Dovlecei de sept-oct 2009 ***20***
Raspunsuri - Pagina 16
laura78nico spune:
Buna dimineata!
Inca nu m-am trezit bine, dar trebuie ca iar intru in se dinta.
Va las o
Lali spor la treaba si te asteptam!
O zi buna!
monikus spune:
Buna fetelor,
Nu ne dati disparuti dar nu prea mai am timp de nimic. La munca e oribil. Nu am timp de nimic. Abia apuc sa mananc si acasa e tare nasol pt ca suntem raciti si mai nou nu vrem sa mai inghitim nimic. Daca reusesc sa ii bag vreun sirop sau mai nou antibiotic in gura, ori il scuipam inapoi, ori il vomitam dupa ce-l inghitim. Oribil. Cred ca data viitoare trecem direct pe injectii.
Am mai citi cate un pic pe aici dar din pacate nu prea stiu ce sa raspund.
Am vazut ca Ioana e plimbareata sefa de departe. Imi pare tare rau ca nu mai scapati de problema asta cu urechiusele.
Laura sper sa va descurcati cu olita. Noi suntem la stadiul in care acum vrem sa stam pe ea dar nu facem nimic, acum nu vrem sa stam pe ea si urlam cat ne tin plamanii.
Dana imi pare rau ca nu mai scapi de durerea de spate. Cu trei copii mici e greu sa te mai pui pe picioare.
Kem am vazut ca iti inceput gradi. Stiu ca la inceput e mai greu dar in timp sigur se va mai potoli si cu racelile si cu tot. Bine, eu sunt optimista pt ca Rares merge la cresa din sept si tot racim.
Lali, am vazut prin ce ati trecut si voi. Eu cred ca as fi reactionat mai furtunos un pic la chestiile alea dar.... tu cum esti o draguta, ai inghitit in sec.
Catalina ce mai face Rares ca nu prea mai stiu nimic de voi.
Danuta am vazut ca mai apare pe FB din cand in cand dar banuiesc ca este mereu in delegatii si de asta nu prea mai intra.
Noi speram sa mergem weekendul viitor pe Transalpina in plimbare. De fapt, sigur o sa mergem pt ca am si platit avansul la o pensiune in Ranca dar speram sa fie vreme buna.
Eu abia astept sa vina luna iunie ca sa plec 4 zile la Londra. M-a obosit atat de tare serviciul in ultima vreme incat ... simt ca am nevoie urgent de o vacanta.
Va pup si ne auzim cand s-o mai putea. Numai bine.
laura78nico spune:
Monica
bine ai revenit!
Cat despre olita merge, merge...mai avem mici accidente, dar acum se duce singur si o si-o aduce. Eu zic ca suntem pe drumul cel bun.
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura78nico Monica bine ai revenit! Cat despre olita merge, merge...mai avem mici accidente, dar acum se duce singur si o si-o aduce. Eu zic ca suntem pe drumul cel bun. Laura, mamica de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 povestea noastra |
ma bucur pt voi.
laura78nico spune:
Buna fetele!
Agitatie mare la noi la servici...am intrat sa va salut.
Monica sanatate multa lui Rares!
monikus spune:
Neata,
Multumim frumos Laura. Deja e mai bine pt ca am scapat de febra. A ramas doar cu tusea.
O zi buna tuturor.
Ioanna81 spune:
neata!
monik, sper ca de data asta, sa scapam definitiv de problema cu urechiusele... deja parca nu mai vorbeste asa de tare si parca aude mai bine. vom vedea miercuri
va pup pe toate!
laura78nico spune:
Buna dimineata!
Asa ma bucur ca e vineri!!!!!!!!!!!
Noi nu avem noutati, dar va pupam!