Copilasi iubiti de sept-oct (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Multumim de aprecieri
Cami nu au mai avut cand sa vina la D,ca au plecat la pranz ....au venit pe la noi putin si apoi au plecat. Sper sa ne vedem toti data viitoare cand mai vin la Tm
Nike nici eu nu am mileuri si alte cele de curatat,dar perdele ???? nu ai perdele??
Doina ii cuplam in clubul blenduiciosilor

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Citat:
citat din mesajul lui camisv

am lipsit la cafea, dar a mai ramas putin miros
Ana, ti-am vazut domnisoara! Sa stii ca nu m-am intalnit cu C., n-a sunat si cum eram dupa o noapte agitata cu T. nu am insistat nici eu. Ce mai face Maia?
Mari, uneori imi doresc si eu o camera ... doar cand vine randul curateniei generale
Pianna, T. nu bea lapte noaptea de cand l-am intarcat (adica de la 9 luni), nici el n-a cerut si nici eu n-am incercat. Dar bine ca papa Rebeca
Liliana, daca te intelegi cu el fara prea multe "nu"-uri e tare bine. Desi imi propun, ma mai scapa cate un "nu" dar incerc sa-i si explic (ex. "daca tipi te va durea gatul" de aici imi spune "buba" dupa ce tipa si-mi arata gatul razand). E greu sa gasesti un echilibru, mai ales la copiii energici din ziua de azi. T. se urca pe canapea si de acolo trece in geam si sta in picioare pe pervaz, pai n-am cum sa-l ignor si-i mai bag un "nu"
Just_me, T. este f. incantat cand ii spun ca mergem afara, face orice atunci (il mai santajez cu stransul jucariilor). Imi spune "cac" si "shash", adica sa mergem in prac si oras

spor la treaba, cine are !

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Cami, parca ai descris-o pe Ioana, nazbatii, si tot "pac"(parc) de cum se trezeste vrea in parc, cand ii spun ca mergem deja e la usa, nu mai sta la imbracat, incaltat...Apropo, si ea se da pe burta pe tobogan, se vede ca-s nascuti in aceeasi zi .

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

1 An si 6 Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

nu am perdele, nici covoare, nici bibelouri, nici mileuri. sunt surse de praf .le-am scos pt ca trebuia sa stau cu pufurile de respirat toata noaptea.

sotul a acceptat.si eu as vrea sa le am pe totate,as accepta chiar si bibeloruile,desi le detest, numai sa fiu sanatoasa.

strumf zice:haidi pacr!(parc), matrrrrr(matura),batrrrrrrr,bacrrr(baterie), mult mai usor de pronuntat, nu-i asa,decat formula corecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Cafeluta e servita!
Spor la treaba , cina mai are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna fetele
Vs servesc cu un capuccino
am recuperat tot ce ati scriscopilul meu doarme , ieri n-a vrut sa doarma la pranz:)
Referitor la cuvantul"nu" si eu il scap
Eu nu fac nici mancare nici curat are cine sa imi facs socrela mancarea , curatenis mami

Elenys spune din ce in ce mai clar cuvintele, cum ar fi zice roz,cazi,banana,alba,imi pace(place), Bec,ghi(gri) , pune, tanti,ursu,etc...numara pana la 10 :) , am invatat-o sa zica ca are 2 ani :) pana acum zicea ca are un an

O zi frumoasa si spor la treaba

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/March212012#5722273103474800242

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

Scuzati greselile dar va scriu de pe telefon.pupici

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/March212012#5722273103474800242

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna!

O cafea?

Am terminat ouale, am bagat copilul la somn si acum ma odihnesc putin.

M mananca foarte, foarte putin, de cateva zile nu stiu ce sa fac, ce sa-i dau E posibil sa fie de la dinti??? Tot caut o cauza sa ma linistesc

Am fost astazi si l-am impartasit cum s-a trezit, am plecat asa ca am ajuns la 8 la Catedrala si eram primii. A incercat el sa vorbeasca pe acolo dar s-a linistit. Nicopic, poate asta ar fi solutia - sa va duceti cand e putina lume, poate o sperie aglomeratia si faptul ca sunt multi oameni in varsta.

Spor la treaba! Eu am terminat pe ziua de azi, cum se trezeste M mergem in parc

O zi buna!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna ziua si de la noi.
Aseara aveam curatenia terminata in camera si jumatate de bucatarie. Azi am rezolvat a doua jumatate a bucatariei si baia, plus holul. Gata curatenia. De maine ma apuc de gatit: cozonac, oua vopsite, drob, pasca, sarmale si...si nu mai stiu ce...mai intreb sotul, sa vad ce ii pofteste lui stomacul
Azi am luat tricicleta,(modelul www.lacopii.ro/tricicleta-copii-dhs.html" target="_blank">acesta doar ca l-am gasit in magazin ceva mai ieftin decat pe site) asa ca de acum e mai usor sa ajungem si noi in parc la ,,putii''(=copii).
V-am spus ca am scris toate cuvintele spuse de Vlad (atat cele spuse corect cat si cele care le rosteste frecvent si doar eu stiu ce semnifica) apoi le-am numarat? Avem aproape 120 pe hartie trecute, cu explicatii unde este nevoie. Nu am pus si onomatopee desi avem vreo 15-20 si acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Sarbatori fericite!
Lumina Invierii sa va reverse pace si bucurie in suflet alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Wow,ce fete harnicute. Si eu am smotruit azi bucataria (si tot nu am terminat)
Maine vreau sa fac ouale,sarmalele (doar le fac..si le fierb sambata),sa fierb legumele pt salata de boeuf,si sa mai fac ceva curatenie
Mari ce vocabular bogat are Vladut !! Bravo Vlad!
Si bravo si lui Elenys....Maia nu vrea nici cum sa zica nimic doar bodogane pe limba ei.Toata ziua vorbim cu ea,dar nu vrea sa zica si ea.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput