Copilasi iubiti de sept-oct (10)
Raspunsuri - Pagina 15
histamina spune:
lilianaR,
in legatura cu alergiile, sa stii ca pana la 2 ani niciun test nu e concludent,adica in sensul ca valorile sunt modificate.
intre 2 si 5 ani se indica in mod evident o atopie,dar dupa 5 ani se pot identiifca exact alergiile care raman.
e o perioada de mar efluctuatie pana atunci,multe dispar.
bun,
trebuie consult la alergolog,pt a stabili,totusi o schema de tratament.
o recomand din inima pe dna dr Irina Bucur de la mediclass.
xyzalul e bun,pt ca acopera atat rinitele cat si urticariile.
zyrtecul e de generatie mai veche si se elimina renal,ceea ce nu e fain.
scoate din alimentatie alimentele cu histamina(spanac,vinete, banane,peste,ananas,cacao,branzeturi fermentate,iaurt,tot ce e fermentat,tot ce e cu e-uri), mezelurile(stimuleaza posibilitatea de a avea alergii).
ddanagh spune:
Mariuka tu spui ca mai bine lipseste la cresa decat la gradi, eu zic ca mai bine lipseste la gradi decat la scoala .
Insa intradevar are si cresa avantajele ei. Cel putin la stat e clar mai bine la cresa decat la grupa mica de gradinita, asta pentru ca la cresa au o asistenta si 4 ingrijitoare, cate doua pe tura plus ajutoare la mancat, culcat, deci o "armata" pe cand la grupa mica au doar cate o educatoare pe tura la cate 25-30-35 copii.
Cameluska felicitari Ioanei pentru puzzele, pup fata isteata. Cum spuneam asa era si Daria mea, si, sincer, i-am luat multe, multe, pe la 3 ani jumate facea singura de cate 70 pise. Aici m-am oprit ca si numar de piese, nu i-am luat cu mai multe ca nici concentrata prea mult timp nu imi convenea sa o vad. adica au si astea rolul lor si consideram ca si l-au atins: Daria si-a format o memorie vizuala excelenta, indemanare, rabdare.....
Eric nu are nicio treaba cu ele Ma si mir cum oare de le facea Daria
ana_25 spune:
Neatza
Haideti la o cafeluta ,pt Cami un capuccino
Azi trezirea la 5. abia am adormit-o la loc
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
Mari-Mariuk spune:
Buna ziua si de la noi.
Vlad ne/imi da trezirea la ora 7-7.30. Rar cand doarme pana la 8.
Ieri mi-a facut scandal in oras. De ce credeti? am cumparat carnati proaspeti si a urlat tot drumul ca el vrea ,,caie''(carne), tragea de punga si se trantea pe jos. Daca nu il luam in brate, nu ajungeam cu el acasa prea repede. Acasa i-am dat o ridiche si a uitat ce voia. Chiar a mancat acea ridiche, din fericire nu era din cele iuti. Azi a mancat jumatate de morcov si o bucatica de ceapa verde. Se pare ca incepe sa ii placa rontaitul legumelor in stare naturala.
La noi este urat, ploua...asa ca vom sta mai mult in casa azi.
camisv spune:
si noi avem trezirea la 7-7.30, dar mie imi convine ca apuc sa-i dau mesele la timp.
Astazi este soare, deci noi o sa fim afara, mai ales ca i-am luat lui T. casuta de curte si-i innebunit dupa ea. In prima zi a urlat cand l-am bagat in casa.
Mari, Andreea ce bine ca mananca cruditati copiii vostri. Noi mancam doar fructele proaspete, in rest nu-l tenteaza nimic. Pai nu i-ai dat copilului o bucata de carnat ... ar fi mers linistit cu el in mana
Doina, sa-ti traiasca baiatul ... hai si aici cu tort bun
Ddanagh se pare ca fetele au mai multa rabdare, ca nici al meu nu se uita la puzzle ... decat la desenul gata facut
Liliana, nu stiu ce sa zic cu sangele, noi nu avem probleme. Banuiesc ca-i curge cand se loveste, nu asa din senin.
Anca, spor la invatat ... poate-l vezi pe Ionut socotind
Ana, te-as fi invitat in parc, ca-i vreme frumoasa, dar leaganele sunt inundate de la ploile trecute. Noi facem o tura dupa ce se trezeste, asa de ocntrol.
Just_me, si tu esti cu invatatul?
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
just_me31 spune:
hello
Copilul meu vrea numai la hinta ,dar acolo uita de ea si sta cu mainile numai in pietricele ,luam cu noi si lopeti /galetusa dar degeaba .
CAMI eu sunt cu lenea ; ce-i drept , ieri cand am citit ca Anca s-a apucat de treaba , mi-am luat cartile si m-am pus pe citit , dar s-a trezit D mai repede si am scapat , nu stiu zau cand o sa incep , de fapt cand voi avea timp .
D nu mai papa in scaunul de masa ,doar la masuta stam amadoua pe scaunele si papam ,sper sa nu se rupa cu mine .
Si D are casuta ,dar ii e frica sa se bage inauntru , am strans-o ca acupa mult spatiu ;sambata am in plan curetenie la cabana si am s-o duc acolo alaturi de topogan .
Gata...ma duc sa mestec in mancare
Mari-Mariuk spune:
CAMISV, nu aveam cum sa ii dau ca era carne cruda. Nu ca nu l-ar fi tentat sa manance si asa...
Cu invatatul e greu, sa vad eu cand ma apuc de asta...momentan m-am cam bagat la scris o lucrare de licenta (de drept),sa vad cum reusesc sa o finalizez (sunt la stadiu de cuprins si introducere) si mai am o meditatie la engleza ce o fac cu ,,scandal'' din partea lui Vlad. Azi nu a vrut sa doarma si a cam facut urat, asa ca am tinut copila cu jumatate de ora mai mult decat e in program, pentru a termina ce aveam. Bineinteles ca acum V doarme iar eu stau, ca de lucrat la ceva anume nu mai sunt in stare, m-a obosit maraiala lui.
doina_1984 spune:
Buna.
Multumesc, camisv
Va servesc cu o felie de tort de ciocolata si cu un suc natural
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag