Strugurasi de Sept-Oct 2011 *50*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

MAi e careva careia nu i-a venit CM

Cea mai fericita de Elena (24.08.2011)

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

bravo racheel
noi inca nu am iesit afara, dar acum gata

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Salut si de la noi

In criza de timp.... Am scris pe blog despre noi. Am fost in we la Bucuresti...

Andr@ , deci voi ati incheiat... asta ma intristeaza. Ai putea sa ne povestesti cum ai ajuns sa scoti la pompa, cand a refuzat, de ce ii dadeai altfel decat diresc de la san? Povestea ta poate ajuta alte mamici sa reuseasca... Tu unde crezi ca a aparut problema?
Inteleg ca tot de 100 de ori te trezesti
Am citit ca nu mai voia la san de la 4 luni? Adica ce facea?

Musette01, inteleg ca iti e tare greu ca te musca. Vrei sa rezolvi asta cu muscatul sau preferi varianta intarcarii?
Exista solutii pentru a continua sa alaptezi. Tu decizi. Daca ai nevoie de ajutor sunt aici

Anca_T, nu scade laptele calitativ . E o stare generala care va cuprinde pe amandoi si asta il agita putin pe bebe. In fine... important e sa luati cu mult cam si rabdare fiecare zi, asa cum vine

Sei, eu nu am inca CM, dar si T al meu e cel mai mic( de varsta) de pe aici. Multe mamici spun ca CM revine odata cu diversificarea. La altele revine in momentul in care copilul incepe sa manance serios( asa am patit eu la Mihnea care a descoperit ca se poate manca pe la 9-10 luni) , iar altor mamici le vine CM mult mult mai tarziu

Mergi la inceput

Anca, plimbare placuta

Dbunni noi la 6 luni, 6,350 Kg, 67 cm, circumferinta capului 42

Sei, scoatem majoretele???

Jade, m-ai intrebat ce mai papam.Pai la 10 o banana.Azi iar i-a venit somn si a mancat-o mai mult mataita.Apoi piureul de legume cu carnita la 13,30, care consta din:morcov, dovlecel, pastarnac, telina, ceapa, cartof, spanac, si am introdus de ieri si brocoli.Apoi introduc patrunjel radacina si apoi mai vedem

Vreau sa-i dau branzica la 7 luni si 2 saptamani, dupa ce fac si eu combinatiile de fructe.
La 8 luni iaurt seara.APoi la 9 luni cereale.

Voi papati piure de cartof simplu?

Mergi la inceput

Azi stam intinsa pe o parte in pat.Anastasia vine si se sprijina de mine si se salta in picioruse.[

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Hello si de la noi

Sei ,nici mie nu mi-a venit CM inca ,dar parca ma doare burta de vreo saptamana asa ca astept sa se intample zilele astea

Bunnysi Noura are capul micut ,am masurat-o acum are 43 cm la aproape 6 luni .
Prietena mea are un baietel cu 5 zile mai mic decat Noura si are un cap mult mai mare decat al Nourei si zici ca-i o diferenta de cateva luni intre ei

Mussette si eu "sufar" din cauza muscaturilor de san ,fata mea isi umfla narile,se opreste din supt si musca cu toata puterea ei .Mi-am pus si o protectie de silicon ,gandindu-ma va fi mai ok ,dar e mai rau Ieri imi era frica s-o pun la san ,ii repet si-i vorbesc frumos ca ma doare, dar nici nu se uita la mine ,musca acolo in continuare. Uneori ma joc cu falcutele ei s-o distrag ,dar o ia de la inceput dupa ce-am terminat

Oana ,bravoooo Eca ,agera si isteata e sa ne faci o poza s-o vedem si noi

Anca m-ai binedispus pe ziua de azi ,e foarte dulce Iancu Cred ca e preferabil sa-l lasi sa lupte singur sa ajunga la jucaria dorita sau s-o duca la gura. El stie ca mami ii da tot ,nu trebuie sa se mai oboseasca iar la sfarsit dai vine tot pe el ca-i puturos .

Noaptea trecuta m-a capiat si pe mine cu trezirile din ora in ora , se vad dintucii si probabil asta e motivul si mofturilor din timpul zilei ,nu pot sa fac nimic ,cand ma indepartez se pune pe plans .

Nu am inceput diversificarea ,papam inca titi si de 2 ori/zi supliment ,nici macar ceai sau apa n-a gustat .Mi se pare fff dificila diversificarea si vreau s-o incep cat mai tarziu .

De cateva saptamani doarme numai pe o parte ,oare nu-i afecteaza umarul ? Oasele? NU vrea sa mai doarma pe spate ,daca o intorc usor ,se roteste imediat cand pe stanga cand pe dreapta
Mai doarme vreun struguras asa ???

Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

rach da , azi mi am propus sa i dau piure simplu de cartof
o sa i pun totusi putin lapte
sunt si eu curioasa daca o sa manance
m am gandit ca poate s a saturat si el de atata morcov

bravooo anastasiei

_

de T 7+

Mergi la inceput

De ce nu incerci sa-i pui un sfert de galbenus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

De ce nu incerci sa-i pui un sfert de galbenus?

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

asta aveam de gand sa i dau astazi , dar inca mai are pe el o bubita
vreau sa i treaca toate sa pot sa l urmaresc bine de vreo reactie

_

de T 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Jade,prietena mea i-a facut zilele trecute lu cel mic piure de cartofi si a adaugat lapte ,pai l-a luat durerea de burta ,a avut diaree si a fost foarte speriata . Cica de la combinatie asta ,acum nu stiu daca e adevarat.
I-ai mai combinat mancare cu laptic pana acum ?

Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)

Mergi la inceput