......ca in sfarsit am o gogosica in burtita
azi am fost ci fetita la palatul copiilor la dans si abia am apucat sa ies din sala ca am si in primul cos de gunoi
o sa umblu cu punga dupa mine ca poate ..... uf
la fel sunt si eu cu a mea , cand o vad ca sufera de la raceala sau orice imi vine sa mor
pe voi va doare capul?
5+
-----------------------------------------------------------------
Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
MACARIE spune:
fetelor , care este treaba cu analizele de gravida.....am inteles ca prina transa sunt suportate de casa de asigurari
asa este ?
de la medicul de famile lom trimitere sau se recolteaza direct acolo ?
5+
----------------------------------------------------------------------
Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
Mami_de2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MACARIE fetelor , care este treaba cu analizele de gravida.....am inteles ca prina transa sunt suportate de casa de asigurari asa este ? de la medicul de famile lom trimitere sau se recolteaza direct acolo ? |
De la med. de fam. stiu ca se dau gratis doar analizele de sange simple ( alea de iti arata ce calciu, ce fier ai:)) atat.
Ce tine de gen Torch, (toxoplasma). dublu test,etc ..sunt platite!
Unele fete ziceau ca utrogestanul se da compensat sau gratis de la med. de fam. asa e?? daca da, sa stiu si eu, ca si asa am drum pe la a mea, macar sa ii zic asa intr-o doara sa vad ce zice...poate imi da si mie pt 2,3 luni moca;))
6+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 300 mg pe zi;
Bubulina42 spune:
Fetelor, va pup si va doresc un weekend super! linistit si cu bucurii..fara greturi, se poate?
Eu azi m-am trezit cu o pofta nebuna de macaroane cu branza, iar dupa ce le-am "executat" m-am simtit in al noualea cer Ce simpla-i fericirea, nu?
ok, fug.Zilele astea suntem liberi, asa ca ne plimbam.
Aveti grija de voi, ne "auzim" saptamana ce vine!Sarcini usoare in continuare!
7 sapt +
mya85 spune:
Azi am 6 sapt fix sunt fericita, dar intr-un fel si ingrijorata pt ca inca nu au aparut simptomele. nu am nici un fel de simptom... pana acum cateva nopti mergeam de 2 ori pe noapte la toaleta, macar era ceva ce semana a simptom de sarcina, dar acum nu am mai mers. nici somn nu mai mi-e seara ca inainte... sper sa fie totul bine!!!!
mami de ( iulie 2010) si 6+
onutz83 spune:
Stai linistita, Mya, simptomele vin si pleaca, pe zile...
Acum 2-3 saptamani si eu ma duceam la baie o data pe ora (si asta cu chinuri...), acum e muuult mai bine.
Cand ma apuca paranoia eu imi aduc aminte de inimioara hotarata pe care am auzit-o
Fetelor, nu va stresati, nu va ingrijorati decat daca aveti sangerari si/sau dureri groaznice, atat! In rest, incercati sa va calmati, pentru ca altfel stresati inimioarele scumpe! Si incercati sa va menajati fizic, sambureii nostri sunt atat de mici si au nevoie sa se fixeze bine in burtici.
Pup fetele
Onutz 6+
Bubulina42 spune:
iu-huuuuu, tocmai am primit o steluta!, ie-te-ma, sunt "membru incepator!" Ce-mi place! tra la laaaa!
Va puuuup!
7 sapt +
valicutza spune:
neata fetelor ,
si eu la fel stiu cu analizele, ca doar cele generale sunt gratuite cu trimitere si torch si culturile se platesc, eu oricum am abonament la medicover si le-am facut pe toate gratuit la ei, nu am fost la dr de familie decat sa ii dau rezultatele.
va pup si bafta celor ce merg la dr saptamana care vine
http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
10+ fericita cu dragonel de 2012
dana0000 spune:
Neata burtici!
La multi ani floricelelor, daca sunt pe aici
Eu sunt ok, doooooorm cate 10-12 ore pe noapte.Nu prea mananc,inainte eram o pofticioasa si exact cum ziceati si voi dulciurile sa stea in vitrina ca pe mine nu ma pasioneaza. In schimb ciorbita si supa as manca dim,la pranz si seara.
Azi papam peste ca e sanatos,incerc macar de 3ori pe sapt sa mananc peste.
Va pup si duminica linistita,avand in vedere ca la noi ploua probabil vom vegeta in casa!