Strugurasi de Sept-Oct 2011 *50*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

Ma pregatesc de plimbare. Am de gand sa tai orasul in doua
5 km + 5 km (dus - intors). Tre' sa imi iasa

It's a boy !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette01 spune:

Klau nici eu nu mai am haine! Am constatat ieri cand am rascolit sifonierul pt ca era cald si am zis sa-mi iau ceva mai subtire...sa vedem cand am timp sa merg la cumparaturi...ca m-am plictisit de aceeasi rutina...papat,dormit,schimbat,spalat si iar de la capat
Ooooo,interesant traseu!! Sigur o sa-ti iasa, o sa ajungi cu 1 kg minus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Musette01

Klau nici eu nu mai am haine! Am constatat ieri cand am rascolit sifonierul pt ca era cald si am zis sa-mi iau ceva mai subtire...sa vedem cand am timp sa merg la cumparaturi...ca m-am plictisit de aceeasi rutina...papat,dormit,schimbat,spalat si iar de la capat
Ooooo,interesant traseu!! Sigur o sa-ti iasa, o sa ajungi cu 1 kg minus
_
Mami de Luca Stefan - 21.09.2011

Eu refuz sa imi schimb garderoba. trebuie mai intai sa ajung la masurile de dinainte si apoi... Asa, ca sa am o motivatie. Pana atunci nici un tricou nu imi iau

It's a boy !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Neata, azi s a facut frumos si la noi.
am iesit in curte. mandra doarme in carut.

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Neata, azi s a facut frumos si la noi.
am iesit in curte. mandra doarme in carut.

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

He hee,ce bine ca stati la curte! Noi pentru curte mergem la mama.
Da..si la noi e cald, asa ca acum am fugit la plimbare. Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

neata!!1

eu acum l-am adormit pe Iancu.si ar cam trebui sa mai strang ceva prin casa ca e ca la nebuni.Dar doar ar trebui.
Abea astept intalnirea cu fetele de la pranz.Sunt curioasa cum reactioneaza Iancu la alti copii de varsta lui, pana acum nu prea i-au captat interesul.

Am fost de dimineata la SB si a fost super , poate reusesc sa pun o poza.Despre haine nici nu mai zic nimic, eu chiar nu stiu cu ce ma imbracam inainte sa fiu insarcinata(oare imi fura cineva si hainele?), eu incap in hainele de dinainte de sarcina,mai fixe dar incap.Problema mea e ca nu le gasesc.

Vroiam sa mai zic ceva dar....

A da, nu ne-am pucat inca de diata lui Lalli, ca sun cu CM, si saptamana viitoare vine nepoatamea la mine, si dupa asta e pastele si mergem acasa unde dormim cu Iancu in camera(nu facem prostii cu copilul in camera).Deci mi-o pun la naftalina vreo doua saptamani si sotul in cui.

Dar ma uitam la dieta lui Musette care suna tentanta, mai ales ca vreau sa dau jos vreo 5 kg maxim.Dar tot dupa pasti ca na ....
Da acum ca ma gandesc CM mie mi-a venit dupa 4 luni si nici urma de diversificare la Iancu, nici macar un strop de apa/ceai.Si nu mai zic ca el a mancat tot timpul din 2 in 2 ore.Deci cred ca depinde de la organism la organism.

Mama cum am trecut de la un subiect la altul, sper ca intelegeti voi, e de la cafeaua de dimineata.

Ma duc sa strang , ca acusica tre sa plec

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Musette01

Pinky- Ciupercile erau umplute cu ardei gras rosu,verde,galben,ceapa si coditele lor, toate calite inainte putin. Separat am fiert jumatate lingura de orez si am adaugat peste legume, apoi le-am umplut.

tu esti de-a mea gatesti papa bun bun

eu stiam taman invers, ca morcovul fiert constipa, iar sucul de morcov crud e ok, cine mai stie ieri mi-a facut 5 caca, din care 2 mici si tari, restul mari si moi

marryan sa ne arati bentitele fetii pupam degetel brodat

fetele care dati carnita...folositi apa(supa) in care a fiert carnea pt blenduit¿ sau fierbeti separat carnea de verdeturi¿
eu am pus la foc o oala cu cartof dulce, praz,morcov, f putina fasole verde, pastarnac, o felioara de ardei si juma de aripa de curcan(e mare) cred ca ne iasa mancare pe 4 zile!

jade tu carnea cum o faci¿ ca banuiesc ca la steamer nu merge

Azinoapte Noa mi-a facut nitel febra, pana la 37.2, i-am dat paracetamol, efectele vaccinului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Neata!
Dbunny, la 37.2 e o greseala sa dai paracetamol.Aia nu e febra,e temperatur normala a corpului. Lasati corpul sa lucreze pana la 38.5 . La febra adevarata ce ii mai dai?

Vad ca nu va place reteta mea de slabit! Pai eu am cam 55 kg deci merge. Nasol ca la el trebuie alta metoda. Ma gandeam si eu sa ne dam pe Monti,dar nu pot renunta la cartofi. Poate doar sa le micsorez cantitatea. Cu restul mi-ar fi usor,fara paine, chestii dulci o data pe saptamana... mi studiez.

Mergi la inceput

marryan degetelul, de cand ai patit-o tu scot blanderul din priza cand il curat.

Eu carnita o fac si la steamer si iese buna.Dar la fiert o fierb separat de legume(asa mi-a zis pediatra sa fac la inceput), de ce , nu stiu.Bine ca nu stiu nici cat reprezinta inceputul, asa ca eu inca o fierb separat.De fapt eu am fiert odata mai multa(o gainuta) si am blenduit-o , am portionat-o si am pus-o la congelator.Acum scot cate o portie si o dezghet in apa calda.

Mergi la inceput

fierb la un cartof de juma de ora, zici ca e gaina batrana.

Lalli ne-a placut cura ta, daca da si rezultate e chiar superba.Numai ca e cam greu de tinut.Trebuie sa fie ambii parteneri treji?Daca unul din ei, nu dau nume, ar dormi , ar mai functiona?

Mergi la inceput