Buburuze de 2009 in actiune!!!**32**
Raspunsuri - Pagina 18
Picky_toto spune:
Salutare,
Nu am timp sa stau dar am intrat sa urez de pe acum,
La multi ani Bia, sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa si sa o asculti pe mami si sa-ti iubesti mult fratiorul
As fi urat si maine dar plecam la mare la prieteni nostri ca aniverseaza fetita lor 1 anisor..
Ana sa se bucure Eva de botez si sa va distrati frumos, va astept cu poze.
Lali eu ce sa zic, cand nu-i cap, vai de picioare, stii vb aceea, ,nu? Am vazut pozicile, teribil de haioase si Paul e tare scump, dar cainele e mai mortal..acum ce vrei al tau baiat e ca batranii de prin be, isi plimba catelul in carucior, asa si el...
Ema distractie placuta la aniversare ..asteptam poze
Sorina spor la treburi si
o seara placuta si un wkd placut
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai
Lali_mete spune:
Buna dimineata!!!!!
Cafea intravenos vrea cineva???
Dana,sa iti traiasca fetita,sa se faca mare,sa fie sanatoasa si isteata!!!!
Sorilea,pai pana intr-un an nu era gratuit testul ? Oricum,nu vad sa se grabeasca, e treaba lor,fix.
Va puuup,am iar treaba...
DanaMi spune:
Picky, Lali ... va multumim pt urari
Ana .... distractie placuta la botez
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
SoriLea spune:
Salutari dragelor.
Azi m-am gandit de multe ori la voi , asa ca sriu rpd si trec la nani ca sunt rupta de somn.
La multi ani B I A, sa cresti mare sanatoasa si sa ai parte de mult noroc in viata. Dana sa-ti traiasca printesa si sa fiti sanatosi cu totii. Sper ca v-ati simtit bn.
Anna sper sa va fi simtit bn la petrecere si micuta crestina sa aiba parte de sanatate si mult noroc in viata, iar voi sa fiti fericiti impreuna
Emma si tu stiu ca esti al petrecere, asa ca sa-ti traiasca micutul nasic, sa creasca mare sanatos si sa-l cunune pe finic
Dana, Anna si Emma, se stie ca asteptam poze, daaa
Lali eu n-am auzit de asta, dar daca vrei ma interesez. Sau poti cauta si tu legea adotiei modificata recent si vezi ce scrie in ea. ingerasii tai. Am citit ac ai pus poze, dar n-am timp acum sa vizionez. Dar imi fac zilele urmatoare.
Picky petrecere frumoasa si voua si timp frumos, ca si asa te plangi ca mereu ploua la voi. Cum mai sunt buburuzele tale, au trecut de febra si ce mai aveau?? si multa sanatate.
Simina si Cris si voua desi va vad destul de rar. Simina, sarcina usora in continuare si ma rog pt nepotelul tau sa faca DD o minune si sa se vindece
Getik, Mady, Laviniavoi ce mai faceti mama, nu mai dati nici un prezent pe-aici??
Acum rpd la nani ca sunt rupta de oboseala. Am alergat si cu Razvan cu rolele, asa ca va inchipuiti cum ma simt
Weekend placut si vacanta frumoasa celor ce o au, ca la mn nu se simte, lucrez continuu si weekend-ul si de 1 mai
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
DanaMi spune:
Salut,
Sorina multumim pt urari
Petrecerea a fost frumoasa, copiii s-au distrat tare bine si promit sa pun si poze dar trebuie sa le primesc de la Elena pt ca ea a fost pe post de fotograf azi.
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
Picky_toto spune:
Neata
La frig si la ploaie am fost..de la 16 grade cat era la noi am ajuns la 10 grade, vant puternic si ploaie..totul cenusiu, moharat, oribil..deci nu mai vreau la mare in be ca-i groaznic de frig
Petrecerea a fost fost ok, Anna mi-a fost obosita si nu mi-a putut dormi, iar Stefi curioasa la cadouri, dar tacsu nu vroia sa o lase ca deja incepusera unii sa se uite urat la ea ca "ajuta" la desfacut cadouri..deh ma rog..trebuie sa o invatam ca nu-i frumos ..si inca o boala care o are..posetele, sa caute in ele..si la asta trebuie sa lucram...
Dana la multi ani inca o data Biancai, abia astept pozicile, ce ai pregatit? cum a fost tortul? cum a reactionat la vederea bicicletei?! Detalii si poze .. Pupici si Elenei si copiilor..
Sorina cu rolele mama? se plimba Razvi cu ele? ai gasit marime ptr varsta lui? e frums ca aveti timp placut si puteti sa va dati cu ele. Febra nu pot spne ca mai au, doar vineri noaptea mi-a facut Anna undeva la 38 dar apoi deloc, in schimb tusesc amandoua ff urat, o tuse umeda, cu mucozitati si se ineaca cu ele... la pediatra nu am ajuns iar acum e wkd lung ca-i cu 1 mai..o sa le fac sirop de tuse sa vedem ce si cum..ideea e si ff ciudat ca tusesc doar noaptea, pe zi nu au mai nimic..si imi e frica ca daca nu o tratez sa dea in altele, iar Anna e inca cu ochisori lipiti, nu ajuta nimic..asa ca luni o sa merg la farmacie sa cautam altceva ....
Lali felicitari ptr inscrierea la gradi, sper sa-i placa lui Paul...acum la 20 de grade eu zic ca nu mai e cazul de caciula...eu le mai pun caciuli in cap dimineata cand sunt 7-10 grade si vant puternic, iar pe bicicleta nu risc cu ele cu capul gol, dar daca e soare si 12 grade afara si fara vant le duc fara caciula...Iar cu batutul nu sunt nici eu de acord, nu i-ma mai dat o palma la fund Stefaniei de multa vreme si nici nu mai vreau sa o lovesc, in schimb trebuie sa mai lucrez la nervi mei.. ..ca de multe oric dau chicx si nu-i place
Ana cum a fost botezul? petrecerea? vesti si pozeeeee
Ema si voi cum v-ati distrat? ati avut parte de vreme frumoasa? ..pozeee si detalii
Pupici multi a toate fetele.....poate va incumetati la o autostrada..aviz CRIS
O duminica placuta
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai
DanaMi spune:
Neata,
Picky a fost foarte bine, i-a placut mult bicicleta dar nu am luat-o cu noi ca nu aveam loc, pregatiri nu am mai facut eu, am mers la restaurant pt ca erau prea multi copii si ar fi iesit un haos in casa si nici nu ar fi avut loc. va las pozicile, le-am pus pe FB pt ca pe picassa nu mai am spatiu. va pup.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.180242475431131.36750.100003361398035&type=1¬if_t=like
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
SoriLea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Buna dimineata!!!!! Cafea intravenos vrea cineva??? Dana,sa iti traiasca fetita,sa se faca mare,sa fie sanatoasa si isteata!!!! Sorilea,pai pana intr-un an nu era gratuit testul ? Oricum,nu vad sa se grabeasca, e treaba lor,fix. Va puuup,am iar treaba... Lali , mami de Teodora-Ioana(23.08.2011) si Paul-Iulian(01.10.2009) |
http://www.dreptonline.ro/legislatie/legea_adoptiei.php
si cauta Capitolui II - Conditiile de fond ale adoptiei Art.6 (alineat 4 si 5)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DanaMi Neata, Picky a fost foarte bine, i-a placut mult bicicleta dar nu am luat-o cu noi ca nu aveam loc, pregatiri nu am mai facut eu, am mers la restaurant pt ca erau prea multi copii si ar fi iesit un haos in casa si nici nu ar fi avut loc. va las pozicile, le-am pus pe FB pt ca pe picassa nu mai am spatiu. va pup. http://www.facebook.com/media/set/?set=a.180242475431131.36750.100003361398035&type=1¬if_t=like BIANCA MARIA 28.04.2009 RADU ANDREI 05.03.2011 |
Am vizionat pozele. Super petrecere si copii par ca s-au simtit ff bn. Sa fiti sanatosi si fericiti asa cum sunteti acum
SoriLea spune:
Picky da Razvan se plimba pe role (sau rotile - cu 4 roti). Am gasit reglabile de la 27-33 si mi s-au parut super pana invata + ca se pot muta apoi rotile pe mijloc ca la rolele normale. Suntem inca la faza sa invatam sa mergem, dar progreseaza. Acum e suficient sa-l tin doar de o manuta si isi tine echilibrul ff bn pe ele. Nu stiu daca v-am mai zis, dar cand le-am cumparat nu era cu noi. Il lasasem la locul de joaca. Cand ne-a vazut cu ele, le-a vrut imediat in picioare si vroia sa-i dam si drumul Spunea "da-mi drumul ca merg singur, cu astea ajung repede acasa" Radea toata lumea din jurul lui cand il auzeau ce spune, iar picioarele lui o luau in diferite directii, numai drepte nu stateau A fost tare haios. Era bun de filmat.
O sa-l filmez intr-o zi in parc si vi-l arat