Copilasi iubiti de sept-oct (10)
Raspunsuri - Pagina 8
andreea88 spune:
buna seara !!
Astazi am fost la shopping pt Elenys ...i-am luat pantofiori,rochita,bluzita,ciorapei si niste badyute
noi maine mergem sa trecem pe sub masa...si sambata o impartasesc pe Elenys ca este liturghia copiilor
Astazi ne-am intalnit in mall cu iepurasii, Elenys numai putea de fericire ii lua in brate si zicea tup-tup
va doresc spor la gatit ,curatenie...si o noapte linistita!!!
pupici
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/March212012#5722273103474800242
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata. Mai aveti timp de cafea, sau ati intrat in bucatarie cu totul? Eu astept sa termine sotul ce are de lucru (inca vreo ora) apoi plec sa imi cumpar tot ce imi trebuie pentru cozonaci, drob, sarmale. Apoi intru in bucatarie si nu mai ies de acoloo decat diseara sa vad talentatii de la protv , mai ales ca azi sunt preferatii mei+tulceanul (unul cu oarece tigla lipsa pe casa, ca il cunosc de mult si nu e saracul prea in rand cu oamenii normali la cap, insa e simpatic in colectivitate, nu face urat, ii place sa distreze lumea)
camisv spune:
buna seara,
cum maine sigur n-o sa fie timp de calculator, am intrat acum sa va urez "Sarbatori fericite"
Lumina Invierii sa fie prezenta in casele si in sufletele tuturor!
iepurasul sa aduca copiilor tot ce-si doresc
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
just_me31 spune:
Hello
Maine dimineata plecam la drum pentru cateva zile asa ca ...
SARBATORI LINISTITE ,ODIHNA MULTA !
andreea88 spune:
buna fete
Am intrat sa va urez si eu UN PASTE FERICIT alaturi de cei dragi,sa vina iepurasul cu tot ce va doriti
Noi plecam la tara maine dimineata si ne intoarcem duminica seara...
Va pup fetele
Noapte buna!
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/March212012#5722273103474800242
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
Multumim de urarile facute!
Eu am facut cozonac aseara si a iesit super! A fost la mine (la Vlad de fapt) o colega si m-a intrebat daca nu stiu pe cineva sa vanda cozonaci facuti in casa...si m-am oferit sa ii fac eu daca imi aduce toate ingredientele. Acum am iar aluat la crescut
daca nu mai apar pe aici, va urez de acum un Paste fericit, iepurasul sa aduca fericire si sanatate in casele voastre
doina_1984 spune:
Buna!
Treaba este aproape gata
Pentru ca maine nu cred ca o sa mai am timp sa intru,va urez: UN PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag
ana_25 spune:
Multumim si noi de urari si va dorim un Paste fericit
www.youtube.com/watch?v=hkW03wq8mLw" target="_blank">HRISTOS A INVIAT
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
alynta27 spune:
Hristos a inviat!Sarbatoarea Invierii Domnului,binecuvantata de lumina sfanta sa aduca sentimente calde,bogatie sufleteasca si bunastare intr-un ou inrosit de iubire si intr-un cozonac delicios precum voia buna!