Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (5)
Raspunsuri - Pagina 11
Bubulina42 spune:
ok, dragelor, asteptam cu nerabdare ca punctuletele sa creasca cu spor!
Loreley, iti doresc ca totul sa fie bine si sper eu sa iti fie mai usor dupa ce anunti la job.
Eu, datorita faptului ca am facut FIV, a trebuit sa spun l job inca de la inceput, fiindca ziua punctiei si ziua de dupa transfer+2 zile au fost libere,- no payment, -dar a trebuit sa stau acasa, plus ca dosarele noastre au uneori si 6-7 kile, iar eu am spus din start ca mai mult de 3 kile nu car, cel putin pana nu am rezultatul testului de sange.Mai tarziu, dupa ce am citit cat de firav e prins bebele in primele 3 luni si ca eforturile fara rost il pot desprinde, am extins regula de 3 kile pana la 3 luni si incerc sa ma tin de ea..
somn usor la burtici si noapte linistita!
7 sapt +
Bubulina42 spune:
Mami, uite aici "instructiunile", le-am "furat" de pe prima pagina, sunt puse de Cami:
"Cum sa ai... sau ... la semnatura
Mergi la Profil Personal, selectezi Editeaza profil, mergi in josul paginii la Optiuni Profil + / -, apesi pe +, si la Semnatura scri gravi sau gravired intre [] si adaugi saptamanile
sau (asta ar fi trebuit sa apara in locul punctelor)
7 sapt +
Camitu spune:
Felicitari fetelor care si-au vazut buburuzele si vreau sa ii spun lui Macarie ca sa stea
linistita ca sarcina e f mica si numai un aparat performant poate vedea embrionul
dar se poate.bineinteles asa cum a zis si Bob_Pixel sa fie vorba de o ovulatie cu doua trei zile mai tarzie.Nu fi ingrijorata si fi optimista ca asta te ajuta.
CAMITU 8+ mamica de Ana Maria 5 ani
http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png
Bubulina42 spune:
Pentru viitoarele mamici care nu scapa de starile de rau, pun un fragment dintr-un articol pe care l-am citit astazi, poate ajuta vreun pic.
"Exista femei care au inca parte de raul de dimineata, se estimeaza ca circa 70-80% dintre viitoarele mamici sunt in aceasta situatie datorata cresterii nivelului hormonal.
Pentru a usura aceste stari exista solutii cum ar fi mesele mici si regulate, mancatul unei felii de paine prajita sau a unui biscuite pe stomacul gol dimineata, mirositul lamailor sau consumul de pepeni pentru a scapa macar partial de greturi, evitarea mancarurilor condimentate, evitarea intinsului in pat imediat dupa masa, evitarea consumului de chipsuri sarate, odihna si somnul in timpul zilei precum si consumul de vitamina B6 zilnic sunt alte solutii ce va vor fi de mare ajutor in lupta cu simptomele mai sus mentionate"
multa sanatate, sarcini usoare si un weekend frumos!
7 sapt +
MACARIE spune:
fetela m-ati mai linistit putin dar nu de tot , tot stau cu o teama
, am fost la giulesti la eco , acolo am dr , nu stiu cat de performant este aparatul , eu ma stiu cu o ovulatie putin mai tarzie nu chiar in ziua 14 fix , sper sa fie asta motivul
dana0000- la tine sa vazut punctuletul , felicitari
la mine nu sa vazut decat sacul si cum ai spus suntem amandoua cu 1 martie ..
eu nu mi-am mai repetat bebta, nu am reusit sa o fac la 48 ore si am lasat-o balta .
Mami_de2- sacul nu mi la masurat , se grabea tare dr este foarte bun dar mereu pe fuga ...nu prea sunt multumita de asta ,
sa bucur de saculeti tai , felicitari
exact cum au spus si fetle , nu prea am ce face , stau pana miercuri
am zis ca daca nu mor saptamana asta , ....sunt cea mai tare
cu greturile cum stati ? eu le am aproape toata ziua
-----------------------------------------------------------------
Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
Mami_de2 spune:
Macarie clar de asta la nici una nu s-au vazut decat sacii:)) pt ca si eu tot la Giulesti am fost!! la cabinetul privat de langa spital,cel de planning, m-am dus efectiv sa caut medicul pe care il vreau pt sarcina(Dr Ion) si nu l-am, gasit ca era in operatie si nu am mai asteptat si am intrat si eu la primul medic care era acolo la ora aia, nu am mai contat si am dat de Dr Pana care mi-a facut ecografia! asadar daca si tu tot acolo ai facut eco atunci e de inteles;) Eu una stau linistita, ma rog zilnic sa fim bine si aia e! Greturi nu am avut de la inceput, la mine de vreo cateva zile au inceput,deci dupa 6 sapt sau facut simtite asa ff vag..dar destul de ciudatele..doar greata, deci nu voma sau altceva..efectiv asa o greata vaga. Azi ma gandeam ce sa mai mananc ca nu mi-e pofta de nimic si mai mult mi-e sila chiar de mancare..insa mi s-a aprins un beculet si am crezut ca lesin de pofta cand m-am gandit la o ciorbita acra de pui cu leustean....si m-am apucat sa fac fericita ca mi-e pofta si foame si mie de ceva!!!
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 300 mg pe zi;
MACARIE spune:
no..sa sti ca ai dat-o in bara cu ciorbita de pui cu leustean si acra pe deasupra ...... eu ador ciorba , as manca in orice moment al zile si in cantitati industriale.......si acum o sa mor pana diseara cand ajung acasa ......
deci....tot la eco ala de la clinica am fost si eu iari , acum chiar m-am linistit :-))
la mine greturile au ap[arut chiar cu o zi inainte sa vina cm-ul , asa mi-am dat seama ca as putea fi graviduta
cand mai mergi la eco?
poate ne nimerim amandoua....ce zici ?
eu trebuie sa ma duc miercuri la ora 7 dimineata sa fiu acolo
iti tin rand daca vrei
si ne vede dr Ion
-------------------------------------------------------------------
Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
lorelay_28 spune:
Neatza fetele,
vad ca ati inceput deja activitatea pe forum. asta inseamna ca suntem active, eu mai putin Si eu ma inscriu de o saptamana la o stare permanenta de rau, greata continua. Am noroc cu lamaie si din cand in cand iaurt. In schimb am o oboseala continua...
Azi noapte Maya a inceput sa tuseasca si e putin ragusita, asa ca nu prea m-am odihnit. Tot am mers pe la ea sa vad daca face febra. Deocamdata nu a facut si sper sa nu faca...ma termina cand e bolnava. Prefer sa fiu eu de 1000 de ori decat sa o vad pe ea bolnavioara.
Saptamana asta i-am facut analizele pentru alergii si a iesit ca e alergica la cazeina. O sa merg saptamana viitoare la medic sa vedem ce zice. Azi studiez si eu pe net subiectul.
7+, Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)
lorelay_28 spune:
Fetele care sunt ingrijorate ca nu au vazut embrionul, stati linistite ca bobocei sunt acolo si cresc. Eu am fost luni la control si mi s-a vazut doar saculetul iar aseara am vazut embrionul si inimioara lui draga si am avut UM in 14 februarie si nu 1 martie. Va inteleg starea de neliniste, fiecare am trecut prin asta. O sa vedeti ca data viitoare veti vedea deja bobocelul
Bubulina eu o sa merg peste 3 saptamani din nou la control si numai dupa am decis sa anunt la lucru. Vreau sa fiu sigura si nu vreau nici sa ma streseze sefu astfel incat sa pierd sarcina. Are un stil de a stresa femeile gravide, si din experienta altor colege...care au pierdut prima sarcina... nu vreau sa trec si eu prin asta...
o zi buna!
7+, Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)
Mami_de2 spune:
Macarie, eu merg luni la 20:30 am programare deja dar in alta parte, pt ca aveam deja programare facuta de o luna de zile, inainte sa stiu ca sunt gravida si include si o ecografie endovaginala deci am zis ca ma duc aici si profit si de confirmare daca e :)Tu tot la dr Ion esti? , eu o sa merg la el dupa ce ma duc aici, la urmatorul control. Eu luni o sa am 6,6 sapt. aproape 7:) sper sa fim bine.
6+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 300 mg pe zi;