Copilasi iubiti de sept-oct (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

POZE NOI

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata !! Poftiti la o cafeluta,ca nu v-am mai servit de mult !

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna ziua.
ANA, foarte buna cafeaua!
Copil trimis la bunica de dimineata de la 8, covor scuturat, periat, afara lasat la aerisit, frigider golit si lasat la decongelat pentru spalat, urmeaza cartile sterse de praf, spalat peretii pe unde sunt urme de manute, sters pe jos si apoi gata curateia de Paste..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna!

Ana, multumim pt cafea foarte buna Am vazut pozele... ai o adevarata domnisoara cu blenduitul, nu-ti face probleme ca si M tot asa mananca, deci putem sa-i "cuplam"
Mari, spor la treaba! Si eu am facut curatenie in dulapuri... dar cu M dupa mine, pe mine

Azi nu mai fac nimic maine vopsim ouale, poimaine fac dulciuri si sambata friptura, salatele si GATA!!!!

Am emotii cu vopsitul pentru ca, desi am luat acelasi tip de vopsea ca anul trecut, inauntru SURPRIZA e de aia care nu se fierbe, ci trebuie pusa cu manusi....oofff
Sa vedem cum or iesi

O zi buna!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna dimineata!
Ana, buna cafeluta . Am vazut-o pe domnisorica Maia, ce mare a crescut
Mari ce repede termini curatenia, bravo. Ziceam ca nu mai fac nimic fiind casa noua, dar o sa spal faianta in bucatarie si baie, in rest, cam ce fac zi de zi.
O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

am lipsit la cafea, dar a mai ramas putin miros
Ana, ti-am vazut domnisoara! Sa stii ca nu m-am intalnit cu C., n-a sunat si cum eram dupa o noapte agitata cu T. nu am insistat nici eu. Ce mai face Maia?
Mari, uneori imi doresc si eu o camera ... doar cand vine randul curateniei generale
Pianna, T. nu bea lapte noaptea de cand l-am intarcat (adica de la 9 luni), nici el n-a cerut si nici eu n-am incercat. Dar bine ca papa Rebeca
Liliana, daca te intelegi cu el fara prea multe "nu"-uri e tare bine. Desi imi propun, ma mai scapa cate un "nu" dar incerc sa-i si explic (ex. "daca tipi te va durea gatul" de aici imi spune "buba" dupa ce tipa si-mi arata gatul razand). E greu sa gasesti un echilibru, mai ales la copiii energici din ziua de azi. T. se urca pe canapea si de acolo trece in geam si sta in picioare pe pervaz, pai n-am cum sa-l ignor si-i mai bag un "nu"
Just_me, T. este f. incantat cand ii spun ca mergem afara, face orice atunci (il mai santajez cu stransul jucariilor). Imi spune "cac" si "shash", adica sa mergem in prac si oras

spor la treaba, cine are !

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

salutare,
de doua saptamani strumf a inceput sa stea intr-un picior, cand vrea el.ii spun sa stea in ambele pciioruse si rade si e f mandru de realizarea lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

hello
Mandra doarme , nu a vrut sa pape ..doar lapte .Eu nu mai stiu ce sa-i gatesc , da sa si manance .
Am fost la hinta , topogan la pietricele ,cand da cu mainile in ele nu-mi place ca sunt sticle ..
Cami , T di D au topogan identic ,al nostru e inca in casa , cand o sa se incalzeasca il ducem si noi pe deal .
Mari esti harnicuta rau , eu am spalat 2 covoare si gata curatenia .
Merg sa-mi fac un cappucino .....spor la treburi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

eu nu am covoare, nu am perdele, nu am mileuri................
curatenia-i gata repde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Buna fetele!

Ana, dulcica foc Maia, mai ales cu frizura aia e de revista
Maiu si Luly

Curatenie...mai am destula..dar azi am luat o pauza ca e sarbatoare..
Am fost cu L dimineata la biserica s-o impartasesc, dar n-a fost chip sa trecem de usa de la intrare, ca au inceput urletele Ati patit si voi?

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput