Copilasi iubiti de sept-oct (10)
Raspunsuri - Pagina 14
andreea88 spune:
buna fetele!
Noi vom pleca la munte la vara ca nu am fost cu Elenys pana acum....
Am program de gatit ciorba si tocanita de pui...astept sa vina mami sa mi le faca
La gradinita toamna viitoare o dau...k eu nu ma intorc la munca
Elenys e innebunita dupa usturoi si ceapa verde asa goale
va doresc o zi frumoasa...
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/March212012#5722273103474800242
histamina spune:
strumf a iesit prima data cu noi la o luna si 3 saptamani, la munte.avea 2 kg si abia ii cresteau cartilagiile d ela urechiuse,era in formare definitivare,ca sa zic asa.
apoi am iesit la 2 luni si jumate, apoi la 11 luni direct la cort.
just_me31 spune:
hello
D in continuare nu papa ,in special dimineata ....
Noi am fost cu D la mare la 10 luni , drumul a fost greu ca nu ne-am oprit peste noapte ,dar acolo a fost k .De acum e mai freu cu ei , ca nu mai stau locului , anul asta nu stiu daca mai mergem undeva , in cel mai rau caz (sau bun ) mergem la Felix sa-si "alinte" al meu sot coloana .La mare D nu a vrut in apa ,ridica picioarele cand venea apa ...era invatat copilul cu apa calda .
cameluska spune:
Buna fetelor,
pianna, da, despre Barbie era vorba, nu e spatiu suficient sa participe si parintii la serbari.
Si noi vrem sa o dam din toamna , formam si imunitatea, ne obisnuim cu niste reguli ca acum e un haos general.
histamina, il caliti de mic sa fie pregatit pt catart pe munti. Multumesc pt reteta, dar e indicat sa pape zilnic oua? Cel putin alea de gaina e voie decat 2 pe saptamana.
Bravo pt urcat/coborat scari. Si Ioana le urca/coboara singurica, ma cearat sa-mi iau mana de pe ea, dar stau pe pozitii in spatele ei pt orice eventualitate.
Am inceput stresul cu pipi. O mai las cateva ore pe zi fara pampi si o tot pun la olita. Nu spune ca vrea sa faca, dar ii place sa ducem olita impreuna la baie sa aruncam pipi, si asta o motiveaza, se pune si face. Daca sunem prin curte ii spun, hai sa vedem cum se uda pe jos, si face pipi.
Referitor la puzzle din ala din placaj, la 18 luni i-am luat cu 6 piese, s-a obisnuit imediat, a inteles ce trebe sa faca, acum e "expirat". Dupa ce l-a facut pe asta de 6piese, i-am luat cu 29 piese, ma gandeam ca ii va fi de folos pe 2 ani si ceva, acum le pune pe toate, trebe sa-i mai cumpar alte puzzle-uri.
Pt exterior are si ea tricicleta fara pedale, se impinge din picioruse, aveau majoritatea copiilor in parc, acum cand iesim prim magazine luam tricicleta cu noi ca sa se dea Ioana cu ea, in felul asta suntem mai linistiti si ea are ocupatie. Noi nu am folosit caruciorul anul asta deloc, si luasem si din ala sport ca cica pana pe la 3 ani copii stau in carucior.
Concediul, probabil cateva zile undeva la munte, desi doctorita ne-a spus sa ducem copilul la mare, anul asta nu ne permitem:(.
Am facut greseala sa o mai lasam in masina la volan (la noi pe strada) asa ca urla cand plecam cu masina ca vrea ea la volan. De abia s-a invatat sa stea cuminte in scaunel ca acum urla ca vrea la volan. NU LASATI COPII LA VOLAN CA NU MAI SCAPATI DE EI :(
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
1 An si 6 Luni
ancamak spune:
Buna dimineata!
Va las o cafeluta pentru doritoare!
Noi aparem mai rar, pentru ca am inceput programul intensiv de reamintire a matematicii.
Oricum imi este foarte greu sa invat si sa stau cu strumful care ba ma trage ca el vrea afara, ba vrea sa se joace si imi arunca cartile. Vorbisem cu socri sa-l mai ia la el, dar se pare ca au uitat promisiunea.
Am inceput de dimineata sa bem laptic de vaca(zuzu) si crde ca ne von intarca destul de repede.
Ionut la volan este un adevarat sofer. mai nou a invatat sa si claxoneze. Cand vine tata socru se ste deja ca are cateva minute de "condus".
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
Nu am mai scris de ceva vreme...si asta din cauza ca mi-e cam lene sa deschid pc-ul...
Concediu...departe departe...nu deplasarea, doar gandul..., poate reusesc anul asta sa ajung la mare macar doua zile. DOINA, ,,claxonez'' sigur daca se indeplineste dorinta asta
Deplasari cu copilul: am avut doar pana la ai mei la sat, dar fiind pe catamaran sau nava clasica, a avut unde sa se joace, asa ca nu stiu cat de cuminte ar sta in masina mai mult de jumatate de ora.
La capitolul mancare stam binisor. A inceput sa manance ou fiert, asta de la Paste de cand i-a aratat bunica (soacra mea) cum se decojeste si ce alb si frumos ramane dupa...de, are experienta vasta la crescut si educat copii. Si tot supa/ciorba e preferata lui, iar daca apare si putina ,,caie'' (=carne) e minunat.
Despre cresa/gradinita: va face sigur pauzee, ca asa e in colectivitate, dar eu cred (si nu dati cu rosii) ca mai bine lipseste de la cresa decat de la gradinita cand deja invata mai multe (poezii/cantecele/jocuri/etc). Chiar trebuie sa sun/merg la cei ce se ocupa de crese sa intreb daca avem loc ori inca nu...ca cererea o avem aprobata deja, cu locurile e mai ,,greu'' (se mai scapa si cate o foaie de 100 lei in plic si atunci e locul liber din start, si de e nevoie il voi da, ca e mai ieftin decat bona)
DDANAGH, bine ai revenit!
ana_25 spune:
Buna dimineata
Ddanagh bine ai revenit
Noi am dormit mai bine.
Mari si Maiei ii plac ciorbele acrisoara dar le mananca blenduite
Noi nu am fost inca in vacanta cu Maia niciunde.Anul asta am vrea la mare,dar ne mai gandim
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
doina_1984 spune:
Buna.
Anca, foarte bune cafeaua i-am dus dorul. Spor la invatat!
Am uitat sa va zic ca M a inceput sa nu se mai trezeasca noapte de noapte pentru lapte am baiat mare.
I-am comandat un tortulet - pentru ca maine face un an si jumatate si aveam pofta de ceva dulce
O zi buna!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag
histamina spune:
camelushka, 3 dr mi-au spus ca ouale de prepelite le poate consuma zilnic.
am deschis topic la clinica virtuala, despre boli rare.
daca aveti cunostinte, prieteni care au asa ceva, acolo gasesc toate linkurile utile.
LilianaR spune:
Kilograme: 66-67... mai am vreo 7 de dat jos, am dat 10 in toamna, dar parca nimeni si nimic nu ma mai motiveaza...
Volan: nu il invat sa faca nimic din ce nu mi-ar fi usor sa fac mai mereu la cerere, nici urcat pe geam, nici condus, nici si nici. Imi e mai simplu asa si nu-i creez frustrari inutile cand ii refuz ceva ce ieri a avut voie; sau asa ma mint, macar.
Ii place si lui sa mestereasca toate cele, sa desurubeze, sa fixeze, sa bata cuie, sa puna forme; nu avem talent deloc la puzzle, primul de lemn are 9 piese, inca nu il face.
Deplasari: 7 luni la bulgari un weekend doar; 9 luni la munte o saptamana; 11 luni la mare, greu, foarte greu, mergea in 4 labe peste tot, pe sub mese, pe la piscine... Am mai fost asa un weekend prelungit la Veliko... anul asta iar la mare, nu stim unde inca, luam un last minute, nu ne putem hotari nici la destinatie nici la perioada. Speram sa fie mai bine, ca anul trecut i-au crescut si 2 dinti chiar in concediu, treziri din 15 in 15 minute, abia se intarcase, ne acomodam cu laptele praf (noi, nu el) si tot asa.
S-a mai inaltat, pare sa aiba cam 82-83 cm, sper sa se mai lungeasca. Alergii de primavara, stranuturi, tuse, mancarimi de nas... Si ii cam curge sange din nas usor imi pare mie, mai e cineva care se ingrijoreaza de asta?
Nu sta in carut nici el de multisor...
Sper sa plecam de 1 mai la mare sa facem un preview la concediu...