Copilasi iubiti de sept-oct (10)
Raspunsuri - Pagina 19
andreea88 spune:
BUNA FETELE!AM CULCAT-O PE FIMEA SI STAU NU AM CA SA FAC
MULTUMIM ALYNA DE APRECIERI
DOINA MULTUMIM DE CAFEA SI TINEM PUMNII CU OLITA...SI EU AM INVATA-O ZILELE ASTEA PE ELENYS SA ISI DEA CIORAPEI SI CHILOTII JOS...SE PUNE PE OALA SINGURA SI ZICE PIS-PIS-PIS-PIS...DAR FACE SI PE EA
EU AM FOST IERI LA PADURE PANA LA URMA DAR AM LASAT-O PE ELENYS LA TARA CU SOCRII..
VA PUP SI VA DORESC O ZI FRUMOASA CA LA CTA IN SFARSIT A VENIT CALDURA
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/ElenysCristiana
just_me31 spune:
hello
Pfui ce calduri la 12 deja nu mai poti sta afara.
Trambulina i-am luat nepotului,impreuna cu mama , Dara o testa .
Multumim de aprecieri ,D mai are ceva hainute anul trecut ,trebuie sa-i iau sandale ca in tenisi se coace .
ANCA -eu predau de 10 ani aceeasi materie dar tot trebuie sa invat ,ca una predai alta vor ei la examen (mai complex).
D papa inghetata
pianna spune:
Salutare mamici si pitici,
Noi am absentat cateva zile, am fost intr-o mini-excursie de cateva zile la bunici. Sunt f dezamagita ca al meu copil este o mica egoista. Nu da nici o jucarie nimanui, chiar daca e vorba de jucarii care stau nebagate in seama cu saptamanile. Cand alt copil se arata interesat, se declanseaza dezastru. In schimb daca e vorba de jucariile altor copii e prima care sare sa si le insuseasca. De dat inapoi cu frumosu', nici pomeneala. Eu tot incerc sa-i explic si sa o fac sa inteleaga dar nu s-a prins nimic de ea in privinta asta.
Cu olita...stationam. Am zis ca dupa ce face 1 an jumatate incep sa o pun in forta in fiecare zi. Primele zile a fost OK, pana s-a constipat (de la dinti) si trebuie sa o las putin sa-i treaca pt ca ea crede ca o doare din cauza olitei....
andreea88 spune:
neata!
Poftiti la cafeluta,capuccino,cornuri,fresh de portocale
Ne-am trezit la 8.30....am trecut sa stam in casa la haine scurti
Azi trebuie sa merg sa ii cumpar hainute de vara...ca nu are nici un pantalon scurt are fustite atat...si sandalute ca e cald afata rau de tot...
Nu stiu ce sa mai gatesc felul 2...voi ce mai faceti???
va pup ...o zi frumoasa!!!
doina_1984 spune:
Buna!
Hop si eu la a 2a cafea Andreea, multumim pentru tratatie
Felul 2 are acum cartofi noi fierti cu branza si smantana, alte idei: spanac cu cartofi si putin suc de rosii, orez sarbesc (orez, ceapa, morcov, curcan/pui, patrunjel verde), paste cu suc de rosii, conopida cu brocoli cu branza, cascaval, oua la cuptor.
Haine de vara i-am luat si noi ieri de la H&M, convenabile - tricouri cu 23 - 25 ron bucata, iar body-uri cu maneca scurta de la C&A cu 15 ron bucata. Mai am sa-i iau pantaloni si sandale.
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag
doina_1984 spune:
pianna, legat de datul jucariilor, noi procedam asa:
1. il atentionez din timp - cum ia jucaria unui copil ii spun ca trebuie s-o dea inapoi, ii repet de cateva ori s-o dea, dar il mai las cu ea ca sa se obisnuiasca cu ideea, si in final o da fara sa planga.
2. daca e urgenta, avem la noi o sticla de jumatate de cola, goala (are o pasiune pentru aceasta sticla, continutul nu l-a incercat ) si i-o dau in schimbul jucariei imprumutate.
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag
camisv spune:
Hello,
si noi am absentat, pe motiv de multi musafiri ... spre disperarea lui T., caruia nu-i plac musafirii.
Am vazut poze, cu copii frumosi si descurcareti
Noi stam zilnic pe olita, dar acum vreau sa-l las prin curte doar in chilotei si sa udam ceva pomisori. Speram ca pana la toamna sa scapam de "pampi" ziua.
Si eu trebuie sa-i iau niste pantaloni scurti si sandale. Pantofii deja au inceput sa se rupa de la mers cu masinuta.
Pianna, cred ca toti trec prin faza asta, cu luat/dat de jucarii. Si eu ii explic frumos si in general intelege, dar mai face si crize daca i se pune "pata" pe ceva.
Cameluska, lui T. ii place la leagane, f. putin la nisip (mai mult la pietris), la tobogan mai putin si nici nu l-am lasat de sus (la noi e din ala mare, spiralat). Cred ca-i place mai mult ideea de plecat de acasa, caci el nu-i f. sociabil cu copiii.
Doina, te invidiez ca poti merge oricand la mare. Mie imi place f. mult la mare, la sot nu ... dar acum castig eu ca trebuie dus copilul la mare
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
andreea88 spune:
Buna seara fete!
Doina ms de idei...azi am facut ciorbita de pui cu bors, si felul2 ardei umpluti :-)
Va doresc o noapte linistita!!!
Somn usor!
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata. Va astept la o cafea.
Azi am o zi incarcata: trebuie sa fac mancare (pentru ca cea de ieri am uitat sa o bag la frigider si peste noapte s-a stricat), am de facut schita pentru o lucrare de licenta (pentru cineva care chiar nu are timp si nici chef nu prea cred, dar mie imi convine ca imi iese o suma bunicica) si mai trebuie sa stau si cu piticotul care de dimineata a avut crize de nervi din cauza ca nu i-am dat telefonul...e foarte insistent Vlad si urla, se tavaleste pe jos si arunca cu tot ce prinde. El face asta si eu il pun sa stea in pat fortat, ca sa invete ca nu primeste tot ce vrea.
ana_25 spune:
Buna dimineata !Mari multumim de cafea
Asa face si Maia cand nu-i dau ce vrea ea,sau daca suntem afara si nu mergem in directia in care vrea,incepe scandalul..urlete sa se tranteste pe jos. Bineinteles ca nu-i fac voia chiar daca urla...incerc sa-i distrag atentia cu altceva. Nu stiu ce sa fac cu ea,nu accepta nimic pe cap (palariuta,sapca,baticut.....),ieri a facut crize de nervi...dimineata cand am vrut sa-i pun un baticut si dupa-masa cand am vrut sa-i dau o palariuta.A plans si s-a trantit iar pe jos,abia am calmat-oAm iesit afara cu capul gol
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar