Buburuze de 2009 in actiune!!!**32**
Raspunsuri - Pagina 3
emanouela spune:
neata
is de la 7 in picioare, ieri la 6 juma....
is bagata in diverse.....mai mult, is pusa pe aruncat.....arunc tot, maicamii deja ii e groaza
nu stiu cum suntem....eu nitel mai bine, pitic are crize de tuse, dimineata si seara, ieri dimi a tusit pana a varsat, noroc ca l-am prins si nu a facut varza in jur, aseara n-am mai avut norocul asta si....m-a facut si pe mine si pe el din cap pana in picioare. nu face febra, mai muceste ft ft putin, acu suntem la tuse, se chinuie sa expectoreze, il ajut eu cu diverse dar se pare ca nu e suficient, oricum medicamente nu ma aouc de bagat in el, ii dau siropel pt expectorat, facem aerosoli si aseara i-am dat si aerius, dupa criza de tuse. azi dimi nu a mai varsat, sa speram ca e spre bine.
ma bag la calcat si spor si voua in ce faceti
DanaMi spune:
Alina, poze nu mai pui deloc ? mi-e dor sa-ti vad piticii
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
anna-mama spune:
Buna,
Eu mai incepusem un mesaj de joi seara si nu am mai apucat sa trimit... ieri a venit surioara mea si nu prea am timp zilele astea, profit de ea si eu si Vladut Ieri am fost cu tot familionul pe la tati pe la serviciu, apoi sa o luam pe sora mea de la aeroport, apoi dupa masa de pranz am plecat in parc si am stat pana seara. Azi e cam urat afara, dar tot avem planuri de plimbare cu copiii, plus ca zilele astea vreau sa ies doar eu cu ea si sa-i las pe pui cu mama (nu-mi sta inima sa-i las acasa, dar avem si noi doua nevoie de putin timp petrecut impreuna)
Maine avem planuri cu tati de hoinareala prin parcuri ca am inteles ca o sa fie o zi frumoasa. Asa ca sa nu ma dati disparuta daca nu mai reusesc sa scriu ziele astea.
Vladut ieri mi-a cazut din leagan, noroc ca era mocheta pe jos si leaganul era aproape de pamant, se juca sora mea cu el si i s-a parut lui ca aceasta ar vrea sa-l gadile si a luat mainile de pe lanturi sa se aperea si buf, pe spate...a inceput sa planga, dar mai mult de ciud... Aseara nu voia sa se culce de frica sa nu plece sora mea si de dimineata sa nu o mai gaseasca, iar de dimineata cum s-a ridicat in fund m-a intrebat de ea
Mady, ce bine ca ai mai scris, la multi ani sotului tau pentru duminica! Eva e lunguta, dar nu asa cum era Vladut la varsta ei, la ultima masuratoare avea 64 cm, dar sigur a mai luat de atunic 1 cm.
Getik, felicitari pt Ary, ai vazut buburuza ce repede a incatat care e treba, bravo micuta noastra!!! Spor la treburi, cred ca ai o gramada de facut prin curte!
Picky, inttrebasem cum tii fetele in scaunele auto pt ca eu acum il tin pe Vladut intr-o parte si pe Eva in landou pe mijloc si stau si eu cu ei tot in spate. Dar ne schimbam masina si la asta pe care o luam nu mai am posibilitatea sa fixez landoul, asa ca trebuie sa o mut in scaun pe Eva (o sa-i dau scaunul lui Vladut si ii iau lui altul) si as fi vrut sa i-l pun tot pe mijloc si ei ca sa incap si eu in spate (ca pe ea trebuie acum sa o tin cu spatele la sensul de mers si daca stau eu in fata nu o vad). Plus ca ma gandesc ca daca il vede pe Vladut aproape sta mai linistita... Da, cu imbracamintea ai dreptate, noi facand petrecerea la munte am posibilitatea sa ma imbrac casual, de aia nu mi-am facut nici griji prea multe. De incaput ma incap toate hainele de dinainte de sarcina, numai ca trebuie sa gasesc o varianta in care sa nu sara in ochi burta, ca aia inca nu s-a retras de tot, iti dai seama. Sanatete multa fetelor, sper sa nu fie vorba de vreun virus si sa nu se mai lipeasca nicio boala de ele
Lali, tu harnicuta ca de obicei! Eu nu reusesc sa fac mai nimic cand sunt singura cu copiii acasa, le dedic tot timpul meu, cred ca i-am rasfatat cam tare
Ema, cum te mai simti? Santate multa la amandoi, acum am vazut ca ai scris!
Sorina, sanatate multa!
Dana, spor la treaba!
Alina, a facut poze tati cu David la gradi? Bravo ca mergi la tuns, e bine ca-ti faci timp si de tine!
Fug ca s-a trezit Eva!
Picky_toto spune:
Hop si eu,
Fetele imi dorm eu profit sa bag ceva la stomac.
Dana si tu cu curatenie?! La ca si la mine e ca la nebuni, ieri am aspirat si spalat pe jos, si cat cezi ca a tinut?! nici macar o jumatate de ora..deja se vad urme pe parchet de piscuiti intinsi, mancare..si am si cosurile de rufe pline ptr calcat..poate reusesc wkd-ul asta, dar si sotul vrea sa lucreze la casa..asa ca vedem cum le impartim .. Ce-ti mai fac copii?
Lali e gol dulapul pana se umple la loc cu alte chestii nefolositoare? nu ? da ideea mi-a dat-o ema cu buburuze si apoi am mai gasit pe net, e super si ff atractiv ptr toti ..mai sunt moracanosi copii? ce treaba mai ai azi?
Sorina cum te mai simti? sper ca azi esti mai bine
Alina nu au luat copii inca vacanta? cred ca-i fascinant ptr maria sa vada multi copii si jucarii mai ales ca intelege mult mai mult.. tu cand vei incepe munca o vei duce si pe ea la cresa in locul lui matei? si tu te-ai bagat la curatenie?!
Ema sanatate multa..ia vezi sa nu fie vreo alergie la darius, ca cica astea provoaca tuse la anumite ore, spre dimineata sau noaptea..mai ales ca deja au inceput sa dea florile la copaci..si tu te-ai bagat in curatenie?! ma frate da ce aveti cu toatele...nu va sade bine casa?!
Anna te inteleg perfect ca vrei sa-ti petreci timpul cu sora ta, asa ca profitati cum puteti si mai ales Vladut sa profite ..treaba cu scaunele stau cam asa ..eu landoul l-am folosit doar la stefi cand am avut drumul de ro, la botez...era pus pe bancheta din spate pe lung, fixat cu centura de la masina si fata era prinsa cu centurile de la landou (al tau are centuri?) la anna am uitat sa luam centurile ptr landou si nu am putut sa-l folosesc la drumul de ro. In masina de cand e Anna, fetele stau amandoua in spate iar eu in fata, rar am mai stat cu ele in spate...Stefi sta in scaunul ei normal(acum i l-am schimbat cu cel de 3-12 ani, dupa ucm ai vazut in poza) iar Anna statea pana wkd-ul trecut in maxi-cosi(scoica in ro) si statea cu fata spre portbagaj, adica cu spatele la sensul de mers..deci clar nu o puteam vedea..dar daca cauti in magazine ptr copii vei gasi un plush, jucarie care are o oglinda mai mare(din plastic e oglinda) si aia se foloseste in masina...o sa pun o poza pe contul meu cu oglinda care o avem noi..si asa eu din fata o puteam vedea pe anna... Scaunul lui Vladut de la ce varsta e?! copii sub 1 ani de zile nu se pun cu fata la sensul de mers...indiferent daca scaunul zice ca-i de la 0 luni...nu..poti sa o pui pe la 10 luni daca vezi ca-si tine capul bine si scaunul se poate inclina mult pe spate ....dar nu acum..asa ca-ti recomand sa folosesti scoica daca ai, daca nu cumperi sau cauti de imprumut una ptr cateva luni, si iei si o oglinda ca sa nu mai fie cazul sa stai tu mereu in spate cu ea, si o pui pe fata in partea unde ti-ar fi tie mai usor sa ajungi la ea, adica in stanga spate, si asa vezi usor prin oglinda, ii poti baga suzeta, o poti mangaia cand tu stai in partea din fata, dreapta. ai inteles ceva din ce ti-am explicat?! ..oricum pun o poza sa vezi, nu am gasit decat una mai intunecata, spre drumul de ro.....ce masina va luati?! ..distractie placuta in wkd
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
Picky_toto spune:
Am pus poza Ana, mie imi arata ca-i poza a 3-a dar poate e la sf ..e stefi in masina si langa ea e maxi-cosi(se vede mai intunecat) si la bancheta sus vei vedea o oglinda, in ea se reflecta imaginea annei din maxi-cosi. Acum nu mai e nevoie sa o folosim ca Anna a trecut in scaunul normal in cel de la 0-3 ani... pupici
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
emanouela spune:
buna fetele
m-am pus pe aruncat Picky....ca ai mei aduna...las, poate mai trebe....si uite asa ma loveam tot timpul de lipsa de spatiu sau imi cadeau diverse inutile cand deschideam un dulap. mai am....dar la unele chestii apr discutii asa ca astept sa plece de acasa ca sa pot sa ma desfasor
nu e alergie la Darius, a avut perioada de muceala, am curatat eu intr-o parere dar se pare ca nu am curatat chiar cum trebe iar secretiile nu s-au eliminat, acu incearca prin tuse....si uite asa ne chinuim. azi a tusit si in timpul zilei, m-am dus si i-am luat un siropel, sper sa ne ajute.
Picky_toto spune:
Ema tipic parintilor si bunicilor mei...si socrilor...deci cred ca toate persoanele care au trait in comunism sunt asa..ce vrei nu ai ce sa le zici..trebuie sa-i pui in fata faptului implinit..asa ca ai luat decizia buna sa-i lasi sa plece de acasa si apoi sa faci treaba..asta-i ok ca nu-i alergie dar nu-i bine ca iar e racit..deja imi e groaza de raceli si virusi..
Si noi am fost aseara cu fetele la pediatra, Stefi are o bacterie capatata la ochii, cica infectie bacteriana sau ceva de genul asta..ii administrez picaturi, plus ca i-au aparut pe maini si picioruse niste pete uscate, eczeme cica si trebuie sa o dau cu o crema preparata in farmacie. Iar Anna are cica o infectie bacteriana in gurita, afte sau candidoza bucala si din cauza asta are petele rosii la fundulet..asa ca daktarin si daktozin si in 5 zile ii va trece. ideea e ca eu am observat pete albe in gurita ei si cand am fost la vaccine si i-am zis pediatrei de acolo a zis ca sa nu-i dau cu nimic ca-i normal pete albe in gurita ca si noi mai avem..numai daca se inroseste sa o dau..asa ca...nu am mai dat-o..iar febra, febra cica e de la vaccin si poate aparea si pete pe corp o reactie la vaccinul ptr pojar ...insa azi-noapte a fost teroare, durere, agitatie, plansete..nu imi mananca...si azi e la fel..goaznic..din lac in put asa suntem noi....
Acum astept sa se trezeasca sa ne echipam de cumparaturi
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
SoriLea spune:
Bunaa
Azi sunt f bn Cred ca s-a strans ff multa oboseala. Maine am in plan sa ma ridic cat mai tarziu din pat, dar sa vad si ce plan are Razvan cu mn maine dimineata
Nu stiu ce sa mai fac mancare , mi-au disparut toate ideile. Voi ce-ati mai bucatarit??
Sanatate multa si un weekwnd placut (chiar daca-i rece si ploios)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
DanaMi spune:
neata
haide-ti la cu lapte sau fara.
Ana .... iti doresc sa ai parte de cat mai mult timp de petrecut cu sora ta, la fel ca Vladut face si Bubu cu Ana, sora mea, e disperata dupa ea. Bine ca nu s-a lovit Vladut. Scaunul de masina era aproape nou si nu era prima data cand mai lasam cate ceva la usa, dar stii cum e cand vine una trebuie neaparat sa vine si a 2-a (a avut sotul accident )
Picky .... asa e si la noi, Raducu vrea tot timpul cate ceva in mana si defileaza prin toata casa si raman firimituri peste tot . Ai mei au inceput sa se joace impreuna, pana acum Bubu nu prea vroia sa se joace cu Raducu, il iubea si-l apara dar nu se juca cu el, in rest sunt bine fac concurs care face mai multe dracii, a trebuit sa scot toate manerele de la mobila ca scoteau tot de prin dulapuri de ma apucase disperarea. Iar probleme.... multa sanatate
Ema .... ce harnicuta esti fata... eu le-am dat Erdomed pt tuse si a fost foarte bun ( nu e antibiotic ) . Pupam muciosu
Sorina .... ma bucur ca esti bine, ce fericire pe capul tau ca te poti trezi tarziu, eu in cel mai fericit de fericit caz la ora 8 am desteptarea si daca am noroc sa ma culc pe la 4 cum am patit azi dimineata iti dai seama ce fresh sunt acum
Paste fericit pt cine sarbatoreste Pastele maine
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
DanaMi spune:
Am uitat sa va spun ca am inscris-o pe Bubu la gradi
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011