Buburuze de 2009 in actiune!!!**32**
Raspunsuri - Pagina 19
DanaMi spune:
Neatza
va astept la
eu plec la piata ca nu mai am nimic de mancare. ne "auzim " mai tarziu.
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
getik1 spune:
buna dimineata scuzati absenta nemotivata?
drept sa spun v-am tot citit dar nu am avut putere sa scriu... de ce? nici eu nu stiu... in ultima saptamana am fost mai mult de noapte si am avut tura si urgenta asa ca am facut naveta intre spital si servici iar dimineata cadeam bolovan.
in sfarsit am reusit sa imi iau telefon si acu pot intra fara probleme si sa scriu .
revin mai tarziu ca vrea ary afara urla ca vrea in curte de 5 minute cred ca in curand o sa auda si vecini
va pup pe toate
dana multam de
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
Picky_toto spune:
Salutare,
Venita si eu acasa astept sa se trezeasca Stefi sa le scot la parc, ca sotul s-a apucat de treaba la casa..
Dana am vazut asa in mare pozicile si tare frumos v-ati distrat, iar Bia si Raducu sunt ff frumosi... o sa intru cand am timp mai mult sa le rasfoiesc mai bine
Getik sa stapanesti sanatoasa noul tele
Sorina super ca invata pe role.. Asta vroia si Stefi ptr ziua ei dar nu am gasit marime asa mica, si am zis sa mai asteptam un an, plus ca mi-ar fi mie greu cu amandoua in parc singura..ca pe cine sa tin mai intai?!..asa ca noi am ramas la un joc de la vtech
Ana cum a fost la botez? v-ati intors?
Lali voi ce mai faceti? la gratare de 1 mai?
Alina, Ema, Simina multi pupici si va astept pe aici
Va las merg sa vad ce mai fac prin casa
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai
Lali_mete spune:
http://www.youtube.com/watch?v=mSWLzHlKW_A&feature=channel&list=UL Teodora se joaca bau!
Revin, acum imi e cam somn ca de ieri dimineata am dormit cam 4 ore,cu intreruperi,in restul timpului am jucat remi,facut gratar!
getik1 spune:
buna dimineata
haideti la o un ness sau ceva rece ca deja este cald
eu pap cu ary cereale ca singura nu mananca.
sper sa recuperez si eu azi ca aseara n-am avut nici o sansa
va pup si revin
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
Picky_toto spune:
Neata
Tot prin zona dar cu ceva treaba si nervi;
Fetele se joaca acum cu vesela lor,
Azi noapte Stefi mi-a facut febra,
Si nu stiu daca cauza e iesitul ieri la parc ca a fost vreme frumoasa sau vreun virus capatat..vedem cum se prezinta..
La casa inca-i mult de munca, vremea nu ne prea da voie ca incep iar ploile..acum sa vedem
Lali vazut filmuletul, ff haios iar Teo iti seamana perfect..tare scumpa si frumusica mai e
Va urez la toate un 1 mai frumos si odihnitor.
Pupici
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai
alynta27 spune:
Saluti!
Picky iar mama?! Sanatate!
Eu cu piticii acasa- zgomotosi, energici... M-a suparat tare cel mare- intrase in boala lui "nu". Vad ca ne-am impacat. Matei imi pisa casa-operatiunea fara pampers! O mai lasa si pe fata fara ca e foarte cald. Spal de dimineata-acum scot ultima tura.
La noi se anunta o luna de sarbatoare: botezul nepotului sambata-am aranjat sa mergem singuri . ziua finei, ziua lui Mati si a sotului, ziua finutei, ziua surorii, a finei si a fetei finei-Sf Elena. Abia asteptam!!!
Azi sarbatoresc cu piticii ca al meu lucreaza!
alynta27 spune:
Dana eu nu pot vedea pozele pe FB. Poate nu suntem "p[rietene"-eu sunt Alina-Mirela Ipate-da un accept, te rog!
anna-mama spune:
Va pupam si noi, doar ce ne-am intors. Suntem bine, o sa intru maine sa va mai zic de noi. Acum inca sunt socata cu cat este de cald, trebuie sa scot toata garderoba de vara.
Puuup
DanaMi spune:
Neata,
Va las o si ma apuc de curatenie, am tot fost plecati si arata casa mai rau decat daca am fi stat acasa.
Spe4 sa reusesc sa intru pe seara de pe calculator.
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011