Copilasi iubiti de sept-oct (10)
Raspunsuri - Pagina 16
pianna spune:
Neatza,
Ies la inaintare cu o lada de suc si cremes, ieri a implinit pinguina un an jumate. Tot ieri a fost prima data cand a adormit fara mine (n-a prea avut de ales, eu am ajuns tarziu acasa).
Am incheiat si odiseea gradinitelor. Am gasit una care indeplinea toate cerintele mele si am inscris-o, asa ca mi-am luat de-o grija. In prima zi cat am discutat cu directoarea, R a stat cu copiii in clasa si nu a obiectat, abia am luat-o cand a trebuit sa plecam. De-ar fi asa si din toamna.....dar sigur n-am eu norocul asta
Am vazut ca parerile au fost impartite legate de subiectul gradinita/cresa. Eu trebuie si vreau sa ma intorc neaparat la servici si nu am cu cine sa o las. Daca ar sta cu mama sau soacra-mea ar trebui ca ele sa stea in permanenta la noi si sincer nu ma incanta varianta asta. In plus cred ca e mult mai bine pt ea sa petreaca timpul cu altii copii de varsta ei decat cu bunica. sper doar ca perioada de acomodare sa nu fie cu muuuulti spini
camisv spune:
Pianna, ai fetita mare, sa va traiasca si sa fie cu noroc inscrierea la gradinita. Ce bine ca te-ai hotarat asupra gradinitei, sper s-o facem si noi in urmatoarele saptamani. Pot sa stiu si eu numele (curiozitate de "baba")? sigur pentru noi nu-i buna zona, adica eu caut in D-vita/Calea Lipovei, sa ne fie in drum spre servici, dar si aproape de casa.
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
cameluska spune:
Bun fetelor,
La multi ani copilasi ajunsi la 1 an si jumatate :)
pianna, unde ai gasit gradinita? nu o dai mai repede de 2 ani? adica cu o luna sau 2 mai devreme, sa va acomodati cu noul program. Cu olita cum stati? face singurica? Si eu sunt de parere ca e mai buna compania copilasilor de aceeasi varsta dect bona/bunici.
Si eu intentionez in luna mai sa caut gradi, din iulie as vrea sa o duc, sa se acomodeze, sa ne obisnuim amandoua cu noul program, trezeire de la 7 nu 8 jumat-9.
Intrebare: ce crema cu protectie solara folositi pt copilasi? ii dati pe fata, maini? Noi am inceput sa merem zilnic in parc si e plin soare, nu e umbra deloc, noi mergem pe la 5 si soarele e destul de puternic, iar de acum incolo tot asa va fi.
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
1 An si 6 Luni
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata! Cafeaua este gata, va astept!
Noi aseara am patit-o in parc la tobogan Vlad se da de obicei pe partea mai mica, insa ieri a fugit repede la cel in forma de tub si cand a iesit din el era plin de kk pe genunchi...asa oameni civilizati avem in Romanica asta, isi fac nevoile unde apuca asa ca am scurtat timpul de stat in aer liber, ca nu aveam pantaloni la schimb...de acum imi iau traista cu haine la mine, ca nu se stie peste ce mai dam...si asa parcurile nu sunt sigure deoarece supravegherea din partea parintilor la copiii mai mari este ZERO si nici garduri de protectie nu sunt, soseaua e circulata la maxim...ingrozitor!!!
Mai am de asteptat putin sa se spele inca o serie de rufe, le scot afara si apoi vine o amica la mine si plecam prin oras sa cascam gura (bani de cheltuit nu avem)
ana_25 spune:
Vai Mari ce oameni nesimtiti ! ...La noi in fata blocului e plin de rahati de caine ...trebuie sa fiu f atenta pe unde fuge Maia se enerveaza teribil cand nu o las sa alerge in voie.
Ieri a avut,in parc,prima "disputa".Sa harait cu un baietel pt o minge baietelul care era mult mai mare ca ea,ii tot smulgea mingea din manute si Maia urla cat o tineau plamanii si culmea e ca nici nu era mingea lui era a unei fetite...bunica fetei ii tot lua mingea flacaului si i-o dadea la Maia,dar el nu si nu...tinea mortis sa i-o ia....am luat-o pe Maia pe sus si am plecat de acolo,bineinteles cu urletele de rigoare
Mari multumim de cafea
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
just_me31 spune:
hello
sunt racita cobza si D are muci
va las poze
https://picasaweb.google.com/105220478688509068791/28Aprilie2012?authkey=Gv1sRgCMG77LuutsOPigE
Mari-Mariuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui just_me31 hello sunt racita cobza si D are muci va las poze https://picasaweb.google.com/105220478688509068791/28Aprilie2012?authkey=Gv1sRgCMG77LuutsOPigE parte a sufletului meu Dara Maria 15.10.2010 |
Superba poza unde sta in fata tv-ului! Zici ca face parte din spotul publicitar
Buna dimineata. Haideti la cafea!
Sa imi laud copilul? De 2 zile si 2 nopti, Vlad doarme fara scutec, ii pun chilotei si pantaloni de pijama si pe patut un cearceaf din acela absorbant (am gasit la Kaufland cu 10.5 lei set de 10 bucati) peste care pun un scutecel din acelea ce le-am folosit la infasat. Dimineata chiar daca se trezeste si mai sta in pat putin, nu face pipi pana nu il pun la olita. Sper sa reusesc cat mai curand sa il fac sa nu mai poarte deloc scutecul cat stam acasa, ci doar cand iesim.
doina_1984 spune:
hy
Prezenta la a 2a cafea ne-am trezit la 6.40
Mari, felicitari pentru scapatul de pampers! Mult succes in continuare Eu nu zic in ce stadiu suntem noi nu face deloc la olitza O sa ma mobilizez zilele astea, ca doar a venit caldura si se usuca repede rufele, covoarele etc.
just me, foarte frumoasa domnisoara
ana, mari, foarte urate fazele din parc Din cauza asta preferam sa batem zilnic drum lung pana in Parcul Tabacariei, cand avem parc in fatza blocului, dar am fost de 2-3 ori aici si mi se pare ca oamenii nu sunt foarte sociabili si nici prea civilizati... poate sunt eu mai fitzoasa
In rest, noi de 2 ori pe zi iesim din casa, M alearga pana cade lat, a inceput sa manance mai bine - de exemplu, ieri, pana sa-i incalzesc eu supa de rosii, a mancar 3 felii de paine
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag
doina_1984 spune:
Am uitat sa va zic - ieri, am vazut in parc un baietzel care la un an si 10 luni vorbeste perfect binenteles ca mi-am stricat toata ziua gandindu-ma ce sa fac sa vb si M
Planuri de 1 mai???
O zi buna!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag
camisv spune:
Buna dimineata,
cappuccino cu o bucatica de tort de ciocolata
Noi ne-am "mutat" afara, nici nu-mi vine sa cred cat este de cald, mai ales ca duminica trecuta i-am dat geaca groasa dimineata
Noi avem noroc de parc f. curat, mai sunt si la noi caini, dar pot spune ca in general este OK. Astazi de dimineata a deschis singur poarta si a zis ca pleaca in parc
Doina, lasa baiatul in pace ca o sa vorbeasca el. Nici noi nu suntem avansati, il mai "mituim" sa spuna cuvinte noi
Mari, bravo lui Vladut pentru dormit fara scutec, cred ca-i primul din "trupa" cu asa performanta. Eu astept sa-l las prin curte, doar in chilotel si asa sa realizeze cum este sa fii ud.
Just_me, deci a primit Dara tranbulina de la iepuras, iar poza cu TV-ul este de revista
Ana, dar baietelul acela era singur, nu-i facea nimeni observatie? Eu m-am luat de niste copiii mai mari in parc (vreo 5 ani aveau), caci vorbeau f. urat si nu mi-a fost rusine de mamicile/bunicile lor care stateau pasive pe banca. Le-am spus ca asa sa vorbeasca acasa, nu in preajma altor copiii.
ma duc sa vad ce face T. prin curte
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)