Copilasi iubiti de sept-oct (10)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/doina_1984/doina_1984.jpg)
doina_1984 spune:
Buna!
Hop si eu la o cafea Multumim, Mari!
Mari, spor la treaba! Legat de crize - si M face cand intram in casa (el vrea sa stam numai afara), eu il las sa-si faca numarul si il ignor.
Ana, ai putea sa te duci intr-un magazin si s-o lasi sa-si aleaga singura o palariutza/sapca sau ai putea sa porti si tu o perioada ceva pe cap, poate prin exemplu poarta si ea - zic si eu.
Operatiunea olitza este spre esec - nu a facut niciodata la olitza si cat sta fara pampers nu prea face nimic, cum il punem, cum face Incercam, incercam.... cat ma tin nervii
O zi buna!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/just_me31/just_me31.jpg)
just_me31 spune:
hello
Profit si eu ca D este afara cu mama , ca eu sa invat ; numai asta nu am facut inca
.Am aspirat , spalat , sters praful , urmeaza spalat podoaba capilara si apoi citit /scris .
MARI - eu nu stiu cum poti lucra cu Vladut in casa , eu ma pregatesc pentru inspectie ,cand doarme D la amiaza si noaptea pana pe la 1.
ANA - nici D nu tine pe cap palarie , dar am ajuns la un consens , in carucior (la umbra )nu o poarta , doar la soare .
DOINA - eu de mult o pun pe D la olita si inca nu a facut nimic in ea , chiar ieri a facut 2 bucatele kk pe jos
D nu mai papa mancare de bebe . adica piure , nu stiam de ce nu mai mananca , pana intr-o zi cand a primit gulas de cartofi ...de atunci ii fac papa normala , separat inca .
No gata , ma duc la treaba
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andreea88/andreea88.jpg)
andreea88 spune:
buna!
Elenys doarme...eu astept sa vina mami
Nici Elenys nu tine mereu pe cap palarie,sapca....
Va pup o zi frumoasa!!
Mari spor la treaba!
Just_me31 bravo k mancati normal
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/ElenysCristiana
![](images/user_woman.png)
hadrianae spune:
Salutare si de la noi!
Noi am revenit de ceva timp in Luxemburg si am reintrat in programul normal, dupa aproape doua saptamani petrecute in tara, unde a fost foarte bine, dar as mai fi stat o vreme.
Ce bine ca la voi e cald! Vreau si eu!!! Aici sunt in jur de 15 grade si ploua aproape in fiecare zi! Asteptam sa vina si la noi vremea frumoasa. Bine, am mai prins asa, printre ploi, cate o iesire. E ciudata vremea pe aici. Poate sa ploua tare de tot dimineata si sa fie rece rau, iar dupa amiaza, vreo doua ore sa iasa soarele si sa se incalzeasca bine de tot, apoi sa ploua din nou si asa mai departe...
Am vazut poze cu domnisoare frumoase si elegante si cu un Vladut simpatic foc, care umbla la oale (e tare de tot ).
In legatura cu caciulite, sepci etc... Alexandru e fan! de multe ori si le pune singur sau imi da mie sa-i pun. Dupa aia se duce la oglinda sa se admire. Cateodata, afara, daca vreau sa i-o scot, nu ma lasa. Singura problema este ca uneori nu e de acord cu alegerile mele si vrea alta.
De crize nu ducem lipsa nici noi. Mai ales cand vrea sa mearga intr-o anume directie sau nu vrea sa intre in casa. Eu de obicei ii spun ca plec si ma indepartez. De cele mai multe ori functioneaza, dar cateodata nu da doi bani.
Altfel, Alexandru e bine, am avut niste zile mai dificile pentru ca ii iese unul (sau mai multi) canini si se pare ca il doare mai rau decat la alti dinti, asa ca a fost nervos, a plans mult si n-a mancat foarte bine. Dar acum e ok.
Adriana, mama lui Alexandru
Poze
hadrianae spune:
A! Felicitari Darei pentru trecerea la mancare de copii mari!
Noi cu mancatul avem urmatoarea problema: nu ma mai lasa sa pun mana deloc pe lingurita vrea sa manance numai singur, ceea ce este foarte bine, mai ales ca se descurca foarte bine, dar... supe, ciorbe, mancaruri cu sos... aoleu! mananca bine, dar ce-i in jurul lui dupa aia... Si daca vreau sa-l ajut cat de putin, face crize. Asa ca m-am conformat si transform supele/ciorbele intr-un fel de terci, cu multe legume, galusti, cu paine etc. Ce sa-i faci, baiatul e independent.
Ce altceva? A! E tare simpatic cand zice "non, non, non" si mai nou "oui".
Noi cu olita nici n-am trecut la actiune. L-am pus doar de cateva ori, asa, un pic. Mai stam putin pentru ca nici nu am timp acum. Probabil ca o sa ma ocup de asta la vara, cand vin in tara. Felicitari celor care au facut progrese! Vladut e baiat cu adevarat mare, daca a renuntat la scutecel noaptea.
Adriana, mama lui Alexandru
Poze
LilianaR spune:
Buna, din nou, dupa o minivacanta din care incercam sa revenim la... concediu, ca refuzam realitatea total!
Fiu-miu se uita la poze si filme si striga mereu: apa-apa, eu caut sa mai plec un weekend... si tot asa.
Multumesc fetelor pentru sfaturi, hystamina: nu mancam mezeluri, dar nu ii pot scoate toti alergenii doar pentru ca AR PUTEA sa fie alergic. Momentan functioneaza bine organismul, atata timp cat se manifesta prin urticarii si alte reactii normale, suntem in grafic. Inca nu e de speriat. I-ar scoate puful de plop si florile de primavara, ca astea par mai agresiva ca efect, dar nu pot. :D
Camisv, ar fi bine sa ma inteleg cu el asa, din explicatii; uneori imi pierd si eu rabdarea, alteori nu gasesc cele mai bune explicatii pentru varsta lui...
In rest, noi am trecut printr-o perioada de crizute acum vreo 3-4 luni, ma si speriasem ca era cam devreme, se pare ca s-au mai linistit. Am mai avut vreo 2 de oboseala, se enervase ca nu curgea laptele in sus! :))
Sincer, inca nu stiu cum sa ma raportez la ele, incerc sa il linistesc si sa ii refuz, totusi, lucrul respectiv; desi suna frumos in teorie, practica m-a omorat acum cateva luni, o sa vad pe mai departe cat de bine sau rau ma mai descurc.
In rest, ma sperie faptul ca toata lumea incepe sa se gandeasca la renuntat la pampers de acum, imi pare asa devreme ca parca vad ca m-ar tine vreo 4-6 luni toata treaba asta... asa ca eu cred ca voi incepe mai tarziu, mult mai tarziu! Cam peste 1 an adica!! :))
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
Buna!
De maine mezina pleaca la bunici. Urmeaza intarcarea. Am ceva emotii ca nu ne-am mai despartit pana acum! Un we frumos!
LilianaR spune:
Pleaca fara voi si e ok?
La noi e o problema sa stea intr-un loc strain cu alti oameni decat noi, am facut greseala asta de 2 ori, prima data a fost bine sau asa am crezut noi, dar la 1,5 ani am vazut ca s-a raportat altfel la asta, s-a simtit cumva abandonat si mi-a parut rau ca am incercat sa-l fac mai independent decat simtea el nevoia. :(
De atunci, de cate ori pleaca unul dintre noi trebuie sa ii explice unde pleaca, cat sta si cand se intoarce...
Oricum, ce frumos sa alaptezi pana acum...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mari-Mariuk/Mari-Mariuk.jpg)
Mari-Mariuk spune:
ALINTA, sa fie usoara intarcarea! La noi a trecut parca un secol de cand l-am intarcat (si nu e decat o luna jumate). Inca isi baga mainile in decolteul meu, vrea sa ma pupe, tipa cand vede ca ma imbrac/dezbrac, insa a fost usor...si totusi mi-e dor de perioada in care imi adormea in brate
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancamak/ancamak.jpg)
ancamak spune:
Buna seara!
Salutari si de la noi!
Alynta mult succes. Noi suntem in proces de intarcare printr-o metoda mai ciudatica dar chiar are efect. Prin aceasta metoda am renuntat la lapticul din timpul noptii. Acum micsoram progresiv timpul de supt si in curand eliminam si tzatza de seara.
Deja dimineata se duce direct la frigider si cauta lapticul. Deocamdata suntem pe Zuzu de 1,5.
Va las si niste poze
De cateva zile merge pe timpul zilei la bunici unde este in proces de obisnuinta fara scutec. Buni i-a cumparat chilotei si incearca sa-l faca sa ceara la olita.
Marti am inspectia la clasa, asa ca sa-mi tineti pumnii.