Dovlecei de sept-oct 2009 ***20***
Raspunsuri - Pagina 15
laura78nico spune:
Buna!
Sunt chiauna...dar m-am distrat pe cinste la nunta. Ramona a tinut trena miresei si a fost tare incantata! Am fata mare de acum. Singurul inconvenient este lipsa de somn,dar imi revin eu.
Ioana pana la urm ace ati ales?
Va urez o saptamana usoara!
Ioanna81 spune:
buna dimineata
laura, am fost la cetatea Devei. panorama este de vis, se urca cu funicularul. in sine, cetatea nu este foarte mare (e chiar mica) dar privelistea face toti banii. la coborare am luat-o prin padure. absolut minunat. dupa aceea am fost la... Aqualand! este de vis! sunt multe bazine, de la 30cm adāncime la 1,8m. Carol a fost in elementul lui... doua ore nu l-am scos din apa, s-a dat pe topoganul cu apa pana cand nu mai putea sa urce scarile.
la plecare a inceput circul! a urlat/zbierat de ziceai ca-l taie cineva! cumplit, va spun. s-a auzit pana in fata, la intrare.
Ioanna81 spune:
vestea proasta este ca azi am reusit sa ajungem la un mare orl-ist din cluj care s-a uitat in urechiusele lui cu microscopul si a masurat cu tot felul de aparate. copilul are otita seroasa bilaterala. tratamentul este extrem de simplu (niste picaturi) si este vindecabila fara sa lase sechele.
ceea ce ma supara pe mine este ca ceilalti medici care l-au vazut au pus alt diagnostic!!
laura78nico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 vestea proasta este ca azi am reusit sa ajungem la un mare orl-ist din cluj care s-a uitat in urechiusele lui cu microscopul si a masurat cu tot felul de aparate. copilul are otita seroasa bilaterala. tratamentul este extrem de simplu (niste picaturi) si este vindecabila fara sa lase sechele. ceea ce ma supara pe mine este ca ceilalti medici care l-au vazut au pus alt diagnostic!! Sa o ajutam pe Raisa ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii |
Of, mai Ioana sanatate multa si recuperare rapida!
Ioanna81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui laura78nico
Of, mai Ioana sanatate multa si recuperare rapida! Laura, mamica de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 povestea noastra |
multumesc! sper sa se rezolve cu picaturile pe care trebuie s#259; i le pun in nas. acuma trebuie sa cumpar batista bebelusului
laura78nico spune:
Ioana sa stii ca batista face minuni, am testat-o pe mine Mihai nu mai este fan...desi la inceput a acceptat-o fara probleme.
Sanatate multa.
laura78nico spune:
Mama ce ploaie vine in Bucuresti...si eu acum plec acasa...o sa ajung ciuciulete.
Fetele iar ne-ati lasate singure pe mine si pe Ioana? Lali? Dana? Kemsy?
Lali_mete spune:
Neata!
Nu ma dati disparuta, am avut doua zile nebune, cu treaba multa prin oras,pe la tara, nu am stat pe acasa deloc! Si azi e la fel,ca am de asezat in sifonier trei masini de haine, de aspirat ,de spalat pe jos,si trebuie sa si merg pe la o prietena !
Revin mai spre seara, va puuuuup!!!!