Buburuze de 2009 in actiune!!!**32**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Neata,
Va invit la cu mult lapte sau fara.
Nu scriu mai mult pt ca sunt pe telefon si ma apucaziu! De maine pana termin de scris.

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

A venit sora mea cu cumnatul. Vladut s-a trezit cu noaptea in cap si tot dadea tarcoale camerei lor in asteptare sa se trezeasca. Acum ia micul dejun cu ei, dar trebuie sa fiu cu ochii pe ei tot timpul

Picky, multumim de urarile pt Eva da, ne-am luat masina de acum cateva saptamani, e f ok. Ma intrebai de costurile cu masa festiva la pensiune, este ok, platesc 70 lei de persoana o masa cu 3 feluri de mancare, la care mai aduc eu bautura si tortul. Fetele cum mai sunt, mai au febra? V-ati hotarat unde faceti ziua Stefaniei?
Sorina, ce baiat mare si intelegator e Razvan, ma bucur ca v-ati simtit bine la aniversare si ca a avut un comportament exemplar.
Alina, ai pus poazele, ca vreau sa va vad din plimbari!
Ema, tine-o tot asa euforica, e bina! Darius e un minunat
Lali, treburi toata ziua la tine acolo, cred ca sunt tare cuminti puiutii de reusesti sa faci atatea Pupam surioara pupacioasa!
Dana, faceti petrecere mare sambata? F frumoasa bicicleta, sa o stapaneasca sanatoasa si sa se bucure mereu de ea!

S-a trezit pitica, revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Inca nu am descarcat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

DIn nou eu :) Evei i s-a intarit si inrosit putin de la vaccin, asa ca am fost pana la farmacie si am luat niste rivanol sa-i pun comprese. Am mancat de pranz si acum imi dorm amandoi copiii.
Diseara trebuie sa merg cu sotul sa-si caute ceva de incaltat...
M-a sunat si nasa acum ca a cumparat tot ce trebuie pt botez, sunt gata si "marturiile", mai am cate ceva de "brodat" si gata... Pt mine nu am reusit sa fac nimic, imi planificasem ca ma duc la cosmetica si la coafor, ciuciu, nu am mai ajuns asta e, importanta e fata ca ea se boteaza Mai sunt in ultimele discutii organizatorice cu pensiunea si sa mai cumparam bautura pt botez.
Am calcat o gramada si mai am o gramada de calcat, maine trebuie sa fac si bagajele pt plecare...ma ia groaza, sper sa ma pot concentra.

Picky, poti sa schimbi parola la mail, da sa pui una usoara ca sa o tina si capul meu minte, asta era super!
Ema, ai facut ordine sau mai ai? Eu am reusit sa dau dulapurile peste cap in cautarea unei bluze, bluza nu am gasit-o dar dezordinea e cat casa
Lali, pana la urma pe ce nume e copilul acum? Eu tare nu pricep cum sa nu poti sa declari copilul tau, ce are casatoria cu tatl copilului

Va pup, merg sa mai calc cat mai dorm puii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Buna si Hristos a Inviat!
In primul rand vreau sa va spun ca v-am citit mereu insa nu am mai scris din mai multe motive:lipsa de timp,probleme cu sarcina si apoi un mare necaz care ne-a doborat pe toti-descoperirea la nepotelul meu de doar 3 ani si jumatate a unei tumori la rinichiul drept.Credeti-ma ca nu am mai avut chef de nimic o perioada,acum incercam sa ne revenim,sa facem tot posibilul sa se faca bine si sa fim optimisti.
Despre Andu pot sa va spun ca merge la gradinita desi de cand nu mai merge si verisorul lui mai sunt zile cand prefera sa ramana acasa,e un alintat si un smecher.Cred ca daca m-as apuca sa va povestesc cate face nu mi-ar ajunge zile intregi-dar de asemenea cred ca asta se aplica la toti copilasii nostri.
Despre sarcina-pot sa spun ca e bine,am facut morfologia sapt trecuta si e totul in regula.Asa cum probabil stiti deja voi avea o fetita si sunt tare fericita din acest motiv.Oricum sarcina asta nu se compara deloc cu cealalta-imi e mult mai greu parca de-abia astept sa se termine.

Anna-am vazut ca aveti botezul sambata-va urez distractie placuta,sanatate multa la frumoasa Eva!Am vazut pozele pe mail-doamne ce ochi are si Vladut e un scump dar Eva mi-a ramas asa intiparita cu ochisorii ei albastri!
Picky-am citit cate ai mai tras cu fetele cu racelile,otitele,febra......offf cred ca si vremea de acolo are o mare parte de vina.Sper ca acum sunteti bine!Cu mutatul in Romania ce ati mai hotarat?
Ema-distractie plecuta la aniversarea nasicului mic!Cred ca iar pleci la Campulung,nu?Stii ca te invidiez,nu? mare la Dariusica!
Alina-sper sa reusesti cu inscrierea la gradi a lui Matei!
Lali-am citit ca ai fost la Geta si am vazut si poze.Super ca v-ati intalnit!Sa-ti traiasca surioara,sa creasca mare,sanatoasa si frumoasa!
Dana-sper sa se bucure Bianca de bici!Spor la pregatiri ptr sambata!

Nu mai stiu ce mai vroiam sa zic,sper sa intru mai des de acum!Va pup pe toate si toate buburuzele!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Sal,

Ploua si e tare urat afara..
Diseara am la dentist..si nu am nici un chef..ma rog..

Am vazut lume noua, Simina, bun revenit, mi-a fost dor de tine, si chiar ma gandeam ca ne-ai abandonat. Nu mi-a placut ce am citit, vestile pe care le-ati primit, off ingrozitor ptr toti, cum i s-a pus diagnosticul? a avut ceva simptome? ce tratament urmeaza? o sa ma rog si eu alaturi de voi ptr sanatatea nepotelului tau , si sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine.
Ce probleme ai avut in sarcina? inca o data felicitari ptr micuta printesuca din buritca, sa stea la caldurica pana la termen si sa se nasca sanatoasa. V-ati gandit la nume?
Ma bucur ca Andu e bine, si ca e alintat de toti, e de inteles ca nu prea mai vrea la gradi fara varul lui, nu ai ce face decat sa-l intelegi si ai sa vezi ca atunci cand nepotelul va fi bine va merge si Andu cu drag la gradi. Ceva pozici cu voi? cand ai timp mai mult, ca poate aucm ca ai revenit nu o sa ne mai abandonezi..
In legatura cu Ro, deocamdata nu am renuntat la idee si suntem decisi sa plecam de aici(mai mult sotul decat mine, dar merg pe mana lui ) insa decizia finala o vom lua dupa vacanta, cand vom veni in tara, si vom vedea ce si cum mai e pe acolo..asa ca pana in toamna ramanem la "a pleca" .

Ana stii cum faci tu acum? cum am facut eu la botez la Anna si Stefi, am facut sa fie bine la toti si m-am lasat pe mine..ca nici eu nu am mai apucat sa ma tund, sa ma vopsesc (nici acum).. asa ca te inteleg perfect. Pretul e ok, mai ales ca va lasa sa aduceti bautura..pana in wkd mai e putin asa ca urez de pe acum distractie placuta, spor la impachetat si multe poze sa ne arati Febra nu ami au, dar mucesc, tusesc iar Annei ii curg ochisori si i se lipesc..iar azi vad la ea niste cearcane de culoare mov Cred ca acasa, inca nu ne-am decis sigur.

Dana multam de cafea
Alina inca asteptam
Ema ce i-ai luat cadou la nasicu mic? la multi ani ptr el, sa creasca mare si sanatos iar voua distractie placuta..apropo ai tuns copilul?!

Anna m-a umplut de vanatai pe mana, frate ciupeste si musca in acelasi timp, cand e la san, e teroare. Stefi imi doarme ca era ff obosita is mai ca atipise in masina asa ca dupa ce am scos-o a zis ca vrea sa doarma un pic .. Tot da tarcoale la hainutele cumparate ptr ziua ei si le vede pe uscator si tot vrea sa le ia sa le imbrace.. pana ieri m-a batut la cap sa i le spal, plus niste chilotei cu kitty cumparati in wkd, asa ca m-am conformat.

V-am pupacit, merg sa adun piesele de puzzel insirate de Anna ..Am renuntat sa le mai pun la loc pe placa(piesse de lemn) asa ca am luat 2 cutii si le-am bagat acolo ..stai ca acum le aduna ea...a fost doar o incercare ..ratata ..;merg sa le strang

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna fetelor !

Anna,pai are treaba mai ! Doamna inca e casatorita cu fostul sot, legal este imposibil sa ii recunoasca altcineva copiii!Individul cand a plecat din casa comuna a plecat cu tot cu acte gen certificat de casatorie,livret de familie,desi copiii au ramas la ea. In fine,un om de nimic, un lingusior,care imi face sila si mai mult decat imi facea ea atunci cand s-a dus mama.
Legal , copiii nascuti pana la 6 luni dupa divort sunt trecuti obligatoriu pe numele fostului. Cum ei nici macar nu au aratat ca au intentia ,ca deh,costa bani, trebuie timp ,putea tata sa se puna si in fund si in cap ca nu ii facea nimeni certificat fetei cu numele lui trecut la tata. Bine,nu inteleg de ce se poate ca un barbat casatorit sa recunoasca copilul unei mame celibatare ( de exemplu Adrian Enache a recunoscut copilul Iulianei MArciuc fiind casatorit inca,cu fosta sotie ). Pentru mine,sincer, cea mica este sora mea indiferent ce nume de familie poarta. Doar ca s-au complicat ei ,au mers cu copilul de nici doua saptamani o zi intreaga de la o institutie la alta, au scos duplicat la certificatul de casatorie,au dat pierdut livretul de familie , s-au chinuit de au facut rost de pe la politie de o copie de pe buletinul individului,ca el acum nu ii raspundea la telefon, in nu stiu ce registre figura ca ar avea adresa in alta parte cu viza de flotant,si uite asa ! Cand le spuneam sa vorbeasca din timp cu ala, sa le dea certificatul de casatorie si o copie de buletin,iar atunci sa le dea si buletinul,ca sa mearga repede totul m-au pus la colt ca ma oftic ca o sa fie pe numele tatalui meu. Eu tot le-am spus ca apoi ea va trebui sa divorteze de fostul,ala sa renunte la orice drepturi asupra copilului si abea mai apoi sa o adopte tata. Iar am fost privita ca o si susotit in spate ca sunt invidioasa!

Pretul e accesibil la meniul pe care o sa il aveti la botez. Abea astept pozici! Unchiul cum mai este? Ce chesie si cu medicii astia! Ei ar trebui sa renunte ultimii ,nu-i asa?

Simina o sarcina usoara in continuare! Unde o sa nasti? Andu ce zice ca va avea o surioara? Imi pare tare rau de nepotel. MA rog sa fie bine.

Alinta am vazut ca i-a placut pantoful meu de pe fb...

Eu nu v-am aratat ce a facut Paul la sora mea,nu-i asa?
Uitati aici! https://picasaweb.google.com/108644730335869449240/PlimbamCatelulNumitPisi?authkey=Gv1sRgCJns8LjXzYL5lwE

Picky,mie imi place sa calc haine. Mai ales sa le calc noaptea,si sa imi fie frig,ca ma incalzesc!
Stii ca abea astept sa veniti in tara,nu?

Va pup, ma duc sa mai bag o masina la spalat. Suntem paru dar spalam cat pentru 7-8 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Scriu si eu rpd referitor la surioara lui Lali (sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa ).
E mult mai complicata situatia. Pt ca atunci cand tatal tau v-a trebui s-a adopte, trebuie sa faca si testul de paternitate care trebuie platit de el) Altfel nu se poate. A intrat noua lege in adoptii din 7 aprilie si chiar daca se stie 100% ca el e tatal, v-a trebui sa dovedeasca prin acest test.

toate fetele si incerc sa mai intru, dar iar am ff mult de lucru la serv, lucrez si in weekend si incerc pe cat posibil sa am timp de joaca si cu Razvan, care abia ma asteapta

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Fetele ...umblu de nebuna, nu mai apus ca fac absolut nimic cu vremea asta frumoasa
Ana...am terminat ordinea, mai am sapt viitoare cand scot hainutee de vara si le strang pe astealalte...deci mai am. Petrecere frumoasa si ursitoarele sa-i aduca tot ce va doriti voi
Picky...l-am tuns, e mai fain tuns ca data trecuta, o sa facem foto la munte si pun, A stat foarteeeeeeeeee cuminte, l-a admirat tot salonul. I-am luat cadou si lui Mihnea, un tren pe sine, cu gara, cu omuleti, cu gard....eeee, trebi complicate
Simina...imi pare rau sa citesc asa vesti, va doresc putere iar micutului, multa sanatate. Sarcina usoara in continuare, parca ma vad pe mine, disperata sa scap de burta. Da, la Cimpulung plecam, sper sa avem vreme frumoasa
Lali...eu am vazut acele foto pe Fb, m-am cocosat de ras, tare simpatic...da si cainele stateaaaaa, nici nu-i placea
Va pup pe toate, va doresc un weekend frumos, va multumesc pt urarile adresate nasicului mic si ne recitim sapt viitoare....maine plec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Azi am umblat teleleu mai fetelor!

L-am inscris pe PAul la gradinita , m-am plimbat cu fata prin parc trei sferturi de zi , am vorbit cu fete dragi mie,stiti voi "clubul denaturatelor ce tin copiii cu capul gol la 20 de grade ,fara geci pe ei , si care nu sunt batuti.

Acum sot intinde rufe la uscat si eu caut o reteta sa gatesc niste peste pe care il am marinat in ulei. Nu ne omoram cu el asa ca vrem sa il gatim intr-un fel. Sper sa iasa bun.

Mergi la inceput