Buburuze de 2009 in actiune!!!**32**
Raspunsuri - Pagina 15
emanouela spune:
neata mandrelor
breee....se vede ca m-am facut bine......numai pe afara stam
La multi ani! celor cu nume de Gheorghe si derivate...Giorgi, intri si tu, nu????
Noi suntem bine, misunam. Darius creste frumos, e un nazdravan si il ador. Tre sa ma duc sa-l tund ca iar i-a crescut pleata. Eu sunt bine....m-a cuprins asa o fericire de primavara, parca renaasc si eu o data cu natura, misto stare, sper sa nu apara nimic care sa mi-o strice.
Va pup si o saptamana frumoasa
Lali_mete spune:
Hello gagici!
La multi ani Geta, la multi ani Picky !!!
Eu transmit in direct de la mine de acasa !
Ma apuc de facut mancare !
Asa Ema, nu-i asa ca face bine la minte si la suflet nitel verde naturel? Si eu ma simt la fel ca si tine odata cu venirea caldurii!
Picky_toto spune:
Tot eu, din nou,
Multma de urari
Deci sa inteleg ca la voi e frumos, hai..de tot pe afara stati..bravo, ma bucur, da nu va e mila si de noi oleaca sa-i trimiteti si mie putin soare? fara ploaie?!
Sorina cum a fost la dentist?
Alina si eu te dadeam dezertata, da tu ai fost pe meleaguri frumoase..bravo..vrem pozeeee!!!
Lali ai ajuns la cuibul tau?! pana cand stai pe acolo?!
Dana ce ati rezolvat cu bici Biancai? unde-i ti aniversarea (te-am mai intrebat?!
Anna multam mult de mesaj, ce mai faceti? apropo v-ati luat masina?
Ema si nu dai si din bucurie si soare si pe la mine?! iar il tunzi? tot zulufi astia frumosi ca in poza de la profil ii are?!
Wkd am fost sa cheltuim bani, si pe ce,nu stiu ca nu s-a vazut.., am avut de luat ceva cadouri, plus cadoul ptr Stefi plus niste brizbrizuri de ornat in casa, plus forme ptr briose ca sa fac sa duc la gradi, si s-au dus bani ...e scumpa viata..ce sa-i faci..
Acum sa vedem unde tinem ziua si cati invitati sunt(vor fi posibil mai multi ca la Anna) Daca era dupa mine faceam la un loc de joaca doar ptr copii si gata, dar na trebuie sa le dai si la cei mari ceva (si copii si parinti) plus ca tortul nu-l pot taia decat acasa..o sa fie si acolo cheltuiala mai mare..dar asta e..vm vedea.
Azi nu am dus-o la gradi, nu a vrut, ca se simtea rau, asta dupa ce toata noaptea mi-a avut febra...vedem cum va fi maine..Annei de miercuri am vazut pe fruntea ei un punct rosu, ca si cand a piscat-o un tantar(chiar aveam unul in dormitor) s-a inrosit mult in jur si apoi a inceput sa-i treaca, de dimineata mai era rosie dar un rosu pal, iar cand m-am dus sa o iau arata urat ca o arsura sau o lovitura care se invineteste..oare asa urat poate sa se faca o piscatura de tantar?!
v-am pupacit pe toate si va urez in continuare o zi frumoasa
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai
SoriLea spune:
La multi ani tuturor celor ce poarta numele St Gheorghe
A fost super aseara la petrecere. Razvan a inteles pana la urma si a avut un comportament impecabil Ne-a uimit pe toti cat de darnic si binedispus era. Cand s-a cantat multi ani traiasca, el spune-a "mami sa tlaiasca..."
Am fost si la stomatolg si a fost ok. A primit si o diploma ca a fost cuminte Merge joi cu tati. Sunt curioasa cum se v-a descurca cu el
Acum ma retrag la nani, ca am o sapt de alergat pe la medici si in audiente
Ne mai auzim, nu scapati voi usor de mn
tuturor
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
DanaMi spune:
Neata
Dau cate o cana mare de pt doritoare.
La Multi Ani cu intarziere pt cei care si-au sarbatorit ieri ziua numelui.
Picky ..... La noi este tare frumos, noi am fost la tarasi copii au fost foarte incantati ca au stat toata ziua afara. Nu i-am gasit Biancai bicicleta aia, cica nu o mai face producatorul dar i-am luat asta http://www.dinobebe.ro/bicicleta-12-charmmy-kitty.html care ne azi, sper sa reusesc s-o ascund pana sambata, iar cu petrecerea ma gandesc sa faca niste gustari si sa mergem untr-un parc ca sa stea la aer pt ca sunt vreo 6-7 copilasi si in casa ar fi destul de aglomerat dar nu stiu cum o sa ma descurc cu tortul... inca nu m-am decis... Multa sanatate
Sorina .... ma bucur ca ati scapat de pb cu dintisorii, ai un baiat tare curajos
Ema .... voi cum mai sunteti, ati scapat de mucisori?
Ana .... voi ati plecat deja la munte?
Lali .... cum e surioara, a reusit tatal tau s-o treaca pe numele lui?
Va las, trebuie sa merg la piata pt ca nu am nimic la felul II si nici nu prea stiu ce sa fac, dar ma orientez la fata locului.
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
Lali_mete spune:
Neata !!!
Dana,saru' mana de cafea !!!
Nu,nu a reusit tata sa o treaca pe numele lui,si de incapatanat ce este a mai si platit ceva banuti pe ici pe colo,ca sa poata sa il scoata in aceeasi zi,ca doamna nu avea nici certificatul de casatorie ,il luase "fostul" , nu avea nici copie dupa buletinul lui, ca eu am vorbit absolut singura 7 luni de zile. In fine, asta a fost ultima oara cand am incercat sa il ajut cu vre-o informaie.
Il ajut doar fizic cu ce pot, cand vine vorba de informaii il trimit la surse in care are incredere ea. Surioara ebine,papa san ,deja a luat mai bine de 500 dr grame in 2 saptamani. E frumoasa,cel putin mie asa mi se pare.
Eu sunt in curatenie cu Vali , spalam,aspiram, ca am facut acum aproape doua saptamani si desi nu prea am fost acasa s-a pus un praaaf. Si am si o gramadoaie de haine de calcat si asezat in dulap.
alynta27 spune:
Hello!
Si eu ma simteam simtea "dezertata" cand nu am reusit sa intru macar sa va zic ca traiesc!
Lali eu am cam zis "pas" calcatului. Doar ce necesita neaparat!
Poze am. Vor urma.
anna-mama spune:
Fetele, traiesc! Nu ma dati disparuta! Doar ce am venit cu Eva de la vaccinul de 4 luni.
Incerc sa revin mai tarziu
pt toate
anna-mama spune:
Asa, imi dorm copii, poate reusesc sa scriu.
Gazulici a facut duminica 4 luni, are 67 cm si 6900g.
Vladut mi-a crescut si el vreo 2 cm in ultimele 2 luni, are 102 cm, dar sa se mai ingrase..pauza.
La multi ani tuturor care si-au sarbatorit onomastica ieri! Pup si aici pe Picky si pe Getik
Am avut un wkd plin, n-am prea stat pe acasa, am umblat sa cumparam cadou de botez la nasi si cadou cumnatului ca era si el un Gheorghe, apoi vizite, plimbari prin parc.... Ieri la fel, mai mult pe afara. Maine noapte vine si sora mea cu cumnatul...
Sunt cam suparata ca unchiul meu a intrat in coma, fratele tatei, medicii nu i-au mai dat decat vreo 2 zile de trait, eu sper intr-o minune.. ai mei sunt agitati, e si tristete, si ingrijorare, se gandesc sa nu se intample chiar la botez... asta e, cum o vrea Dumnezeu.
Revin cu raspunsuri ca s-a trezit gaza deja
Picky_toto spune:
Salutare,
Nu pot calca ca nu-mi doarme Anna asa ca ..pauza..
Trebuie sa vad ce fac de mancare ptr diseara.
Sorina ma bucur ca v-ati simtit bine la onomastica si Razvi a fost exemplar .. Felicitari ptr diploma de curajos de la dentist
Dana super draguta bici, sa o poarte sanatoasa si sa se bucure de ea. E super ideea cu parcul, noi am facut anul trecut la Stefi in parc, dar erau 28 grade nu ca acum 10 , insa tortul l-am taiat acasa. Anul asta ii fac acasa, dar ma gandesc ca doar in familie.
revin..
Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai