Copilasi iubiti de sept-oct (10)
Raspunsuri - Pagina 18

nicopic spune:
Buna fetele!
Ce copilasi frumosi am vazut, unu si'unu s-au inaltat, au crescut frumos (noi tot minione am ramas, la hainute ni se potrivesc tricourile de anul trecut)
dominisoara D, elegantica ca intotdeauna; si pozeaza f frumos; cea mai tare e cea cu tv-ul
Elenys si ea o domnisoara frumusica foc; mi-a placut sedinta foto de la malul marii
Vladut, un baietel tare indemanatic cum manevra el capacele oalelor
Mari maine, poimaine ai ajutor de nadejde..felicitari pt scapatul de scutec, bv; si noi incercam, seara la baita ne iese de fiecare data; face inainte sa intre in cadita (dar din picioare, ca nu reusesc s-o asez
); dimineata si la noi scutecul e plin...
de rontait, rontaie covrigi, biscuiti, banane..legume nu mai vrea sa rontaie (i le dadeam bucatele); pasate nici atat; nu stiu cum sa i le dau ( doar din ciorbita le mananca..)-ici si o zi frumoasa
Nico, mami Larisa 15/09/10

Mari-Mariuk spune:
NICOPIC, stai linistita, ca si noi folosim hainele din toamna, doar vreo 2 body-uri si un pantalon au ramas mici. Pana si la incaltaminte ii vin inca pantofii ce i-a avut de la motz.

doina_1984 spune:
Buna seara!
Acum am adormit copilul. Ne-am topit astazi, au fost 31 de grade maine se anunta si mai cald. Noi avem de gand sa mergem la Sf. Andrei si sa ne oprim in padure acolo la u gratar/picnic.
Hainutzele de anul trecut, din vara nu-i mai vin asa ca trebuie sa facem cumparaturi
daca este timpul tot asa.
just me, andreea, aveti niste domnisoare foarte frumoase si eleganta.
mari, ai un baiat descurcaretz. BRAVO!
cameluska, nu-l stresez sa vb, dar, de exemplu - fructele le repetam de minim 3 ori pe zi: dimineatza cand ii pregatesc micul dejun ii spun ce fructe ii dau si i le arat, apoi are o carticica unde el le arata si eu i le numesc, plus un puzzle cu care ne jucam si cu toate acestea toate fructele sunt MAR
O noapte linistita!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag

Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata! Cafeaua este gata!
O zi de 1 mai minunata! Noi nu plecam ,,de acasa'' deoarece sotul munceste, asa ca poate in weekend vom iesi pe undeva...

ana_25 spune:
Multumim Mari de cafeluta .Noi mergem la sora mea la sat..un gratar...si..relaxare
Distractie placuta de 1Mai !!!
Ana de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">ArticolBazar umanitar

ancamak spune:
Cafeluta e servita!
Este prea cald afara ca sa mergem la padure, asa ca eu sarbatoresc prin invatare la matematica.
Eu m-am apucat de invatat din timp, deoarece 3 ani de zile am predat informatica, dar cum nu mai sunt ore disponibile trebuie sa reinvat matematica.
de cateva zile al meu strumf nu prea mai mananca. Ii dau covrigei si el ii pune la loc in punga.

alynta27 spune:
Buna! Nici eu nu am plecat de acasa ca sotul munceste. La el se d-au libere pe parcurs pt zilele astea- toto e bine intr-un fel!
CU toti piticii la activ ca sunt inchise gradinitele si cresele. E foarte cald si la Is!
Anca spor la invatat!

alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreea88 Am pus si eu niste pozici la semnatura ![]() https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/ElenysCristiana |
Andreea da ce fata frumoasa si plina de idei ai! Vad ca-i place bricolajul-planteaza flori, se joaca cu hartia igienica! Si mami e o frumoasa! Mi-am reamintit si eu de frumosul parc din Ct. Pt noi nu a fost o experienta foarte buna la inceput-David urla ca vrea undeva unde se temea sa se d-ea, Matei a stat mult la trenuletul Thomas, la fel si Maria. Fain parc!

doina_1984 spune:
Neatza!
Cafea?
Noi ieri am fost la padure si mai pe seara in Mamaia A fost o zi perfecta si M s-a simtit bine, desi l-am schimbat de vreo 5 ori
transpira si de la caldura, si de la alergat
De azi incep operatziunea "olitza" Sa-mi tineti pumnii
O zi buna!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag

alynta27 spune:
Doina si voi?! Ficamea mai inainte si-a indepartat picioarele si ia dat drumu la pisu pe parchet! Succes maxim!!! ce iesiri faine!