Buburuze de 2009 in actiune!!!**32**
Raspunsuri - Pagina 16

DanaMi spune:
Neatza
Haide-ti la cu lapte sau fara.
Am primit ieri bicicleta si aseara a montat-o tati, e mult mai frumoasa ca in prezentare , sunt tare curioasa daca o sa-i placa maimuticii
Picky .... pt ca se tot anunta ploi zilele astea ne-am hotarat sa facem petrecerea acasa pt chiar daca va fi frumos sambata cu siguranta pamantul va fi ud asa ca nu riscam. te rog mult daca ai timp da-mi si mie retetele de la ziua Annei pt ca mi-au placut tare mult si sunt in pana de idei
Ana .... spor la cumparaturi, e grasunica pitica , sper sa nu se intample nimic cu unchiul tau si sa faceti botezul linistiti
Alina ... asteptam pozici
Lali ... mult succes tatalui tau cu actele, mie mi se pare tare incurcata situatia .
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011

Lali_mete spune:
Buna dimineata!!!
Eu sunt cu un copil acasa ,baiatul este dezertot,a fugit la mamaita lui ieri.
Dana, multumesc. Tata si-a facut-o cu mana lui,eu le-am spus de cand a spus ea ca este insarcinata si ca pastreaza sarcina,ca daca vrea sa fie pe numele tatalui meu trebuie sa se grabeasca cu divortul,macar divortata sa fie,si acolo sa vada ce si cum,poate se poate direct. Ei au pus vorbele mele la dos, au spus ca nu imi convine mie sa o cheme ca pe noe
,de aia bag bete in roate. Acuma,ce bete bagam eu
,cand doar le-am spus procedura legala?
Picky mereu am senzatia ca trebuei sa te pup
! Acasa stau cateva zile,ca daca e Paul la soacra-mea,trebuie sa merg sa il iau. Ciudata femeie mai este
! Ma invita sa merg la ea dar imi ignora total privirea si intrebarile
. Nu stiu ce mai are acum. In fine,cand merg sa iau baiatul o impac eu, vad eu ce a suparat-o iar.
Azi cum e Stefi? Poate iarna urmatoare nu o sa mai aveti asemenea probleme.
Gineri'miu rulz!! Nu-i asa Sorilea?

Picky_toto spune:
si am revenit azi..
neata
nu am dus-o pe stefi la scoala ca nu a vrut, si mai ales cand a auzit ca nu o duc pe anna prima (ca dacaca nu munceste azi) s-a pus pe plans ca vrea si ea sa stea acasa. Asa ca is amandoua cu mine, si imediat merg pana la un magazin cu ele si apoi la farmacie sa iau ceva ptr anna ca-i curg ochii si i se lipesc..o chestie galbena..cred ca iar vreun virus capatat si am in casa picatrui de la stefi dar is cu antibiotic si nu risc, asa ca mai bine intreb la farmacie .
Stefi e mai bine nu mai are febra de luni, insa a ramas cu tuse care se accentueaza, si inca se vede pe ochii ei ca e bolnava.
Lali pana la urma indiferent pe ce nume e micuta, daca-i iubita si acceptata de voi ca sora atunci toate formalitatile nu-s au rostul. Poate pe viitor va divorta si ea si atunci se va casatori cu al tau tata iar copilul il va adopta, chiar daca-i al lui..sau na nu prea stiu care mai sunt legile.. important e sa fie sanatoasa. Pai ce mai are soacra? ce nu-i mai convine?
Ana cum e micuta de la vaccin? la mai multe lunite ca am uitat sa zic.. frmosi copii, frumoase pozici... seamana ff mult cu vladut, mie asa imi pare .. Imi pare rau de unchiul tau, sper ca Dzeu sa-i mai dea o sansa
..
Alina ma bucur ca macar ai fost cu gandul la noi. Ce mai faceti? cum mai sunt copii? asa mult imi place ca indiferent de probleme, greutati, gasiti si o modalitate sa petreceti timpul in familie, sa vizitati locuri, sa va simtiti bine ..chiar imi place, bravo
Dana felicitari ptr bicla, ma bucur ca va place.. si ma bucur ca ti-au placut preparatele mele de la ziua Annei..asa am de gand sa-i fac si la Stefi. Ideea buburuzelor e de la Ema..restul le-am gasit pe net si apoi le-am improvizat. Dar te ajut cu cea mai mai mare placere, insa putin mai tarziu si daca poti intra pe mess, ca acum vreau sa merg la farmacie. Cand revin o sa imi deschid mess-ul si vb acolo, in caz intri. .. sau daca ai timp acum..ca fiica mea vrea sa vada diego si apoi sa plecam...
Fetelor, m-am gandit sa schimb din nou parola de la mail-ul comun. Ce parere aveti?
V-am pupacit, am fugit
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Lali_mete spune:
Picky suspectezi ceva? Sau asa,ca sa nu fie mult timp aceeasi parola?
Anna, poate face DD o minune si nu se intampal nimic rau pana in botez. LA noi,in noaptea botezului Teodorei, a murit socrul soramii,cea care a boteza-o .
Alinta , eu le calc pe ale copiilor ca se aseaza bine in dulap si pe ei, tricourile sotului ca sunt imense ,si se fac lalai la uscat , si daca le mai si intinde el sunt si sifonate
,dar n u comentez ,ca ma ajuta ,si in plus nu imi place sa intind rufe si sa adun de la uscat
. Mai bine le calc
.

emanouela spune:
Neata
Fetili, v-am citit dar in viteza....fac de toate....triez haine, fac ordine, gatesc...sa vedem ce iese la final.
Suntem bine, Darius e afara cu bunicasa asa ca profit si mai fac cate ceva.
Dana...s-o foloseasca sanatoasa si fara multe accidente
Picky...incearca sa o speli si cu ceai de musetel la ochisori. Din partea mea....poti sa schimbi parola
, numai sa mi-o dai si mie
Lali...lasa fata, e problema lor...tu ti-ai facut datoria, le-ai prezenat situatia din pct de vedere legal, te-au ignorat....sa se descurce, este strict problema lor.
Ana...iti doresc si eu o minune, sa nu se intample nimic care sa intunece botezul Evei si sa iasa asa cum va doriti.
Alynta...nici eu nu calc decat ceea ce e impetuos necesar...in restttt, intinse bine pe satma, imapturite si in dulap
Tre sa ma urnesc sa caut un cadouas pt piticul nanutei lui Darius, pe 1 mai implineste 2 ani....asa ca sper ca va imaginati ca dispar din peisaj pt cateva zile...mai exact, pana marti...sper sa avem vreme buna, ceea ce va doresc si voua

anna-mama spune:
Multumesc mult pt sprijin, dragele mele. O minune s-a intamplat, ieri cand a intrat matusa mea cu preotul sa-i citeasca unchiului, acesta era treaz si perfect lucid. A vorbit cu preotul, s-a spovedit, impartasit, a vorbit cu familia... Din pacate nu au voie la el decat o ora pe zi si nu mai stim deocamdata alte vesti... Nu-mi vine sa cred ca doctorii cand au intrat in coma voiau sa-l dea acasa ca nu mai are nicio sansa... Doamne ajuta in continuare!
S-a trezit gaza, pfff...

alynta27 spune:
Pupici! Merg sa aduc baietii! S-a innourat, sper sa nu ne ude. Am umblat cu inscrierea lui Mati la gradi-ce emotii...Locuri putine. Teoretic ne incadram, dar practic vedem saptamana viitoare. Am vb si cu d-na directoare(m-am plans un pic), dar nu mi-a dat un raspuns! Cu DD inainte!

Picky_toto spune:
Tot eu :d
Eu prajesc cartofi in tigaie, fetele is pe frontul de lupat, adica au insirat in casa tot ce au gasit in dulapul lor..iar piese de puzzel, carti de domino, bucati de hartie zac insirate pe podea..o nebunie....iar sotul inca nu a venit, se anunta ca v-a veni tarziu..
Lali si da si da... dar mai sigur ar fi ultima varianta.. na acum nu-mi e de albumul meu ca eu las o perioada sa-l vedeti apoi il bifez pe "numai eu" am acces la el..dar imi e si de restul pozelor..
E si ca tot ati vb de calcat..eu azi am bagat o tura de vreo 2-3 ceasuri, cat au dormit fetele...am avut noroc.. in schimb cred ca e o probleme, imi curge masina de spalat ca am gasit apa sub ea ..se uita sotul la ea si o repara, ca am barbat harnic
Ema tu te-ai bagat in treaba..se vede ca-ti prieste soarele si te-ai reincarcat cu viata. am fost la farmacie si mi-a dat neobacitracine ptr nas,ca cica problema e de la el...chiar o sa-i fac ceai de musatel..ai tuns baiatul?
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Picky_toto spune:
am trimis ca dadea stefi tarcoale pe la tasta..
intre timp mancarea s-a si facut, am si mancat, dar na cu treburi nu am mai avut timp de pc..
Ana sanatate multa in continuare unchiului tau si fie ca Dumnezeu sa il tina in viata inca mult timp de acum incolo
Alina si v-a prin ploaia? Succes cu inscrierea lui Matei la gradi, sa fie asa cum iti doresti.
pupici si o seara placuta
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

alynta27 spune:
Nu ne-a prins ploaia. Acum daca vine. Ce harnicute sunteti voi! -te ce mai!
Anna exista minuni, daca vrei sa le vezi! Multa sanatate!