Strugurasi de Sept-Oct 2011 *50*
Raspunsuri - Pagina 6
racheel spune:
Si noi avem doua treziri noaptea.La 1,30 si la 4,30.Intre 7-8 este trezirea.Dasr aseara dupa ce am adormit-o pe la 20 , s-a trezit plangand pe la 21.An luat-o si am pus-o la san si a adormit imediat.
Musette01 spune:
Ionela eu mi-as dori din suflet sa continui, ma gandesc ca-l ajuta foarte tare pieptul...si abia avem 6 luni... n-ar mai strica cateva luni. Ai tu ceva metode? Am cumparat zilele trecute chiar si protectii pt san de la Avent, nici nu pune gura...nu vrea..ma tot chinui, uneori tind sa cred ca o face intentionat
Musette01 spune:
Noi iesim afara, este soare si destul de caldut, nu mai bate vantul. Ne auzim mai tarzior. Plimbare placuta mamicilor si bebicilor care ies astazi
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alayna Jade,prietena mea i-a facut zilele trecute lu cel mic piure de cartofi si a adaugat lapte ,pai l-a luat durerea de burta ,a avut diaree si a fost foarte speriata . Cica de la combinatie asta ,acum nu stiu daca e adevarat. I-ai mai combinat mancare cu laptic pana acum ? Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11) |
parca i am mai combinat pe la inceputul diversificarii
sper sa nu aiba si el asa reactii....
cate luni are copilul prietenei tale ? e pe la inceputul diversificarii ?
_
de T 7+
seidana spune:
citat din mesajul lui JadeJador andra cand am citit primul tau mesaj si am vazut la semnatura 4+ , eram convinsa ca ne anunti ca esti gravida seidana noi nu stim exact cand mergem la mare , probabil ca inceputul lui iulie , e in functie de cum isi ia tati concediu noi nu ne luam bilet , vedem atunci mai aproape de data ce si cum sa stii ca asa m au luat emotii pe la stomac de posibilitatea de bb 2 la tine nu stiu de ce , dar sunt putin invidioasa zici ca ne ati petit si noi nu am raspuns ?? vaaaiii rusineeee noua bineinteles ca suntem de acord tu crezi ca ela va merge pe la 1 an si 2 luni ? eu cred ca T va merge pe la 1 an jumate la cat e de puturos azi avem in meniu piure de cartof , banana deja a mancat o _ de T 7+ |
in piure ii pui untic? eu i-am pus ieri lapte Bio e vaca pe fata , nici o reactie.. taree cred ca face bube de la prafurile din laptele/iaurtul comercial, imi iau yogurtiera clar.. de 3 zile beau lapte bio si nu are nimic..
De nu ne vedem la mare ,in Bucuresti ce zici? cuscra
eu am zis sa nu exagerez zic un an si 3 luni
pai poate de data asta va fi mai usor pt tine .. oricum glu,a gluma dar trebuie calculat f bine la tine totul, mama avand aceeasi pb ca tine cu rh-ul , in sarcina cu mine, era sa moara in timpul nasterii
alayna spune:
Musette ,am scris cu o pagina in urma , am incercat eu cu protectiile de silicon si musca mai tare !!!
Jade ,da ...e la inceputul diversificarii,bebe are 5 luni si vreo 3 saptamani . Prima data ii daduse cartof fiert simplu si dupa ce l-a refuzat s-a gandit tipa ca o sa-l accepte daca il imbunatateste cu lapte ,intr-adevar a papat cateva lingurite dar burta l-a durut , a plans si daca nu ma insel chiar doctorul ii spusese ca de la combinatia aia i-a fost rau .
Stiu ca si moasa imi spunea la inceput sa nu-i combin ceai cu lapte sau sa fac pauza de o ora intre ele ,dar acum nu stiu pana cand .
Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)
seidana spune:
citat din mesajul lui racheel Sei, scoatem majoretele??? Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011) |
HAi mai sper ca nu faceti misto de mine
Ionela, noi mai nou nu mai mancam ziua titi decat rar, adik de la 8 pana pe la 17 deloc... ar trebuiteoretic sa vina, vai niciodata nu am asteptat sa imi vina dar acu astept sa vina CM si nu barza .. insa de vine barza.. alaptez in tandem clar!!!
seidana spune:
citat din mesajul lui racheel Azi stam intinsa pe o parte in pat.Anastasia vine si se sprijina de mine si se salta in picioruse.[ Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011) |
seidana spune:
Ala.. ma bucur saead intre noi iar.. 42 nu e mica CC stai linistita .. mai vrem poze cu Nouras
Bunny .. asa imi propun sa raman in 4-5 luni de la mersul la servici adika vreo 10 luni de acum incolo
Nu mai stiu cat avea CC insa cum ajung acasa iti zic
La 8 kg e slaba ??
Dbunny spune:
racheel si alayna mersi de raspunsuri
jade ce probleme ai avut cu prima sarcinaż ca nu mai tin minte
eu am facut spanac cu lapte, orez, si probabil oua ochiuri. pt Noa am scos aseara din congelator o portie de verdeturi cu pui.
O vad cam constipata, ea face de 2 ori pe zi, insa vad ca-i cam tare. si mananca zilnic para, dar si banana ca-i place mult. Vorbea cineva de mazare si fasole verde...avem unda verde la verdeturi proaspete!