Buburuze de 2009 in actiune!!!**32**
Raspunsuri - Pagina 6
SoriLea spune:
Neata'
La apel PREZENT
Picky Razvan e mai bn acum, s-a mai dezumflat la obrajor, dar sub ochi e inca ff umflat si vanat. Dar nu-l mai doare. Azi-noapte mi-a dormit ff bn si nu s-a mai trezit sa-mi ceara silop ca-l doale Asta e, daca a fost s-o tragem am tras-o
Pt secretiile din interior eu ii dau de fiecare data cu succes Aerius.
Dc esti cu 4-5 copii?? Ai luat si de prin vecini?
Poti scoate linistita coaja de lamaie. Nu-i chiar atat de necesara. Stiu si eu ca sunt date cu pesticide, dar inainte de folosire le las cateva ore in apa (pe care o schimb de cateva ori) apoi, o frec cu o perie. Asta atunci cand doresc musai sa folosesc.
si multa sanatate buburuzelor.
Lali poate esti asa de la vremea asta. Asa ma simt si eu, dezorientata si ff obosita. Dar eu am pus pe seama curateniei(ac am tras tare sa termin), apoi pe noptile nedormite cu Razvan. Sper sa-mi revin cand incep prajitureala
si te mai asteptam.
Citat: |
citat din mesajul lui Picky_toto SI restul fetelor..poate pana la Paste apareti <hr noshade size="1" />Bella de Stefania si Anna Buburuza mea ********************* Fluturasul mic ********************* Povestea Printesucai ********************* |
Picky n-ai specificat care Paste , asa ca sa nu fii dezamagita iar, daa?!?!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
emanouela spune:
Neata
Is buimaca de cap, m-a trezit unul cu o bormasina, asa-mi vine sa ma duc sa i-o bag undevaaaaaaa.
Noi ne taraim in continuare, Darius tuseste ca draq, se aude cum se desprind secretiile, il doare pieptul....offfff, nu mai tuseste ca zilele trecute dar tot mai tuseste. Eu is nitelus mai bine, cu dureri de shale, ieri am fost la sala.
Stau, ma uit cum is vraiste toate si nu stiu de ce sa ma apuc
getik1 spune:
citat din mesajul lui Picky_toto Neata, Dau ! Getik multma de cafea, ce tare ca ai descoperit ca are net..pai pana acum tot de pe tele ne citeai nu?! Ce mai face Ari, cum mai merge operatiunea olita? <hr noshade size="1" />Bella de Stefania si Anna Buburuza mea ********************* Fluturasul mic ********************* Povestea Printesucai ********************* |
pai telefonu dupa care citeam l-am pierdut pe 25 martie si de atunci am intrat pe forum de acasa, iar aseara nu aveam somn directoarea nu sunase si sa nu ma ia somnu ma jucam snake pe telefon si din prostie am iesit din joc si am dat cautare sau mai multe jocuri si m-ia aparut pagina nokia si asa am descoperit ca am net pe jaful meu de telefon...... ary cu operatiunea olita este inspre bine nu m-ai punem pampers nici la somnu de prinz nici seara dar problema este la cresa ca nu spune caca acasa spune dar acolo u si ieri a facut caca de 4 ori pe ea nu stiu ce metoda sa adopt cu ea in fine vedem noi ce facem si trecem peste
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
Picky_toto spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui SoriLea
Picky n-ai specificat care Paste , asa ca sa nu fii dezamagita iar, daa?!?! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009) http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois |
Am vrut sa spun ala al cailor dar nu mai tin minte exact cand este..asa ca am zis pastele..dar am considerat ca poate se subintelege ca asta al nostru de peste cateva zile
Off mititelul, e atat de dureros sa-ti vezi copilul cum sufera si daca ai putea sa-i iei durerea i-ai lua-o... Sper sa se faca bine repejor si sa nu mai traga in viitor cu maselutele .dar pana la urma se stie cauza exacta a cariilor? ce a zis medicul?
Pai 4 copii sigur am in casa, adica 1 baiat si 3 fete, al 5-lea, adica alt baiat inca nu a venit.is copii sotului la noi pana joi seara...
Maine cred ca incerc sa pun in aplicare reteta...as fi pus-o si azi dar nu am oua suficiente, cacao si vanilie pudding ..si daca il trimit pe tony sa ia nu prea are habar, iar eu nu las copii singuri si pe ploaie nu-i scot.
Getik esti tare cu telefonul...ma bucur ca ari nu mai foloseste pampers..cu kk are o ora fixa cand face?! ca at ar fi ok sa o tina in perioada aia la olita.
Ema off mititelul sper sa-i treaca repede tusea si sa-si revina, iar tie un sfat iti dau, incepe cu inceputul..
Lali deci erai pe aici, ia sa-ti revina starea si sa ne povestesti de surioara, cum e, cate kg a avut.detalii.
merg sa le pregatesc mancara de pranz
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
SoriLea spune:
Ema sanatate multa tie si piticului. Are cumva bronsita asmatiforma? Stiu ca la asta doare pieptul rau. Naspa sa ai multe de facut si sa ai si o stare aiurea as nu stii de ce sa te apuci. Dar voi sa fiti sanatosi ca le faci tu pe toate
getikfelicitari pt progresele facute. Incete-incet v-a spune, nu te panica. E doar o perioada.
Picky n-am stiut ca sotul mai are copii dintr-o alta casatorie. Ce tare ca sunt tot acolo si ca va viziteaza mereu
Mi s-a explicat ca acolo unde i-a umblat la maseluta, in momentul in care i s-a pus plomba, nervul a murit. Asa a inceput sa faca infectie. (asa a fost as se intample la el, ca nu-i caz general). Acum se considera o masea moarta. Dar cu toate ac cineva la urgenta mi-a recomandat s-o scot , prietena medic stomatolog mi-a spus sa nu fac asta. Trebuie sa ramana pe loc pana apare cea definitiva. Altfel canini si maselele se vor deforma (ceea ce nu-mi doresc). Asa ca o vom tine acolo pana v-a sosi cea definitiva. Atunci o v-om scoate.
Acum e mult mai bn, se dezumfla (se observa cu ochiul liber), doar sub ochii e putin vanat. Dar scapam noi si de asta
Poate am timp sa incarc ceva poze sa-l vedeti cum arata
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
emanouela spune:
Care inceput, Picky??? Nici macar ala nu stiu care e asa ca am lasat-o pe alta data
Sori nu are bronsita, incearca sa elimine secretiile depuse. Da, nu scoate maseluta, las-o acolo, pt ca de e spatiu celelalte maselute migreaza ca sa ocupe spatiul si se aliniaza nefiresc. Nu stiu cine a pus plombita, insa l-as scarmana...a pus plombita peste o camera pulpara deschisa sau semideschisa, asta nu se face, si asta a dus la moartea nervului si infectie.
SoriLea spune:
citat din mesajul lui emanouela Care inceput, Picky??? Nici macar ala nu stiu care e asa ca am lasat-o pe alta data Sori nu are bronsita, incearca sa elimine secretiile depuse. Da, nu scoate maseluta, las-o acolo, pt ca de e spatiu celelalte maselute migreaza ca sa ocupe spatiul si se aliniaza nefiresc. Nu stiu cine a pus plombita, insa l-as scarmana...a pus plombita peste o camera pulpara deschisa sau semideschisa, asta nu se face, si asta a dus la moartea nervului si infectie. Prea des noi ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii. John F. Kennedy |
Ema un copil asa mic, n-o sa stea niciodata ca sa i se umble pe canale. De-ar fi fost mai maricel putin, da. Dar n-am dc s-o scarman, pt ca chiar s-a purtat cat a putut de frumos cu el sa-l tina cat mai mult timp pe scaun si mai ales nemiscat. Asta pt ai curata bine cariuta. Ca sa-i astupe si canalele... cred ca ar fi trebuit sedat. ceea ce n-as face.
Asta e, am tras-o. Pe viitor v-om fi mai atenti.
emanouela spune:
Sori...nu e vb de purtat frumos, etc...e vb de greseala medicala. O camera pulpara deschisa, se vede, se simte. Ca medic ai OBLIGATIA sa verifici, cum e camera pulpara dupa ce ai intrat cu freza si ai curatat. E litera de lege in stomatologie, ai camera pulpara deschisa, nu pui plombita, e ca literele alfabetului in stomatologie. O infectie poate mocni acolo, fara sa dea semne decat vagi si se poate urca la cap, la ochi...deci nu e de joaca deloc. Eu nu ma raportez acum la comportamentul medicului ci la profesionalism.
Tu nu ai de ce sa fii mai atenta, na, asta e, dintii se cariaza, nu e vina ta ce s-a intamplat...e vina celui care a umblat in gura copilului si a produs asta.
anna-mama spune:
Buna,
La multi ani tuturor celor care au sarbatorit ziua de Florii!
Noi am avut zile pline si cred ca asa tot o sa fie luna asta.
Copiii au racit, pe Vladut l-a luat de vineri seara, pe Eva de sambata. Nu sunt rau, doar muci. Azi am fost cu Eva la doctor la control si i-am repetat si exudatul la nasuc.
Sora mea a plecat ieri seara, revine peste 2 saptamani pt botez.
Azi a venit si scaunul de masina cel nou al lui Vladut, il asteptam pe tati diseara sa mergem la o plimbare cu masina sa-l testam :D
Voi luati cadouri de Iepuras pt buburuze?
Am citit pe diagonala si am vazut necazul lui Razvan cu maseluta. Multa sanatate, sa se vindece rapid si fara chinuri.
Ema, sanatate multa lui Darius, sa scapati de tuse.
Picky. am vazut poza cu oglinda, e utila cand conduci, dar in cazul meu pot sa fiu si altfel cu ochii pe ei. scaunul Evei va fi pus cu spatele la sensul de mers, normal. Eu cu cosuletele auto nu m-am impacat deloc la vladut, de aia la Eva i-am luat landou, iar apoi o sa o trec in scaunul care merge de la 0 luni. Da, am iesit cu sora mea la cumparaturi, avea nevoie sa-si cumpere cate ceva si am fost numai noi doua, a fosta tare bine :) Si acum ce faci, dormi si cu Stefi si cu Anna in pat? si mie mi se intampla des...
Getik, sper sa se obisnuiasca si la cresa cu facutul la olita, poate ar trebui sa vorbesti cu educatoarea sa o intrebe ea mai des daca are nevoie.
Lali, felicitari pentru surioara, sa-ti traiasca si sa fie mereu sanatoasa.
Dana, ce de necazuri, sper sa va reveniti repede si sa depasiti cu bine efortul financiar facut acum.
Picky_toto spune:
Am reusit sa calc 1 ora juma cat mi-a dormit Anna..acum e mufata..dar mai mult dorinta si dorul decat foame
Sorina cum a spus si Ema si prietena ta nu scoate maseluta..ele ti-au explicat si de ce. Sunt copii a caror dintisori se cariaza repede, stiam o fetita care la 3ani avea dinti din fata cariati si "mancati" pana la gingie..stomatologul nu a avut ce sa faca si a trebuit sa-i lase sa cada cioturile singure. Acum la Razvi poate si genetic sa fie.. sau smaltul maselei s-a spart si asa s-a putut produce caria...o intrebare..mamanca bomboane tari? acadele sau altele?! oricum merita laudat ca a rezistat sa i se umble la maselute ...e foarte curajos al tau puiut .. Acum stii ..da sotul are 2 copii din prima casatorie, is mai mari, in comparatie cu fetele mele..;si da aici s-au nascut si au crescut iar la noi vin in wkd o data la 2 sapt sau in vacante...
Ema mai bine, ce atata treaba inainte de Paste mai ales acum cand si Darius e bolnavior..numai de treaba nu-ti arde..
Ana ma bucur ca te-ai simtit bine cu sora ta..imi pare rau ca iar is raciti copii, sper sa treaca repede si sa nu se complice. Nu, nu le cumpar cadouri de iepuras..la cei mari le dadeam inainte figurine din ciocolata specifice traditiei de paste insa acum is mari, iar ale mele is mici, o sa le dau oua de cioco, ca asta le aduce iepurasul in curte ...oglinda e uitla si ptr cel care conduce dar mie mi-a fost utila si cand stateam in dreapta. e perfect daca ai scaunul de la 0 luni si daca sse poate monta cu spatele la sensul de mers. felicitari ptr noua achizitie, o poza ceva? sa imi spui cum sta vladut in el..ma intereseaza pozitia mai ales la dormit...cat a costat?!
Intrebare: cat timp dureaza reactia la vaccinul anti pojar?! si cat tin bubitele?
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai