Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (5)
Raspunsuri - Pagina 13
Looana spune:
Fiind o zi de sarbatoare crestineasca, nu-mi vine decat sa ma gandesc la Dumnezeu si sa-l rog sa ocroteasca familiile noastre si pe cei dragi ai nostri, oriunde s-ar afla si sa binecuvanteze vremurile si lumea in care traim. Motoceii sa va intre in casa cu mult belsug si spor in toate.
De ziua frumoasa a florilor sa zambiti,sa spune-ti ce vreti,sa rade-ti cu gura pana la urechi, sa iubiti,sa le spui celor dragi ca ii iubesti, sa fiti fericite si implinite.La Multi Ani !
Looana Primavara incepe cu tine
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
gina85 spune:
Buna fetelor si un calduros La Multi Ani si in partea mea tuturor care poarta nume de flori
Cat despre analize aici va pot spune ca e totul gratis de la prima la ultima.Am facut deja primul set de analize(era taree lunga lista) si acum cand o sa merg la prima eco intra si alte chestii cum ar fi tri testul,testul combinat,translucenta nucala si mai sunt cateva...
Va pup pe toate si sa aveti un sfarsit de sapt frumos si linistit
cu un dragonel...
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
Camitu spune:
La multi ani tuturor florilor! Sa fiti bucuroase, iubite sim implinite.
Astept cu nerabdare saptamana viitoare pentru ca voi face analizele pentru dublu test cu care voi merge la eco morfologica de 12 sapt.
Sa nu uitati fetelor ca in sapt 9 se fac aceste analize!!!!
Vroiam sa va intreb daca mai intentioneaza vreuna dintre voi sa nasca la Regina Maria.
Pupici si o duminica placuta in continuare....
CAMITU 8+ mamica de Ana Maria 5 ani
http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png
A.C spune:
Eu am citit ca intre a 11-a si a 14-a sapt se face dublu tesT. Asa mi-a spus si doctorul meu...:|
Alina 8+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)
MACARIE spune:
Mami_de2, da, tot la dr ION IONUT sunt , ma duc miercuri sau joi la clinca langa spital , poate se vede samburelul
joi as avea 6 saptamani , dar nu stiu daca am rabdare !!!
sa ne anunti cand vi de a eco
bafta multa
sora mea mi-a spus ca primul set de analize sunt gratis dar nu cele uzuale
cele de graviduta cu igg...si etc , o sa ma duc dupa ce vin de la spital si o sa intreb
gina 85 , esti norocoasa ca le ai gratis, in mod normal si aici ar trebui sa fie ca doar pt asta cotizam la asigurari luna de luna
dar ..........
azi am avut greturi , si din cauza ca am stat mult in masina ( cam toata ziua ) simnt o apasare si o usoara durere , in rest dureri de sani ....voi cum stati cu asta?
nodul din gat nu se duce cu nimic, beau cate un pic de suc de rosi facut in casa , ajuta cam 1 ora
aveti grija de burtici ....sa doarma bine si nu uitat sa beti multa apa , chiar daca trebuie sa va duceti la .......tot timpul
5+
-------------------------------------------------------------------
Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
MACARIE spune:
cum stati cu somnul noaptea???
la mine se vede ..nu ?! of
5+
---------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
Mami_de2 spune:
- fetelor asa stiam si eu ca dublu test se face intre sapt 12 si 14 ca atunci toate organele bebelului sunt formate si se vede ce trebuie.
- eu ca simptome le am tare ciudate: cand mi-e greata acum (repet: fara sa vomit pana acum niciodata) cand la 5 minute dupa nu imi mai e rau deloc, apoi poate mai tarziu iar mi-e rau de data asta vreo 2 ore..apoi iar nik.. apoi iar greata (in mijlocul noptii, daca ati mai pomenit!) si tot asa.... tare ciudate!
- cu somn ul nu stau ff bine in sesnul ca parca nu dorm mult, in afara faptului ca nu mai rezist ca inainte pana la ora 1 noaptea..acum la maxim 22:30-23 ca-s rupta! naspa e ca ma trezesc ff de dimineata cand as putea lejer ca imi permite timpul sa dorm pana la 9! si nu! , eu ma trezesc la 7-8:))
6+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 300 mg pe zi;
MACARIE spune:
buna dimineata burtici
m-am trezit mai de dimineata dar sunt intepenita de spate , abia pot sa ma misc
mami de 2 , greata in toiul nopti am si eu , incepe brusc se termina brusc
cum va simti azi ??
eu trebuie sa plec la munca si parca nu imi vine , cred ca azi o sa lenevesc dar nu are cine-mi aduce mancarea la pat
5+
--------------------------------------------------------------------
onutz83 spune:
Neata, cucuietele!!!!
Haideti la suc de fructe, cafea nu va dau
Cami, iubita,asa stiu si eu ca ecografia morfologica de trimestrul 1 se face intre saptamanile 11 si 14, dar nu la distanta mai mare de 6 zile de recoltarea de sange pentru dublu test. Daca faci ecografia mai devreme exista riscul sa nu se vada osul nazal si sa te panichezi (probabil degeaba) fiinca asta indica posibilitatea ca sa aiba o anomalie genetica (sindromul Down daca nu ma insel), in afara de alte discordante care pot aparea. Bine, acum nu stiu daca ne-ai spus cand faci ecografia si noi am sarit pe tine
Oricum eu stiu ca pentru acuratetea rezultatelor, recoltarea si ecografia trebuie facute foarte aproape (am citit ca multe mamici incearca sa le faca in aceeasi zi).
De nascut la Regina Maria... stiu ca mi-as dori dar nu stiu daca o sa-mi permit, pentru ca daca (Doamne fereste!) se intampla ceva neprevazut sper ca in primul rand sa se poata interveni acolo (din cate am inteles se poate) si in al doilea rand vor fi costuri suplimentare in afara de suma aceea care mie, uneia, mi se pare si asa foarte mare.
Onutz 7+
dana0000 spune:
Neata!
Offf voi vorbiti de dublu test, eu habar nu am ce si cum.
O sa va intreb cand o sa fie cazul.Deocamdata am mai tras o sperietura cu putina secretie colorata si uscata,m-a busit plansul aseara si sotul meu nu intelege de ce imediat intru in panica,probabil ma stresez prea tare.
Pana nu vad si eu inimioara cred ca tot pe ghimpi o sa stau.
Au inceput sa ma doara sanii rau si azi dim aproape am vomitat.Dintr-o data m-am simtit rau,a persistat vreo jum de ora dar apoi mi-am mai revenit.Ma gandesc ca e un lucru bun,ca bebe s-a prins bine.
Pana vineri dim o sa stau in suspans,atunci am programare la eco si o sa am 6 sapt si o zi. Sper sa ne ajute DD sa auzim batai de inima!
Eu o sa nasc la Medicover,e mai convenabil pentru mine ca am reducere. Dar pentru prima experienta as vrea sa fie intr-un mediu civilizat,fara asistente isterice si alte probleme (gen stafilococ auriu luat de bebelus din maternitatea Filantropia, nici nu s-a externat bine ca mamica s-a internat din nou la alt spital).