Buburuze de 2009 in actiune!!!**32**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello gagici!
Ce faceti mai fetelor mai?
Picky scaneaza din nou programul ,cu scanare fina,pentru ca e posibil sa fi schimbat frecventa. De obicei anunta,dar cine stie!

Noi suntem la sora mea,la tara, pentru ca duminica mergem la cimitir la mama.

Aici ba ploua,ba sta!

ANNA ,inca nu am vazut pozele,dar abea astept sa le vad! Din ce observ cam toate buburuzele fug de stat la poze.Paul prefera sa fie fotograful.

EMA pe 2 nu e nici o zi sfanta? Sau te-ar fi programat pe 1 mai dar nu_i nici naiba la tribunal? Ce ai mai tras-o si tu cu virusul asta pacatos!

CUSCRA m-ai facut sa rosesc! Asa ma impaunez toata cand imi lauda cineva copiii!

Va pup,intru mai tarziu iar!

Mergi la inceput

Hello din nou !

PICKY, Paul este la al doilea drum la Bucuresti,primul a fost cand era de varsta Teodorei ,dar atunci am plecat cu acceleratul si ne-am intors cu rapidul. Este primul drum lung cu masina ,dar cu siguranta nu a fost rau de masina,ca s-a plans si acasa ca il doare burtica.Asta dupa ce a mancat pateu cu lingura... Incidentul nu s-a repetat! Minunati copilasii astia,cum se bucura ei de un lucru mic ,cum e un fluturas de hartie ! Al meu de joaca de peste o jumatate de ora cu plastilina, o framanta si o intinde,o face suluri,cu Georgiana, nepotica.

ANNA ma rog sa aveti vreme frumoasa sa petreti cat mai frumos la botez!c Abea astept pozele!
Da,a fost scurt, dar cu satisfactii mari! Eu vreau sa va cunosc pe toate,oricum ! Daca nu anuntati cand veniti in Constanta ma sucaresc rau !

Revin ,imi e foame ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Bunaa

Hei, dar ce credeti voi, ca eu stau cu burta-n sus si fimiu face treaba, nu?? Ei bn, mult nu mai are, pt ac tot timpul imi repeta, "mami vrei sa te ajut eu sa faci treaba", sau "mami vrei sa iti arat eu cum se face treaba" Asa ca m-am scos

Picky s-a anuntat la tv, ac cei cu parabolica (lighean), nu mai au acces la antena1 si 3. Nu ma intreba dc ca nu stiu sa-ti spun. L-am auzit azi pe sot spunand ceva, dar n-am dat importanta

Anna frumoasa pensiunea. Si peisajul e superb Sa aveti vreme buna si o petrecere pe cinste. Inca nu am vazut pozele, dar imi fac timp si intru curand.

Ema dar le-i tras cu virusii astia nu gluma sanatate multa si sa nu se mai atinga de voi.

Lali ai dc sa fii mandra, ca ai 2 copii minunati. Cine stie de la ce s-a simtit rau, dar nu cred ca a avut rau de masina Paulica.

Dana mi-a placut bicicleta aleasa. Sper sa-i placa mult cadoul ales.Razvan nu vrea sub nici o forma bicicleta. Asa ca i-am luat role (patine cu rotile - sunt pe 4 roti si cand invata bn se transforma in 3). Suntem l-a capitolul invatat sa-si tina echilibrul, dar e ff incantat.

Nu stiu daca am omis ceva, dar scriu rpd si din amintiri (cam slaba memoria )
si va doresc weekend placut si cu mult soare.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello

Picky .... mersi de sfaturi cu privire la bicicleta, am vrut de 12" pt ca Bia e micuta, are in jur de 90cm, dar dupa ce am facut comanda aseara, azi m-au sunat sa-mi spuna ca nu o au pe stoc, am sunat la alte 4 magazine si aceeasi poveste.... in seara asta am sta calare pe calculator si am tot cautat am mai gasit vreo 10 magazine care zic ca ar avea pe stoc... poate avem noroc ca Bia m-a zapacit ca vrea bicicleta cu Kitty. Dulcica tare Stefi cu fluturasul ei. Sa stii ca si Raducu are niste nervisori in fundulet de nu-mi vine sa cred, daca vrea ceva si nu-i dam isi baga pumnul in gurita si se musca de nervi sau tipa cat il tin plamanii, in rest e super veselic si ranjit non-stop. Petrecerea lui Bubu as vrea sa i-o fac intr-un parc sau undeva la iarba verde, la aer ca de casa si restaurante ne-am cam saturat, dar sa vedem cum va fi vremea..
Ana ..... foarte frumoasa locatia iar cu tortul nu-ti mai fece atatea grij ca totul va fi bine. Eva are personalitate fata, stai sa vezi cand va mai creste putin :)
Ema .... hai fata draga reveniti-va din raceli, mai lasati si altora.
Sorina .... tu ai ajutor de nadejde.

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Neata!!!

Dana, sa ii gasiti bicicleta picei! Mi-i si imaginez cum se joaca ! Eu mor de dragul lor cand ii vad pe ai mei cum interactioneaza,si imi plac chiar si crizele lor de personalitate. Cresc!

Picky,si eu voiam sa iti spun ca au scos cei de la rds antenele din grila,iar se dau astia in judecata,trustul intact si rds ...

Sori , pai vezi? De3 aqcum boierie pe tine! Face Razvan curatenie.

Va pup ,afara e frumos asa ca iesim in curte .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

neata
Fata nu vrea la dansuri asa ca nu mai mergem sa pierdem vremea pe acolo si luam direct traseul magazinelor ca-s multe.

Am intrat pe rds si anuntauu acolo. Antena groep le-au cerut 7milioane euro anual ptr a le difuza programele prin satelit iar rds-rcs a considerat suma prea mare asa ca antena le-a impus ca din data de ieri sa intrerupa transmiterea prin satelit. De pirdut clar ca va avea antena ca-s multi telespectatori via satelit, mie insa imi pare rau ca aveau programe frumoase, asta e dar nici sa renunt la digi ptr 3posturi nu merita.

Sper ca ati inteles ceva ca scriu de pe tab.

Va pup si intru mai pe seara cu mai multe randuri.

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

neata
Fata nu vrea la dansuri asa ca nu mai mergem sa pierdem vremea pe acolo si luam direct traseul magazinelor ca-s multe.

Am intrat pe rds si anuntauu acolo. Antena groep le-au cerut 7milioane euro anual ptr a le difuza programele prin satelit iar rds-rcs a considerat suma prea mare asa ca antena le-a impus ca din data de ieri sa intrerupa transmiterea prin satelit. De pirdut clar ca va avea antena ca-s multi telespectatori via satelit, mie insa imi pare rau ca aveau programe frumoase, asta e dar nici sa renunt la digi ptr 3posturi nu merita.

Sper ca ati inteles ceva ca scriu de pe tab.

Va pup si intru mai pe seara cu mai multe randuri.

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Cei de la antena au anuntat ca ieri trebuiau sa negocieze un nou contract ,si inainte de negociere cu ore bune s-a intrerupt transmisia. Acum nu stiu ce sa zic,dar din cate stiu ei se judecau deja pentru ca in timpul contrctului au mai avut probleme cu difuzarea posturilor trustului intact...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Salutariii....

Ce liniste pe aici. Se vede ca a venit caldura. Cred ca la vara, se v-a lua vacanta totala
Noi ieri am avut musafiri, am iesit in parc... Azi relax pe langa casa si pe seara mergem la o aniversare (copil). Nu stiu ce ma voi face cu Razvan ca nu vrea sa dam cadoul .
Ne mai auzim.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

neata dau cafea

Nu am mai avut cand sa intru in wkd
Am pregatit ghhiozdanelele fetelr si imediat merg sa le trezesc sa le imbrac
stau ca pe ace azi ca stefi de sambata e cu febra, si azi o las la gradi. Nu stiu ce are, tuesste, nu mult dar cu seccreti..in fine vedem cum se prezinta azi, i-am dat la 3dimi nurofen. Si anna e putin racita dar nu are febra.

Va las, incerc sa intru mai tarziu cand vin de la munca.

V-am pupat si urez la multi ani celor care-ssi sarbatoresc ziua numelui.
Getik sa traiesti mama, sa fi fericita, iubita si sanatoasa.
Mai e cineva?
V-am pupacit, o zi placuta!

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Hristos a inviat! Am revenit acasa dupa o saptamana de plimbari! Frumos a fost!
Getuta nu am apucat sa respund la telefon!
La multi ani celor ce poarta numele Sf Gheorghe!

Asa... Am fost bucuroasa ca mi-au iesit buni cozonacii, pasca si chiar si pasca cu ciocolata, care a fost o premiera! In prima zi de Paste am incarcat masina cu bagaje si am plecat la ai mei. Am fost si la socrela. Am avut si o escapada la munte. Am fost la Tg-Neamt la cetate, la Hum,ulesti, la Zimbrarie si la m-rea Neamt. Copii au fost fericiti.

Mergi la inceput