Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (5)
Raspunsuri - Pagina 9
Geani80 spune:
buna fetelor!
si eu sunt tare curioasa ce e bebe din burtica... as vrea sa iasa baietel, sa am pereche, dar nici cu o fetita nu ma supar. sa fie 2 surioare. m-am gandit si la nume de fetita deja ;)
la prima sarcina am aflat ce e la ecografia morfo-fetala, la 12 sapt. acum mi-am planificat aceasta ecografie pt 3 mai. sa vedem daca ne arata atunci ce este...
credeti ca este posibil sa simti miscarile copilului asa devreme...? am 8 sapt si 3 zile si aseara am simtit o zvacnire care mi-a amintit de prima sarcina... a fost ciudat. eu stiu ca ei misca devreme, dar sunt prea mici ca sa se faca simtiti...
va pup si va doresc un weekend minunat! celor de religie catolica le urez Paste Fericit!
miha_ralu spune:
GATA!!!! abia m am trezit din betia cu sampanie de copii
ieri am fost la prima mea intalnire cu ginecologul, am facut ecografie si am 8 sapt implinite!! totul e la locul lui, am vazut si inimioara iar flacaul, sunt sigura ca e baiat, are 1, 63 cm!!!
in rest am o lista luuunga de analize de facut, mi s a dat acid folic si arefam si daca mi e foarte greata pot lua vit b 6
azi parca plutesc...abia atept Pastele sa pot da vestea la toata lumea!!
dana0000 spune:
Fetelor am fost,am avut ceva emotii ca la inceput nu vedea mai nimic pana la urma mi l-a aratat pe fi-miu sub forma unui punct negru si atat. Peste o sapt mi-a zis sa ma duc iar sa vedem si noi ceva mai mult:) Va pup
valicutza spune:
Felicitari miha si dana , ma bucur pentru voi ca e totul bine , dana stai linistita ca asa am patit toate , e sarcina prea micuta pentru a putea vedea ceva concret , dar vei vedea ca pe parcurs va fi din ce in ce mai vizibil. bafta si saptamana viitoare.
si eu abia astept sa mai merg la eco, dar mai am destul pana pe 24/04 , atunci merg la morfologie si dublu test. sper sa fie bine.
fetelor voi ati informat la servici ? eu luni am zis sa ii spun, ca la noi e mai complicat , vine directorul o data pe luna , e din alta tara si in mai e deja tarziu , sigur mi se va vedea bine burtica pana atunci. sper sa reactioneze bine
http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
9+ fericita cu dragonel de 2012
dana0000 spune:
Vali eu ma gandeam ca nu o sa vada nimic,ea a insistat sa ma duc.Nu mi-A zis decat sa continui cu acid folic,utro si atat. S-a exprimat asa "se pare ca e in uter",acest se pare m-a speriat dar pana la urma se vedea punctuletul in josul ecranului. Si eu as vrea sa le zic tuturor dar pana nu auzim "bum bum" nu spun nimicuta:) pup burticile
Bubulina42 spune:
Miha, Dana, felicitari!!, dragutelor, ati primit deja "iepurasul" de Paste:), ce minunat sa iti vezi bubulina si sa stii ca e acolo, ca o culcusesti in tine, ca ia totul de la si prin tine si creste, e cu adevarat o minune!!
Eu sa va zic cea mai super tare faza de ieri.. Ieri a venit pe la avocatii mei o fosta colega de-a lor,care trece de regula cam o data pe luna - o tipa mai in varsta, englezoaica get-beget:), super simpatica!
Eu stateam in picioare langa birou si aranjam niste dosare si la un moment dat o aud:Carmen! Cand? "cand ce?"-intreb eu "cand vine??-"cand vine ce?"-"please,the baby!! se vede clar ca esti insarcinata!!"-"???"
Eu v-am spus ca nu mai intru in nici un pantalon, nimic nu se mai incheie, dar am ramas..masca!Si fetelor, am avut un sentiment nebun de fericire!!!
Apoi a inceput sa imi povesteasca de sarcinile ei, fata a nascut-o in 3 ore (citez: "Jim, du-ma chiar acum la spital, altfel nasc aici in bucatarie si nu pariez ca o sa te descurci cu cordonul!), baiatul a venit in 4 ore juma (a doua sarcina, oeste 2 ani juma).
Wow, mi-a facut tare bine dialogul funny cu ea si ..oh, am fost mandra mandraaaaa, am avut niste sentimente de fericire absoluta, pe care nu le-am mai avut pana acum!!Puiul meu vrea sa fie vazut
Oftez...
Chiar si acum ma emotionez cand imi aduc aminte de clipa aia:"Carmen, cand??- se vede!"
7 sapt +
Looana spune:
Salut gravidutele pe toate de la un capat de lume la altul peste mari si oceane
Eu lipsa de aici in ultimul timp....am lenevit,putina curatenie cu pauze si asta intre ,astept da tresca trimestru I,auzisem ca primele 3luni sunt mai obositoare,probabil de asta casc toata ziua si trag la
Este o ecografie care se face dupa 11 saptamani pt a depista daca e cevs cu ,cum se numeste,stiu ca se masoara gatul si capul.Cineva i-mi zise ca daca fsc aceasta nu mai e nevoie de amnioceza...sincer eu nu breau sa o fac amnioceza dar am auzit ca la sarcini obtinute prin fiv nu este recomandata.
In rest mumai bine,lenesa de aceasta scriu din ce in ce mai rar,dar va mai citesc cite un pic si va doresc sarcini usoare si numai de bine
Looana Primavara incepe cu tine
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
A.C spune:
Looana,sunt la fel si eu.De atata vegetat in casa ( 3 sapt de stat acasa din cauza epidemiei nenorocite de rubeola si inca 2 sapt de vacanta)am o lene si numai la somn trag.Gatesc,ies putin in oras,privesc episoade intregi din Anatomia lui Grey si atat.M-am plictisit rau de tot! Astept sapt viitoare sa vina copiii in vizita la mine sa-mi povesteasca din excursie.Si mai mult astept sa ma reintorc la scoala.Voi avea 10 sapt.incheiate ( se spune ca sapt.10 e piatra de hotar,ca se definitiveaza organele si toate cele).Sper sa fie bine!
Va pup pe toate,va citesc la zi,sunteti mai active ca mine.
Alina 7+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)
mada81lina spune:
Am facut investigatie printre mamici si burtici, ce am prins prin jur, si la toate cu baiat, bataile in primul trimestru nu depaseau 150 iar la fete sarea de 170.
Deci poate am fetita, desi chinezescul zice ca ii baiat.
La fina mea care a nascut acum 4 zile, chinezescul spunea baiat, dar bataile erau peste 180, si este fetita.
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion, acid folic, Magne B6, Euthyrox 25mg
10+
MACARIE spune:
buna la toate burticile
cine ma poate lamuri si pe mine ca sunt ........
am fost azi la eco se vede sacul in uter dar nu se vede embrionul
ultimul CM a fost pe 1 martie , il am fix la 28 de zile
dr nu a zis nici de rau nici de bine , ma duc peste o saptamana
dar pana atunci imi ies din minti
dupa calcule as avea 5 saptamani si 1 zi
este normal sa nu se vada embrionul ???
===================================================================
Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658