Buburuze de 2009 in actiune!!!**32**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata si la multi ani Floriilor!!!
In special la multi ani Lali !
La multi ani Florin de Lavi!
La multi ani sot de Mady!

Nu pot scrie prea mult ca azi are treaba sotul la pc..

Ema sanatate multa lui Darius..ia vezi sa nu fie gatul sau rubeola care tto circula prin ro. mergi la doctor cu el?

Sorina si ai facut waflece, ca nu mi-ai zis nimic..ti-au iesit sau nu?! eu tot astept sa zici ceva, ca-s curioasa

Dana urata situatie, sper sa rezolvati mai repede fara sa fie cazul sa ajungeti la proces.. ..daca nu-i uc suparare..intreb si eu cam cat te-a ajuns atentia..poti scrie pe pm daca nu vrei aici...incep sa-mi fac si eu idei ptr cand va fi cazul

va las si va urez distractie placuta in duminica floriilor

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

La multi ani tuturor celor care isi serbeaza astazi ziua numelui !!!

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

La multi ani! floricelelor
am mers la medic cu el, nu e nimic de genul....e pur si simplu o viroza, a fost de fapt, el nu stie sa sufle nasul, batista bebelusului nu a fost suficienta, s-au acumulat secretii pe care acum se chiuie sa le elimine prin tuse, asta e, trecem noi si de asta.
merci de urari, e mai ok cu tusea, adica nu mai face episoade prelungite cu tuse, care duc la voma.
Dana...nu la masa varsa, varsa la mult timp dupa masa, cand incepea sa tuseasca repetat si urat.
asnoapte a facut si febra, i-am luat-o in somn pt ca incepuse sa fie agitat si avea inghinal 39, asa ca l-am bagat imediat pe impachetari si si-a revenit relativ repede. a dormit el ceva ceva, intrerupt de tuse insa. azi am reusit si i-am dat lapte, ou si peste. sper sa fim pe drumul bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Intrat rapid sa va citesc.
Am venit acum de la urgenta, Razvan mi-a facut infectie la maseaua ce i-am plombat. Acum suntem pe antibiotic si maine mergem sa-i faca drenarea pe canale
In rest suntem ok. El coopereaza ff bn si chiar el cere sa mergem sa-l mai consulte dr.

Picky, forma o am la soacra-mea si cand mereg acum de Paste o iau sa incerc dupa. Iti spune-am de faceam.
Eu din 2 in 3 zile fac prajitura CUB DE GHEATA. Baietii mei ar manca continuu doar pe asta. Am dus ci colegelor de serviciu si a ajuns paraji pe masa tuturor de Paste. V-o recomand, e superr (vb lui Razvan).

Sanatate multa si o sapt frumoasa

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Neata!

Sori,ai vazut ce inseamna sa nu sperii copilul " daca nu esti cuminte te duc la doctor si iti face injectie!" ? Copilul spune cand il doare,unde il doare,pentru ca stie ca dr ii e prieten nu pedeapsa. Am si eu un of ... sa raspunda bine la antibiotic ,sa treaca infectia.Apoi ce faceti,mergeti iar la dentist?

Of,nu mai am timp sa raspund,imi e foame rau,e aproape gata omleta sa mancam,a papat titi si acum molfaie un biscuitel ...

O saptamana frumoasa va urez!!!!

Mergi la inceput

neata

si cris nu a intrat nici wkd-ul asta ..deci clar a abandonat autostrada ......asta e..ce cris nu ai avut timp 5 min sa ne arunci un "buna"?!

Lali uitasem sa-ti zic de pozica, ca esti o papusica Cum ii surioara? cu cine seamana? cum e tatal tau? detalii deci

Sorina si voi din una-n alta? sa inteleg ca nu i-a curatat bine maseluta?! off mititelul atat de mic si sufera...sa treaca cat mai repede cu antibiotic..aa ok, eu intelesesem ca o ai in casa, de la mama ta...chiar o sa fac si eu zilele astea prajiturica sa vedem cat e de gustoasa..ieri le-am facut clatite, si pe seara a spart stefi din greseala un colt din farfurie si le-am aruncat ca nu cumva sa fi intrat cioburi in ele

Ema viroza..deja fac alergie la ele...sanatate multa..a mai avut febra pe noapte?! impachetari? adica cum?

Dana multumesc de pm..destul de piperata o inscriere...pacat ca trebuie sa se faca asa...in ro daca nu dai banul nu stai in fata sau nu ai loc..de asta-mi e sila...bine e si vina celui care da(nu ma refer la tine acum ci in general) dar daca altfel nu se poate rezolva...si late cai nu sunt...

si restul fetelor ce mai faceti?

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Salutari

Am ajuns acum de pe drumurile doctorilor. De la unul la altul.
Am rez partial. Adica i-a dat plomba jos si a inceput sa curga mizeria. Mirosea oribil
E desfigurat cat e de umflat, dar sunt mandra de el, ca oricat l-ar durea (si cunosc durerea de masele) imi spune, lasa mami ca trece
In schmb, la cab de la facultatea de stomatologie, s-a agitat ff tare si abia am reusit sa-l tinem ca sa-i poata da jos plomba. M-a muscat de degete
Dar cu toate astea, cand s-a dat jos a intrebat daca i-a luat maseluta. A spus pa si ca mai vine acolo, pana cand ii trece de tot
Acum trebuie sa mergem zilnic ca sa vada cum evolueaza.
Eu sper din suflet sa nu prinda frica.
La medicul de fam, era o bunica cu o fetita de vreo 8 anisori, careia trebuia sa-i recolteze sange. Fetitei ii era frica si bunica in loc s-o linisteasca si s-o incurajeze, o speria ca o duce l-a spital si acolo o s-o lege si o sa-i bage acul fara sa se mai uite ac urla ea Am incercat toti cei prezenti sa-i spunem ca greseste, iar raspunsul ei a fost, ca n-o indupleca nimik, ca e neastamparata si face doar ce vrea ea. Ca daca ne-ar da-o acasa 2 zile ne-am satura imediat de ea. Ca mananca si bea multa apa (atat ziua cat si noaptea) si face pipi noaptea in pat.
Nici nu-i de mirare, al cat de traumatizat e acel copil Am ramas marcata (de aceea v-am povestit) Ce oameni , de aceea ma mir ca le da DD copii unor astfel de specimene.

Revin dupa ce vb cu prietena mea medic stomatolog, sa vad ce-mi mai spune si ea.

si multa sanatate.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

Buna dimineata,va dau o sunt la munca si fara somn am descoperit pe telefon care este vai mama lui ca are net...asa ca am reusit sa citesc tot ; va pupic si ne auzim dimi la cafea

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Neata,

Dau !

Getik multma de cafea, ce tare ca ai descoperit ca are net..pai pana acum tot de pe tele ne citeai nu?! Ce mai face Ari, cum mai merge operatiunea olita?

Sorina m-am ingrozit cand am citit de Razvi, pai ma mami ai baietel foarte curajos, imi e asa mila de el...cred ca Stefi nu ar suporta si nici nu ar vrea sa auda de dentisti..bine ea are retinere la doctori ...cum se mai simte acum? ;;Off sarmana copila, daca bunica ei era asa nici nu vreau sa ma gandesc cum is parinti..trist..trist ..foarte trist..
Apropo am citit in reteta, mai amanuntita acum, si am vazut coaja de lamaie rasa..pot sa o scot sau sa pun atceva in ea dar nu coji rase de portocala sau lamaie?! Iti zic si de ce...aceste fructe sunt stropite cu pesticide ptr a rezista asa frumos si a nu se zbarci coaja si ptr a se pastra miezul zemos in interior...mai ales ca ele sunt culese aproape de verzi si copate in timpul transportului...iar daca nu ar fi date cu ceva ele s-ar strica...Stiu ca in Ro se foloseste mult coaja de lamaie dar eu prefer sa o scot..insa nu am nimic cu cei care o folosesc..ii atentionez..si e decizia lor daca o mai folosesc sau nu..e ca si cu margarina, eu o mananc, alti nu ..asa ca intrebarea mea e daca se poate si fara coaja de lamaie rasa ?!

Ema cum mai e piciul? Hai ca azi-noapte mi-ta tusit Anna pana mi-a vomat in jeturi..si era mititica asa speriata ca nu stia ce i se intampla...si de obicei la scurt timp dupa ce mananca tuseste, insa azi-noapte a fost mai urat ii fac aerososi, mucisori nu mai are dar probabil ca sunt in interior secretiile...

Aici e o zi de rahat, ploaie si urat, iar eu acasa cu cei 4 copii, in scurt timp 5 .. Stefi asteapta sa i se trezeasca Emmy, iar eu o supraveghez pe Anna ca de 4 nopti nu mai doreste patutul ei, ci patul cel mare, langa mine ..iar acum e pe pat si imi e sa nu se trezeasca si sa cada..

Anna cum te-ai simtit uc sora ta in wkd? ati avut parte de iesire numai voi doua?
Lali tu ce mai faci? nu intri azi?!
Dana voi cum mai sunteti?

SI restul fetelor..poate pana la Paste apareti

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Neata!

Picky,aici sunt !

Eu am ceva timp de cand sunt buimaca mai tot timpul,parca dorm,nu stiu,nu prea sunt atenta la nimic din jur. Ma cacai cu o curatenie prin casa mai multe zile la rand, vasele le las sa le spele sot ,mancare fac strict cata si cand este nevoie,si nu imi place. Imi trebuie o impulsionare! Poate dupa vizitele astea de Paste voi fi mai inviorata!

Pun lui Paul sa manance, dau cu mopul si revin cu vorbe penru fiecare,daca nu iesim afara inainte.Daca iesim,revin la intrarea in casa

Mergi la inceput