Buburuze de 2009 in actiune!!!**32**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Sal

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Dana sper ca sotul e ok. Cum a avut loc accidentul? Pana la urma la ce gradi ai reusit? Cu ceva ..sau nu?

Lali a trecut neata

Eu m-am intors de pe drumuri, Stefi e mai bine cu ochisori, Anna e tot cu febra si acum sigur nu mai e febra de la vaccin, nu papa decat tatzi si vrea multa atentie..

Wkd placut!

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Dana sper ca sotul e ok. Cum a avut loc accidentul? Pana la urma la ce gradi ai reusit? Cu ceva ..sau nu?

Lali a trecut neata

Eu m-am intors de pe drumuri, Stefi e mai bine cu ochisori, Anna e tot cu febra si acum sigur nu mai e febra de la vaccin, nu papa decat tatzi si vrea multa atentie..

Wkd placut!

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Eram socata atunci !

De la ora 11 am o noua surioara ! Fratiorul era de fapt fratioara... Eu ma bucur ca e sanatoasa,maine merg la spital sa o vad!

De Paste merg la Bucuresti,am mai spus? Si apoi merg si la Iasi,dar inainte sa merg la Iasi,ia ghiciti voi cui ii trec pragul ? Ia sa vad? Ee,mergem sa lecunoastem pe Aricica si mamica ei !!!

Picky,msa inteleg ca o ia si Anna de la capat cu febra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Picky ..... Cosmin e bine, nu a patit nimic, doar masina e busita, usa si aripa de pe stanga spate, a intrat unu cu o betoniera in el, a vrut sa schimbe banda dar nu a vazut ca avea masina, mai era beat omul si bine-nteles ca nu a vrut sa mearga la politie, asa ca de 3 zile Cosmin tot e pe drumuri ( chiar si acum ) sa rezolve pb ca daca respectivul nu ne da asigurarea trebuie sa scoatem cam 500 euro pt reparatii . pe Bubu am reusit sa o inscriem la gradi cu "atentie" destul de substantiala mai pune si scaunul de masina pe care l-am cumparat ieri si uite ce paguba am adunat saptamana asta . La sarbatorile de Paste, sincer nici nu ma mai gandesc sper doar sa ne revenim putin pana la sfarsitul lunii ca sa-i putem face o petrecere mica Biancai ( care acum e in sufragerie si o aud cum canta "mami sa traiasca, la muuulti aniii !!! , draga de ea ).
Lali .... felicitari pt surioara, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Tot eu :d

Am o bucata copil mare care nu vrea sa doarma.si acum taie is lipeste...

Lali m-ai socat si amuzat in acelasi timp..al tau tata cred ca se astepta la fecior..dar a fost sa fie fata..sa iti traiasca surioara, sa aveti grija de ea si sa o iubiti
Te plimbi mama, n-ai streci ma bucur ca veti reusi sa va vedeti..atnci va asteptam cu poze cat mai curad

Dana imi pare rau ca ati avut o asemenea cheltuiala, dar macar tot rau sa fie spre bine..dar de ce trebuie sa alerge al tau?! adica tu trebuie sa-i faci treaba asigurarii?! Pai aici tu duci masina la reparat, asigurarea ta plateste(sau asigurarea vinovatului) si ea isi recupereaza banul de la asigurarea lu nenea cu betoniera...si e treaba lor daca dureaza 3 luni sau 1 an, sau daca se ajunge la judecata ..pe bune..ia interesati-va ca e lege data in toata europa..voi luati legatura uc asigurarea voastra si cu politia..ala e obligat sa va dea asigurarea, daca o are..daca nu plateste din buzunarul lui, si pe deasupra i se va face si dosar penal ptr ca era beat...

ies ca s-a trezit anna ..noapte buna

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

sara buna...la altii ca la mineeeee....iar tuse, iar voma, mi se rupe sufletul, nici nu a mancat in seara asta decat putin, ce a mancat a varsat, lapte a baut ft putin, siropelul care are si nitel antibiotic nu vrea sa-l ia (numai pe ala, ca la restul nu-s problema).....offfff.....acu mai face si febra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Ema ... asa am patit si eu cu Raducu dar dupa ce i-am curatat nasucul cu aspiratorul chiar inainte de masa nu mi-a mai vomitat. va pup
Picky..... pb e ca nenea soferul nu a vrut sa mearga pe intelegere amiabila si nici la politie, politia il cauta dar chiar si asa daca nu vrea cica nu e obligat sa ne dea asigurarea , ( ceea ce mie mi se pare o aberatie, de ce mai e obligatorie? ) asa ca solutia e sa ne reparam masina pe cheltuiala noastra si dupa aceea sa-l dam in judecata. o mare varza ..... multi nervi si mult timp pierdut pt un idiot inconstient

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

La multi ani tuturor Florilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Buna dimi

La multi ani tuturor FLORIILOR si din partea noastra, multa sanatate si impliniri

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput