Buburuze de 2009 in actiune!!!**32**
Raspunsuri - Pagina 2
alynta27 spune:
salutare!
Copii sunt inspre bine. Ies cu cei mici afara la amiza. Azi m-au bocit ambii prin cartier. Ficamea se face arc cand nu-i convine ceva si se lasa jos! E jale cu ea!
getik1 spune:
buna dimineata dragelor hai la o cu lapte
sunt ff mandra de ary aseara a dormit fara pampers si nu a facut pipi pe ea a facut aseara inainte de somn si dimineata cand sa trezit.
alinta ma bucur ca sunt inspre bine copii, poate au si ei o perioada mai ciudata in comportament, dar o sa treaca
mady sa speram ca o sa reusim sa ne dezvatam ca doar suntem fetite mari, starea de moleseala cred ca o ai de la timp ca si eu sunt la fel
piky cum mai este anna sau mai extins bubitele? ai incercat sa o speli cu ceai de musetel? georgi ce sa iti zic stiu cum este cand ai maldare de treaba si simpti ca nu mai faci fata, asa sunt si eu dar incerc din rasputeri sa nu ma mai infuri si sa tip la ary si de cand am inceput sa ma controlez si ary este mai linistita si mai ascultatoare, mai bine imi musc limba decat sa cert fata...si chiar da rezultate, stefi a mai facut febra?
am fugit la treaba, gata cafeaua bauta, forte proaspete pentru smotru azi am in plan pana plec dupa ary la 3 sa fac holu si sufrageria sper sa si reusesc ca maine sunt dupa tura de noapte si cred ca o sa fiu zombi.
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
Lali_mete spune:
Buna dimineata!
Am citit,ciu-ciu memorie sa raspund !
Revin cand mai termin din treaba,ca am o gramada,lene mai multa decat treaba ,si chef lipsa...
Pupiiici!!!!
Picky_toto spune:
Neata,
Dau !
Mady chiar ma gandeam la tine, ce mai faci? ce mai fac copii? cand ne mai pui poze cu ei? Multumesc de aprecieri, iti dai seama ca ma simt tare mandra .. Buburuzele sunt ideea Emei ca eu nu stiam de ele, si chiar daca au fost foarte migaloase de facut, s-au papat toate, toti salivau si asteptau sa le manance, de la cel mic(adica stefi care mai mult dorinta decat foamea a fost mai mare) pana la cel mai mare .. Si tu esti bagata in curatenie? Spor la treburi si la multi nai de pe acum sotului, sa fie sanatos si fericit alaturi de familia lui
Alina doamne nu stiu cum mai rezisti, ca eu simt ca o iau razna si nu-s decat doua...eu deja fac alergie la bocelile stefanie in parc..chiar ieri ma gandeam ca daca aveam rude adevarate, ar fi spus ca vine 1-2 luni sa ma mai ajute...dar se pare ca nu am..ca si tine de altfel...
Getik felicitari Arianei, vezi ca vor fi si nopti in care va face pipi, va fi mai obosita, va fi baut mai mult, etc, dar vor fi.. rare...si apoi deloc .. Geto tu zici asa, iti e usor, uite si acum ai dus fata la cresa, faci treaba..dar eu cand mi-am facut planuri sa le duc la dadaca sa fac cate ceva, is bolnave..cum sa ma lase inima sa le las la o straina cand ele is vai de capul lor? Si asa le las maine cand merg la munca..ca nu am ce face..dar nu at cand eu stau acasa..ma simt prost si vinovata daca as face acest lucru, mai ales ca stiu cam ce conditii sunt acolo si stiu cam ce vor face..Anna in tarc sau in relax, aliniata cu ceilalti 2 bebeluisi, Stefi la desene pe canapea cu celalate 3 fete si baiatul..sau joaca putin dar restrictionata...stiu ca nici cu nervi nu rezolv nimic, mai ales ca traumatizez si fetele...asa ca incerc pe cat posibil sa ma calmez si sa nu mai rabufnesc, iar treburile sa le las sa le fac cand pot...mai purtam si necalcate daca trebuie ...spor la treburi
Lali ce faci si tu ai cazut in butoi? Dupa ce ca am mai ramas o mana de mamcici pe aici si tu dezertezi?! ..
Copilele imi sunt relativ ok, zic eu , Anna cu febra, da nu stiu daca-i febra de la vaccin sau a capatat si ea vreun virus, iar Stefi fara febra, dar cu ochiul drept umflat..si cred ca-i un virus ca ieri i-a tot curs ochisorul si ii facea urdori galbeni la el, iar dupa somnul de dupa amaiaza s-a trezit cu el mai umflat, lipit si cu urdori..acum il are umflat si deschiderea e doar de jumatate cat at fi trebuit..e si putin rosu si invinetit in zona cearcanelor..asa ca posibil diseara, daca nu cel tarziu maine sa facem o vizita la pediatra noastra "draga", daca nu cumva o fi in vacanta ..Toapta noaptea Anna numai langa mine a vrut sa doarma, cum o puneam in patut cum se trezea plus ca numai sanul in gura il vroia de clar trebuie sa o fac sa accepte si sticla ca deja a devenit prea obositor..ma solicita...ma-ma, ma-ma cuo voce plangacioasa??v-am pupat
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
Picky_toto spune:
Mda....liniste si pace...!!!!!
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Picky_toto Mda....liniste si pace...!!!!! Bella de Stefania si Anna Buburuza mea ********************* Fluturasul mic ********************* Povestea Printesucai ********************* |
Eu am terminat de intins o tura de haine la uscat , copiii au dormit mult mai putin azi decat de obicei,si acum sunt morocanosi,dar nici nu vor sa mai doarma. Mi-am arenjat dulapul la bucatarie,am aruncat condimente,ceaiuri, alte chestii nefolosite de o gramada de timp. E mult mai gol acum in dulap!
Am si calcat cateva haine,mai am destule ... Dupa ce duc hainele mici pe unde trebuie o sa am mai mult loc in casa,acum ma cam incurca cutiile...
Mady, probabil spun ca esti bona la doi copii din familii diferite la cat de bine seamana baietii tai intre ei !
Cred ca de lene cronica suferim toate buburuzele!
Picky am salivat cu ochii la platourile tale! Foarte buna ideea si cu frigaruile si cu buburuzele!
Nu dezertez,doamne fereste! Mai bag cate un ochi pe aici!
SoriLea spune:
Am promis ca revin si raspund fiecareia, dar nu sunt in stare. Ma simt ff rau. Ma doare ff tare in partea stanga sub coasta. Cred ca de la oboseala. Sper sa-mi revin cat mai curant, ca altfel cred ca dau coltul
si multa sanatate va doresc.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
Picky_toto spune:
neata
va las
poate azi sunteti mai harnicute si mai dati pe aici...
si poate in wkd apare si cris cu autostrada ei, ca o are de mult promisa..nu de alta dar incep sa cred ca ne-a abandonat ..
si poate si lavi isi face timp si ptr noi, macar timpul putin care-l are pe fb..nu de alta dar daca-i vine sota clar nu o sa mai intre deloc..
o zi frumoasa..
merg sa imbrac fetele
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
DanaMi spune:
neatza,
Picky, mersi de cafeluta, eu sunt pe aici dar ma apuc de curatenie pt ca ieri am stat cam toata ziua afara si e ca la nebuni in casa, daca nu fac curat o zi zici ca nu am facut de o saptamana. Revin....
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
alynta27 spune:
Salutare!
Mi-a placut faza cu Cris si autostrada! Haide Cris!!
Ieri a ost sotul la gradi si a pictat cu David(mai mult copilul) un ou de ghips. Incantare!Apoi la cumparaturi in formula completa. Au fost fericiti de iesire. Cel mare nu mai vroia acasa!
Mai fac si eu curatenie pt Paste, ca in rest fac zilnic treaba: rufe, vase, strans si altele. Mati e de ieri la cresa si sunt numai cu matza. Ieri am fost cu ea sa-l i-au pe Mati si nu mai vroia sa plece de la grupa. Era printre copii cu jucarii. David ia zis ieri unei colege ca o iubeste!
Azi merg la tuns. Spor in ce faceti!
Sori sanatate!
Picky lasa neamurile si nu te mai gandi cum te-ar putea ajuta ca-ti faci inima rea degeaba!