Copilasi iubiti de sept-oct (10)
Raspunsuri - Pagina 13
cameluska spune:
Buna fetelor :) si Hristos a inviat!
La multi ani celor ce-si serbeaza azi ziua numelui :)
Ioana imi ocupa tot timpul am reusit sa mai citesc dar mai greu cu scrisul. Am inceput sa ma pregatesc pt servici, sa mai revad informatiile de care am nevoie ca dupa atata timp acasa am cam uitat.
Iesim in parc cat de des putem, daca nu stam in curte la nisip, e tare greu sa tii un copil in casa si sa-i explici ca afara ploua si nu se poate iesi :(. Cel mai mare necaz al meu e ca Ioana nu mai vrea sa pape. Ii gatesc zilnic, ia 2 guri si gata, cere biscuiti sau ou. Sper sa-si revina ca-mi scoate peri albi.
histamina, te rog detalii despre cura cu ouale de prepelita? cate zile dureaza? se papa cate unul fiert zilnic? Multumesc
Legat de kg, 50 la 165 cm, si sper sa nu mai slabesc, inainte de sarcina am avut 51.
mari, te cred cu sanii, eu nu mai am nici cat aveam inainte, m-as da cu ceva crema cu efect de push-up, dar cred ca singura solutie cu un astfel efect e bisturiul.
nicopic, lasa peretele asa ca mai urmeaza si alte "picturi".
just_me, vad ca si voi aveti probleme cu mancarea.
Va doresc o saptamana frumoasa :)
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
1 An si 6 Luni
pianna spune:
Cameluska, ce bine ca "ne intersectam"! Cred ca tu ai amintit de o gradinita unde parintii nu aveau acces la serbarea copiilor. Era Barbie cumva?
Eu sunt in plina perioada de selectie a gradinitelor. Am vizitat cam tot ce aveam pe lista, saptamana asta as vrea sa o inscriu si sa ma scap de o grija. Mai trebuie doar sa ma decid unde.....
Si pentru ca tot vine vara (desi la noi nu se prea vede acum ca ploua torential), ce planuri de vacanta aveti? La noi asta ar fi prima vacanta "serioasa" in 3 si as vrea sa nu dau gres cu locatia. Am mai avut iesiri scurte, peste weekenduri, dar alea nu se pun
camisv spune:
Buna dimineata,
cappuccino aburind cu un corn prospat
Junior inca doarme, caci azi-noapte a tusit si a vomitat. M-am cam speriat caci al noi este prima data cand tuseste, sa vad cum este astazi
Cameluska, si T. a avut o perioada cu mofturi, acum vad ca masa de pranz o mananca, dar seara nu prea vrea decat iaurt Danonino (n-am prea vrut sa-i dau, dar din disperare i-am dat si din asta). Hai ca pana in septembrie mai avem
Pianna si noi cautam rezervare pentru concediu. Noi ne-am hotarat la mare in Italia, mai exact in statiunea Bibione. Vrem sa inchiriem studio/apartament ca sa pot gati ceva pentru T. Am auzit numai lucruri frumoase despre statiune: linistita, marea cu intrare f. lina, apa fara valuri, cica-i ideala pentru copii.
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
ana_25 spune:
Buna dimineata. Cine mai doreste cafeluta?
Noi ca de obicei am dormit f prost,cu multe treziri. Cel mai rau e ca nu mai doarme (putinul care il doarme) doar langa mine Noi sa fim sanatosi !!
De la ce varsta dati copii la gradi? Eu nu am inceput sa ma interesez inca
Dupa sarcina si alaptat,nu e musai sa fi slaba ca sa atarne sanii Si daca esti mai plinuta sigur nu vor mai fi ca inainte Asa ca vb Cameluskai...bisturiul e solutia
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
histamina spune:
noapte nedormita!
ouale de prepelita se fierb cca 3 min dupa ce au dat in clocot.
se curata si se papa asa.
2 oua de prepelita pe zi timp de 40 de zile.
urcam scarile fara sa ne tinem de nimic, la coborare se mai tine de balustrada.
ia jucariile copiilor ca si cum ar fi ale lui din totdeauna.
in carol s-a urcat si s-a dat in topoganul mare singurel.mandru foarte de realizarea lui!
alynta27 spune:
Buna!
Cami bun cappucino! Sa stii ca e tare bine cu ei in deplasari! Cum se vad in masina deja sunt veseli! Am fost la bunici(la ambii), la bunica mea la tara si o zi la munte la Tg Neamt: cetate, Humulesti-casa lui Creanga, Zimbrarie si m-rea Neamt! A cam plouat dar ne-am "pliat" printre picaturi!
ddanagh spune:
Hy
Nu am mai scris de la odisee . V-am gasit intamplator acum si v-am citit putin.
Nici noi nu am scapat de blenduiala, recunosc ca spre deosebire de la fata unde am avut o rabdare de fier si am lasat-o sa manance singura, sa murdareasca, sa incerce singura, lucru care a ajutat-o enorm pentru ca la maxim doi ani nu mai aibe nevoie de mine papa singurica toate mesele, la Eric desi ii pun si lui o linguritza in castronel si mie una, nu prea am rabdare cate juma de ora cat ar dura sa manance el singur, ii dau eu si gata. Nu e bine, stiu.
Nici cu vorbitul nu stam prea roz, mama, calu, si multi de ooooo, eeeee . Dar nu-mi fac griji pentru ca intelege absolut orice ii zic si stiu ca limbajul asta pasiv e cel mai important acum. Duce si aduce orice ii cer din casa, deci cunoaste baiatul doar ca nu rosteste efectiv.
In schimb stam foarte bine la pozne, de toate felurile. Imi place de el ca e vesel, rade mult, se joaca mult. cand stau la calculator vine si ma trage de bluza, nu suporta sa nu-l bag in seama. E un mic Goe a lu mamitza. Intr-o zi a venit dupa mine in baie, a deschis dulapul de detergenti, l-am lasat sa vad ce face. a luat dero in recipient si ma gandeam ca-l pune la masina de spalat insa nu, nu, s-a dus cu el si mi l-a turnat direct in pantof Ii place foarte mult sa bage chestii in alte chestii, jucarii cu usite sa inchida si sa deschida, jucarii cu forme de incastrat, cerc, triunghi.....
Ca si idei de alte jucarii pentru varsta lor va recomand puzzele din lemn din 2 -3 piese sau cele cu imagini de pus una peste alta, nu stiu exact cum sa explic, pe scurt baby puzzele. Daria mea era innebunita dupa el, Eric in schimb nu prea le baga in seama.
Pentru afara are trotineta din aceea mica fara pedale, cu care prinde o viteza fantastica, alerg dupa el .
Si cam atat
Aaaa si il iubesc de numai pot . Nu credeam ca voi reusi sa iubesc atat de mult si totusi atat de diferit copii mei, e inexplicabila dragostea asta de mama care creste si tot creste, nu stiu cum
V-am pupat
ddanagh spune:
cu gradinita nu vrem de acum. am tras prea mult cu Daria in primul an de colectivitate inceput de la doi ani. trebuie sa luati in calcul faptul ca vi se vor imbolnavi destul de des. Pe Daria in primul an, doua saptamani o ducem, trei o tineam acasa sa se refaca complet. Dar imi permiteam ca stateam acasa. Daca acum incep serviciul nu voi putea sa-mi liber oricand. Prefer o bona un an de zile, full time si apoi gradi. Se va imbolnavi si de la 3 ani dar totusi vreau sa cred ca nu va face forme grave, ca va fi cu imunitatea putin mai mult formata, sper
Acum ramane sa gasesc bona ideala
doina_1984 spune:
Buna!
Ma servesc si eu cu o cafea
Absenta mea se datoreaza vremii Acum, daca este cald, iesim in 2 ture afara: prima pe plaja unde M gusta scoicile si a doua in parc la tobogane si copii
Legat de mancare - eu i-am rearanjat mesele si parca mananca mai bine si a luat si in greutate. Fitze face si el, dar intotdeauna mananca in scaunul lui si cu ceva in mana - o jucarie, un pix, o agenda etc. Cand e ceva care ii place nu mai avem nevoie de "accesorii"
Jucarii nu pot sa spun ca are una preferata - masinutza are mare succes si cartile, revistele.
Ii place foarte mult sa danseze, oriunde
Legat de gradinitza - nici eu nu ma agit, are timp sa mearga si acolo.
O zi buna!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag
doina_1984 spune:
Am uitat sa zic de concediu - noi am tot fost si anul trecut si anul asta avem deja o iesire la munte si una la Bucuresti. Vrem in mai sa mergem iar la munte, la Moeciu - am vazut pe net o pensiune dragutza cu mult spatiu verde unde sa alerge M. La mare nu mergem ca suntem satui dar cine vine la Cta sa "strige" - poate ne vedem.
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag