Copilasi iubiti de sept-oct (10)
Raspunsuri - Pagina 17
Mari-Mariuk spune:
CAMISV, Vlad are aproape o luna de cand nu mai face pipi in timpul somnului, de aceea am luat decizia de a-l lasa mai ,,lejer'' cand doarme dar si dupa ce face la olita inca aproximativ jumatate de ora...ce-i drept avem parte si de ,,accindente'' umede, dar, vorba DOINEI, e cald, se usuca mai repede rufele
ana_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mari-Mariuk Priviti ce face nazdravanul meu cand ii este foame Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010) Poze Vlad |
E mortal cum cauta pe la oale si papa bravo Vladut
Maia papa doar ce-i dau eu ....nici acum nu duce nimic la gura sa rontaie sau sa pape
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
andreea88 spune:
buna seara fetele!
Just me ai o fetita superba
Mari felicitari cu renuntatul la pampers..eu o mai las pana la vara :-) ;Vlad e un scump cum papa el direct din cratita
Sanatate celor bolnaviori
Noi am fost la tara , si abia asteptam sa ajung acasa ca m- a alergat Elenys in curte si a trebuit sa stau dupa ea...ce bine e acasa :-)
Va doresc o noapte linistita!
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/March212012#5722273103474800242
cameluska spune:
Buna fetelor,
mari, wow, bravo lui Vladut :) ce bine ca nu mai fece pipi noaptea. Ioana are pampi plin dupa ce se trezeste. Nu bea laptic sara inainte de culcare?
Si eu o tin in chilotel si ciorapi lungi, prin curte/casa, intentionez sa ma tin de ea ca sa renunte la pampi, dar inca nu si in timpul somnului. Inca nu se cere ea, o pun eu cat mai des sa faca.
just_me, ce frumoasa si cocheta e domnisoara D . Ii place trambulina?
doina, isi va da copilul drumul la vorbit cand o fi, unii o fac mai devreme altii mai tarziu, nu ai cum sa-l fortezi sa faca ceva. Lasa-l sa se dezvolte in ritmul lui si nu te consuma degeaba.
camisv, ce hotarat e Tudor cu parcul. Cei place sa faca in parc? la nisip, tobogan, balansoar? Ioana se da pe toate, iar la nisip prefera copii mai maricei peste 3 anisori.
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
1 An si 6 Luni
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
ANCA, multumim de cafea! Eu chiar am nevoie, nu stiu de ce dar ma simt foarte obosita in ultima vreme, as dormi si totusi nu pot sa dorm prea mult, mi s-a ,,format'' orar in minte/corp si ma trezesc devreme.
CAMELUSKA, Vlad bea lapte dimineata (de obicei) dar seara adoarme cu sticla cu apa/ceai langa el, mai cere apa si noaptea, insa sper sa il tina obiceiul asta cu pipi dimineata...eu am avut probleme mari cu facutul in pat pana pe la 13 ani...a incercat maica-mea tot ce se putea sa ma faca sa ,,simt'' cand vreau pipi (inclusiv bataie am luat, pentru ca a dat vina si pe lene) insa pana nu am ajuns la medic nu s-a rezolvat problema...asa ca toata copilaria mea, ai mei au spus pas la tabere, excursii, deplasari lungi pentru mine (am recuperat din momentul in care am ajuns cadru didactic)
ana_25 spune:
Buna dimineata
Anca multumim de cafeluta
Ce faceti de 1 Mai?
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
andreea88 spune:
Buna dimineata noi ne-am trezit la 10
Multumim de cafeluta va servesc si eu cu capuccino si un fresh de portocale
Noi vom merge la tara de 1 mai...ne-am adunat mai multe familii si vom face gratar la curte...nu mergem la padure ca mi se pare prea obositor...abia astept sa mananc niste mici mi-e pofta ca nu am mai mancat decand am ramas gravida nu am mai putut manca
Elenys se uita la Mickey Mouse vad ca l-au bagat din nou pe disney junnior
Va doresc o saptamana frumoasa!
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/March212012#5722273103474800242
andreea88 spune:
Am pus si eu niste pozici la semnatura
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/ElenysCristiana