Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

DANAOOOO au inceput greturile ....este de bine
nu te mai speria si tu din orice , secretie asa cred ca avem toate ...nu fetele??
de dublu test nu stiu ce sa zic , nu m-am nteresat , sa vad eu inimioara si apoi o sa imi dea lista analizelor
la regina maria a nascut o sora de ea mea ....super , super , si preturile sunt pe masura

ati baut suculetul?
eu am plecat la munca pana la urma , acum "ne ducem sa mancam " ceva

5+

--------------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

Ziua buna,fetele.
mai apar si eu pe aici dupa zile intregi de chin, cu greaaattttaaa, varsaturi, nemancat si tot tacamul.iar de azi am si eu un mic prietenil cunosc deja la de prima nastere-hemoroidul.offf ce ma enerveaza.
in rest in mom de fata ma simt putin mai bine sa zic, tot cu greata dar vad ca dupa ce am mancat fortat acum mi-e mai bine.sa vedem.
maine am si eu prima vizita la ginecolog,abia astept,sa pun intrebari,sa aflu cum decurg lucrurile pe aici ca sunt cam ingrijorata.ma rog,oi vedea maine.
azi bineinteles ca la ecografia proprie si personala am vazut din ce in ce mai multe si sunt fff fericita. asadar, am vazut clar forma bebelului, capsorul ca un cerculet alb mult mai intens decat restul corpului, am auzit din nou inimioara si ce mi s-a parut absolul fascinant-i-am vazut inimioara, ma rog, un mic punctulet alb care batea de zor,se vedea efectiv cum palpaia,clar.super senzatie.
in rest,cu munca, mai am inca doua garzi dupa care pauza totala pana ma voi intoarce la serv. asteptam Pastele, sa vopsim ouale,fi-mea e innebunita ca am cump o gramada de minuni si ma intreaba in fiecare zi cand le facem.
sa vad cu gatitul ca pana acum numai greata la auzul cuv. mancare. sper sa ma mobilizez si sa fac si eu mancarica buna romaneasca.
Va pup pe toate si va las,hai ca m-am intins cat o placinta.

Adriana, 7+, mamica de Raissa

Mergi la inceput

adriana15, felicitari pt eco
cati ani are fetita ta ?
a mea am deportat-o la tara , sa inroseasca oua acolo
eu cu gatitul am ceva noroc , s-ar putea sa nu fiu nevoita sa fac nimic, sunt in tratative zilele astea

nu mai am rabdare pana miercuri-joi cand trebuie sa ma duc la eco

5+

-------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Buna ziua mamicilor,
Am aflat acum o saptamana printr-un test de sarcina ca sunt insarcinata, ultima menstruatie a fost pe 1 martie dar tin sa precizez ca nu am o menstruatie de 28 de zile mai degraba de 32-35 de zile, dupa rezultatul de la bhcg(am facut unul marti(47.18) si unul joi(129.7) as avea cam 4 sapt si 5 zile,sper sa ma primiti si pe mine alaturi de voi, asteptam acest copilas de 3 ani de zile, a fost o minune deoarece sotul a fost diagnosticat cu oligoospermie severa spre azoospermie.Miercuri 18 aprilie avem si noi intalnire cu bebelul, sper sa ii auzim inimioara si totul sa fie bine.Va doresc tuturor sa aveti sarcini usoare si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Bine ai venit Alexa! Sa ai o sarcina usoara, si bb sanatos!
Am reusit si eu sa recuperez ce ati mai scris in ultima vreme, eu nu prea am avut timp in weekend sa stau pe net (sambata am facut curat si ieri am fost pe la tata si bunica de Florii). Ce norocoasa esti Adriana ca iti poti face singura ecografii si vezi cum creste bb . Maine dimineata ma duc si eu la eco, abia astept sa aud si eu inimioara, sa speram ca totul va fi ok. Eu ma simt in continuare bine, nu am greturi, doar daca nu mananc mai mult timp incep sa simt ceva. Sanatate va doresc tuturor, celor care aveti greturi sa va simtiti mai bine si sa va puteti bucura de sarcina.

Andreea 8+
http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion1, Cetebe, Acid folic, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

bun venit alexa si felicitariii! sa ai o sarcina usoara si frumoasa
eu azi am anuntat la servici , sefului nu prea i-a picat bine dar asta e , trebuie sa se impace cu ideea , colegii s-au bucurat .
am mai scapat de o grija , acum asteptam Pastele sa anuntam si rudele.
va pup

http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
10+ fericita cu dragonel de 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Alexa bine ai venit!
Sa fii sanatoasa si tu si bebe si sa ai o sarcina lipsita de emotii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

valicutza ce bine de tine ca ai scapat de momentul asta, adevarul e ca si mie mi-e groaza, nu stiu cum sa anunt desi aici nu e asa mare problema, e ilegal sa zica sau sa faca ceva daca esti insarcinata, doar ca nu stiu eu cum sa spun
pe mine m-a lovit azi o foameee... nu mai stiu ce sa mai mananc, ma tot duc prin bucatarie asta se poate pune la simptome? ca si asa ma plang ca nu am si mai am si un cos maare pe fata de cateva zile care nu vrea sa disparaaaa, am inteles ca si asta ar fi o chestie normala in sarcina. am reusit sa fac programare la doctor pe cand voi avea 8 sapt, sper sa se vada bine si sa fie bebe ok!!

mami de ( iulie 2010) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Apropo de spus la serviciu,eu o sa le zic pe la 12 sapt.
Avand in vedere ca la vara trebuia sa ma promoveze nu cred ca le va pica bine.Si nici nu-mi pasa,desi sarcina nu ma face mai putin capabila eu nu cred ca imi vor mai schimba pozitia cand vor afla.
Macar sa fie bebe sanatos si restul familiei alaturi de el si sunt multumita.
Andie tinem pumnii pt eco,sa ne dai detalii
Eu abia astept sa vad punctuletul,poate a mai crescut si el
Pup burticile

Mergi la inceput

alexa1986, felicitari si un bebe sanatos si la termen

mya85 si valicutza , trebuie sa anuntati in scris ca sa evitati orice problema

mya85, cum nu ai facut-o inca....te duci la medicul de familie si ei scris ca esti insarcinata si acea foaie o predai sefului tau , fara sa te stresezi ca pana la urma este un drept al tau

cu poftele cum stati ?
eu as manca numai ciorba sau sticksuri cu sare
mi-am luat direct din angro ....

a mai trecut o zi .....m-am hotarat sa ma duc miercuri dimineata la ora 7
bineinteles ca o sa fiu la 6 in fata usi
na...ce ne fac noua sambureii astia si mai tarziu o sa auzim " lasa-ma in pace fac ce vreau eu , sunt mare acum " asa cum spune a mea la 4 ani ....of of

5+

------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput