Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 3

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Lalu, felicitari pentru vestile bune! Sa stii ca te asteptam cu vesti de-astea bune. O sa vedeti daca e baietel sau fetita mai incolo si stii cum e, sanatos sa fie. Oricum la primul copil nu conteaza sexul, poate de la al doilea sa incepi sa ai preferinte. O sa iasa bine si la triplu test, eu dupa ce l-am facut am decis ca e cam inutil. Daca era ceva in neregula zic ca s-ar fi vazut ceva si la ecografie. Sa ai grija la triplu test ca trebuie recoltat sange in aceeasi zi in care iti face si masuratorile ecografic, altfel e chiar irelevant si s-ar putea sa te sperii aiurea.
Multumesc pentru incurajare! Cred mi-au cam luat-o razna si hormonii de sarcina.

Andreea, 23+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Bia te asteptam cu bine cu micuta acasa. Nastere si recuperare usoara!

Elena 24+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

HAIDE BIA

cu Dorian 27 weeks +

Mergi la inceput

Hai Bia! Te asteptam cu vestile bune sa sarbatorim aici!

Andreea, 24+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

naste Bia???? Am deja emotii....

Bia, iti dorim o nastere usoara si sa ne dai vesti despre buburuza ta!!

Btw, ati observat ca aici, la "Primele batai de inima", s-au nascut numai fetite? Ramona are fetita, Sivia la fel...iar Bia, tot fetita...

Sa dea DD sa fie sanatoase printesele voastre!!

Irina 30+ cu Kinder surprise
AMR 10 saptamani!!

Mergi la inceput

Mie mi se pare ca e asa de mult pana o sa nasc eu...ca nici macar nu cred ca realizez cu adevarat ce mi se intampla si ce o sa mi se intample atunci. N-ar fi rau sa fiu relaxata si atunci cand va veni momentul, insa pana una-alta caut sa ma bucur de ceea ce am acum si de cum ma simt acum. Totusi cred ca ar fi cazul sa ma apuc incet incet sa pregatesc si eu lucrurile pentru bebe ca timpul trece repede si vad ca ei oricum vin ceva mai repede decat se preconizeaza initial.

Andreea, 24+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Buna,
Vineri am vb cu Bianca la tel dar eu am fost ocupata cu botezul de sambata si nu am mai avut timp sa intru sa va scriu, era in spital, si era posibil sa faca cezariana.
Acum i-am dat un mesaj , daca imi raspunde va dau si voua vestile

Mergi la inceput

Pai de ce cezariana? Au aparut ceva probleme sau iarasi i-a venit frica? Of, ca abia o convinsesem sa incerce natural. Sper ca e totul bine. Tinem pumnii!

Andreea, 24+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Am vb acum la tel. A nascut vineri seara prin cezariana pentru ca nu se auzeau f bine bataile inimii fetitei.Maine se externeaza. O durea putin burta, capul si coloana de la anestezie, dar este bine. Si fetita este bine , a avut putin peste 2,5 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Uraaaaa! Felicitari BIA pentru galusca mica! Va asteptam cu drag acasa!

Elena 25+ poate cu

Mergi la inceput