Buburuze de 2009 in actiune!!!**32**
Raspunsuri - Pagina 4
Picky_toto spune:
Sal
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
Picky_toto spune:
Dana sper ca sotul e ok. Cum a avut loc accidentul? Pana la urma la ce gradi ai reusit? Cu ceva ..sau nu?
Lali a trecut neata
Eu m-am intors de pe drumuri, Stefi e mai bine cu ochisori, Anna e tot cu febra si acum sigur nu mai e febra de la vaccin, nu papa decat tatzi si vrea multa atentie..
Wkd placut!
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Picky_toto Dana sper ca sotul e ok. Cum a avut loc accidentul? Pana la urma la ce gradi ai reusit? Cu ceva ..sau nu? Lali a trecut neata Eu m-am intors de pe drumuri, Stefi e mai bine cu ochisori, Anna e tot cu febra si acum sigur nu mai e febra de la vaccin, nu papa decat tatzi si vrea multa atentie.. Wkd placut! Bella de Stefania si Anna Buburuza mea ********************* Fluturasul mic ********************* Povestea Printesucai ********************* |
Eram socata atunci !
De la ora 11 am o noua surioara ! Fratiorul era de fapt fratioara... Eu ma bucur ca e sanatoasa,maine merg la spital sa o vad!
De Paste merg la Bucuresti,am mai spus? Si apoi merg si la Iasi,dar inainte sa merg la Iasi,ia ghiciti voi cui ii trec pragul ? Ia sa vad? Ee,mergem sa lecunoastem pe Aricica si mamica ei !!!
Picky,msa inteleg ca o ia si Anna de la capat cu febra?
DanaMi spune:
Picky ..... Cosmin e bine, nu a patit nimic, doar masina e busita, usa si aripa de pe stanga spate, a intrat unu cu o betoniera in el, a vrut sa schimbe banda dar nu a vazut ca avea masina, mai era beat omul si bine-nteles ca nu a vrut sa mearga la politie, asa ca de 3 zile Cosmin tot e pe drumuri ( chiar si acum ) sa rezolve pb ca daca respectivul nu ne da asigurarea trebuie sa scoatem cam 500 euro pt reparatii . pe Bubu am reusit sa o inscriem la gradi cu "atentie" destul de substantiala mai pune si scaunul de masina pe care l-am cumparat ieri si uite ce paguba am adunat saptamana asta . La sarbatorile de Paste, sincer nici nu ma mai gandesc sper doar sa ne revenim putin pana la sfarsitul lunii ca sa-i putem face o petrecere mica Biancai ( care acum e in sufragerie si o aud cum canta "mami sa traiasca, la muuulti aniii !!! , draga de ea ).
Lali .... felicitari pt surioara, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
Picky_toto spune:
Tot eu :d
Am o bucata copil mare care nu vrea sa doarma.si acum taie is lipeste...
Lali m-ai socat si amuzat in acelasi timp..al tau tata cred ca se astepta la fecior..dar a fost sa fie fata..sa iti traiasca surioara, sa aveti grija de ea si sa o iubiti
Te plimbi mama, n-ai streci ma bucur ca veti reusi sa va vedeti..atnci va asteptam cu poze cat mai curad
Dana imi pare rau ca ati avut o asemenea cheltuiala, dar macar tot rau sa fie spre bine..dar de ce trebuie sa alerge al tau?! adica tu trebuie sa-i faci treaba asigurarii?! Pai aici tu duci masina la reparat, asigurarea ta plateste(sau asigurarea vinovatului) si ea isi recupereaza banul de la asigurarea lu nenea cu betoniera...si e treaba lor daca dureaza 3 luni sau 1 an, sau daca se ajunge la judecata ..pe bune..ia interesati-va ca e lege data in toata europa..voi luati legatura uc asigurarea voastra si cu politia..ala e obligat sa va dea asigurarea, daca o are..daca nu plateste din buzunarul lui, si pe deasupra i se va face si dosar penal ptr ca era beat...
ies ca s-a trezit anna ..noapte buna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
emanouela spune:
sara buna...la altii ca la mineeeee....iar tuse, iar voma, mi se rupe sufletul, nici nu a mancat in seara asta decat putin, ce a mancat a varsat, lapte a baut ft putin, siropelul care are si nitel antibiotic nu vrea sa-l ia (numai pe ala, ca la restul nu-s problema).....offfff.....acu mai face si febra
DanaMi spune:
Ema ... asa am patit si eu cu Raducu dar dupa ce i-am curatat nasucul cu aspiratorul chiar inainte de masa nu mi-a mai vomitat. va pup
Picky..... pb e ca nenea soferul nu a vrut sa mearga pe intelegere amiabila si nici la politie, politia il cauta dar chiar si asa daca nu vrea cica nu e obligat sa ne dea asigurarea , ( ceea ce mie mi se pare o aberatie, de ce mai e obligatorie? ) asa ca solutia e sa ne reparam masina pe cheltuiala noastra si dupa aceea sa-l dam in judecata. o mare varza ..... multi nervi si mult timp pierdut pt un idiot inconstient
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
SoriLea spune:
Buna dimi
La multi ani tuturor FLORIILOR si din partea noastra, multa sanatate si impliniri
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois