Dovlecei de sept-oct 2009 ***20***
Raspunsuri - Pagina 14
laura78nico spune:
Kemsy bine ai revenit! Ma bucur ca acum sunteti mai bine si tu si L.
La noi vad ca merge mai greu operatiunea olita, a avut si o cadere acum ceva timp ca nu o mai accepta deloc. Acum suntem la faza in care o accepta, dar nu o nimerim intotdeuna.
Apropo baietii vostrii fac numai la olita? Ati incercat si varianta de a-si tine putza? Na ca m-au trezit si pe mine intrebarile.
Lali_mete spune:
Laura,al meu si-o tine,o si scutura... Sa il vezi ce haios e la baie,ca l-a invatat tac-su sa o spele bine,sa nu mai stranhga nimic acolo...
Kemsy,uelcam.
laura78nico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Laura,al meu si-o tine,o si scutura... Sa il vezi ce haios e la baie,ca l-a invatat tac-su sa o spele bine,sa nu mai stranhga nimic acolo... Kemsy,uelcam. Lali , mami de Teodora-Ioana(23.08.2011) si Paul-Iulian(01.10.2009) |
SUPER TARE!!!
Ioanna81 spune:
Salutare, salutare!
Carol nu-si tine puta, noi o tinem cand facem pe la pom/roata/gard/alte alea si dup-aia zice cutua, mami, puta! stegem, mami, puta!
kemsy spune:
Loris face la olita sau la wc pe colac, depinde cum are chef. Ca baietii face uneori cu tati, eu nu-i tin nici o putza pana nu va sti sa o tina singur
In schimb vorbeste italiana:
mi fa male il fundo!
veau sa vado (sa vad)
il papā onde č??
Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
laura78nico spune:
Buna fetele!Hai la o
Am luat cunostinta asa ca Ioana o sa te urmam vorba ta la copac/gard sau ce o mai fi. Din ce vad eu este clar ca si el vrea mai mult liber asa ca ii dam inainte.
Cu Ramona am exersat aseara un pic cifra trei.Suntem mari
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura78nico Ioana ce planuri ai de week-end? Pe unde va mai plimbati? Laura, mamica de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 povestea noastra |
pfuaaaaaiii, ce m-ai prins aici! nu stiu inca sunt in cautari de destinatii