Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (5)
Raspunsuri - Pagina 10
Bubulina42 spune:
Macarie, linisteste-te, ca nu iti face bine starea asta.
Imi amintesc ca citeam -Cami parca raspundea cuiva-, ca e posibil, la varsta mica a sarcinii, sa nu se vada..
Plus ca pe la inceput de capitol mai erau fete speriate si totul a fost bine si incet-incet s-au vazut gogoloasele.Mai ai rabdare pana la urmatoarea eco, poate ai avut ovu mai tarziu, nu te speria singura, ca nu iti face bine.
Multa sanatate!
7 sapt +
Bubulina42 spune:
Dana, Miha de ce nu va puneti si voi sau
la semnatura, ca asta e asaaaa, un fel de etalon al nostru aici, de mandrie si, in acelasi timp de imbarbatare! ca si cum: "Trece timpul, crestem!"
7 sapt +
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MACARIE am fost azi la eco se vede sacul in uter dar nu se vede embrionul ultimul CM a fost pe 1 martie , il am fix la 28 de zile dr nu a zis nici de rau nici de bine , ma duc peste o saptamana dar pana atunci imi ies din minti dupa calcule as avea 5 saptamani si 1 zi este normal sa nu se vada embrionul ??? |
Pai, sunt 3 variante, zic eu:
1. la 5 sapt si o zi sa nu poti vedea decat sacul (unele femei nu si-au vazut embrionii decat pe la 7-8 sapt).
2. sa fi ovulat putin mai tarziu si atunci sarcina sa fie si mai mica decat o calculezi de la 1 martie, deci nicio sansa sa vezi la eco azi.
3. poate fi si ou clar, da, nu poti exclude asta.
Din pacate, in acest moment chiar nu prea ai ce face decat sa astepti sa treaca saptamana si sa mergi la eco iar. Eu inclin sa cred ca sunt variantele 1 sau 2.
Bebe dragonel la bord !
A.C spune:
Asa zic si eu,Macarie.Bob_Pixel are dreptate.Si eu zic ca e 1 sau 2. Putina rabdare! Va fi bine!
Alina 8+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)
lorelay_28 spune:
Buna fetelor,
nu am mai reusit sa intru pe net...Am avut o saptamana foarte grea. La lucru de la 8 la 19 seara, cu greturi, ameteli si oboseala multa. Azi am fost la medic. Mi-am vazut si eu puisorul si inimioara lui draga.
Am mai avut sangerari doua zile dupa evenimentul care vi l-am povestit luni seara. Acum nu mai sangerez in schimb am dureri de burta. Este foarte diferita sarcina aceasta de prima...
Sunt bucuroasa ca am reusit sa va-mi vad bobocelul ca m-am speriat foarte rau...
O sa merg iar la control peste 2-3 saptamani, asa a ramas cu medicul.
Nu am reusit sa citesc din urma dar am vazut ca avem colege noi la odisee.
Sarcina usoara va doresc!
Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya
Bubulina42 spune:
Felicitari pentru inimioara, Loreley! Ai un program foarte incarcat... nu poti schimba nimic, la ritmul asta de 8-19?
Eu am 8-17, dar de regula,iar daca nu ma opresc pe la cumparaturi, la 18-18.20 sunt home.
Insa tu, daca ai avut ceva problemute, poate ca ar trebui sa vorbesti cu medicul si sa iti dea, cumva, o reducere de program, e ceva posibil sau nu, in ce te priveste?
Ai grija de tine si, inca o data, felicitari pentru bobocel!
7 sapt +
lorelay_28 spune:
Bubulina programul meu in mod normal este de la 9 la 17:30, dar tot timpul se prelungeste si saptamana asta a trebuit sa merge si pe 8, am avut de pregatit ceva eveniment. Cat despre reducerea programului...deocamdata nu am anuntat la lucru. probabil o voi face dupa urmatoarea vizita la medic adica peste 2-3 saptamani.
la lucru am fost anuntati ca se vor face disponibilizari si ca va fi concurs pe locurile ramase. In cazul acesta se pare ca legea nu ma protejeaza nici cum. Sincer nu stiu ce va fi. Dar cred ca Dumnezeu e mare si lucreaza.
Merg sa o pun la culcare pe Maya.
mai vb.
Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya
dana0000 spune:
Macarie stai linistita ca eu tot azi am fost si abia s-a vazut un punct.
Pana saptamana viitoare nu avem ce face,o sa fie bine,o sa vezi!
Si eu tot pe 1 martie am avut ultimul CM.
Bubu nu am pus semnatura din superstitie,dar o sa o pun eu dont't worry
Mami_de2 spune:
Macarie stai linistita; ca daca tu esti si eu sunt. pt ca si eu am fost la medic la eco la fix 5 saptamani(cu ovulatie tarzie, adica doar 20 de zile de la ovulatie);
Si la mine s-au vazut doar saculetii si atat!~nik in interior. sacii de dimensiuni 7,4 mm. Al tau cate avea?
asa stiu si eu ca la unele fete se vede nitel mai tarziu embrionul,deci stai linistita!!!! Eu ma mai duc luni seara, la 6,6 sapt, deci la aproape 2 sapt distanta. am nadejde ca o sa vin cu vesti bune..abia astept!!!! Deci fii calma si linistita! Eu ca sa fiu sigura , am facut beta in ziua cu eco aia si apoi l-am reptat la 2 zile, era in grafic si s-a si dublat spre triplat ff frumos in 2 zile, asadar asta inseamna ca sarcina evolueaza bine, nu?! deci fii linistita!
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 300 mg pe zi;
Mami_de2 spune:
fetelor eu nu stiu sa imi imi iconita d-asta frumoasa cu graviduta cum aveti voi la semnatura:((cum fac? de unde umblu?:(am incercat toate variantele!
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 300 mg pe zi;