Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 3
Raspunsuri - Pagina 5
lalu85 spune:
Buna fetelor Nu am mai intrat de mult pe la voi cam de cand mi-am descoperit odiseea mea
Cand am intret prima data va spuneam ca sunt in 4 saptamani si imi faceam griji ca nu sa vazut mare lucru la eco.
Urmatoarea vizita la eco a fost pe la 6s si cateva zile, atunci i-am auzit inimioara si era totul in regula
Acum ar trebui sa am 10s dar faza este ca de vreo sapt nu prea mai am simptome...nu mai am greturi, nu ma mai dor sanii (decat daca ii apas), nu mai simt nici un fel de tensiune in burtica...si sunt putin ingrijorata. Luni pe 20 mergem la eco si sper sa fie bine
aever Casa de Piatra !!
Va pe toate
lalu85 10+
aever spune:
Lalu, bine ca e totul ok si sarcina merge bine. Nu-ti fa griji ca ti-au mai disparut din simptome, multe gravidute au patit asa insa sincer n-am auzit pana acum ca asta sa fie singurul semn ca ceva e in neregula. Si simptomele astea se mai schimba. Din ce-mi aduc eu aminte parca nici pe mine nu ma mai dureau sanii pe la 10 saptamani. Adica m-au durut rau la inceput dar destul de repede n-au mai durut si s-au facut moi(ca sa zic asa). Greata iar nu-i obligatoriu sa ai, unele fete au numai o saptamana sau doua, altele deloc, eu sincer mi-as fi dorit sa n-am deloc dar am avut pana prin luna a 4-a. Eu sunt sigura ca e totul bine si o sa vezi si tu asta luni la ecografie. Sa mai intri sa ne povestesti cum va merge.
Bia, ce faci? Ai nascut?
Andreea, 23+ cu BebeLUnu
mami_cris spune:
Buna, Lalu... simptomele variaza de la un organism la altul, eu nu am avut cine stie ce greturi, iar sanii i-am simtit sensibili doar la inceput, nu pe tot parcursul sarcinii. Ce pot sa iti spun este ca cel mai mult conteaza starea ta emotionala, sa incerci sa controlezi stresul cat mai bine si sa nu iti mai faci griji...alimentatiei sanatoase trebuie sa ii acorzi cea mai mare atentie acum, pentru ca astfel iti va fi si tie si bebelusului cel mai bine...
Bia_Mi spune:
Salutare! Am pregatit bagajul,iar de emotii nu mai vb...deja imi imaginez filmul: "ma apuca durerile,agitatie mare in fam, fug repede la spital,iar acolo...cu Dumnezeu inainte"...offff!!!Deabia astept sa scap!
Tu sambata ai botezul,nu? Cred ca deabia astepti! Daca nu mai vb iti doresc petrecere frumoasa si astept poze. Te poop
Restul de burtici ce faceti?
Iulia, Silvia?
38+ cu
aever spune:
Bia, bafta maxima! O sa fie super bine, o sa vezi!
Eu am terminat cu nunta si totusi nu prea. Parca as mai fi vrut. Inca ma simt mireasa si ma simt ciudat, prinsa intre temerile mele si ale lui, ca de obicei as vrea sa vorbim despre asta dar lui ii face mai bine sa nu vorbim. Am promis ca nu devin pisaloaga cu el si totusi vad ca acolo ma indrept. N-am plecat nicaieri inca, nu prea se intrevede plecare. Unde sa mergem? Doar la munte si acolo e full ca e toata lumea la schi(ceea ce si-ar dori si el sa faca de fapt) E drept ca au trecut doar cateva zile de la nunta, abia luni la pranz am scapat de musafiri. De marti am mers la servici amandoi, mi-as fi dorit sa stam noi doi singuri un pic, eu as sta lipita de el non-stop. Ma sperie si pe mine un pic asta. Ma sperie si ca imediat trebuie sa pregatim venirea juniorului, ca n-o sa mai avem ocazia la o vacanta romantica pt mult timp de acum inainte si tare mi-ar fi placut sa avem o saptamana de miere romantica, numai a noastra.
Deci iar sunt cu capu!
Andreea, 23+ cu BebeLUnu
kmy_black spune:
nu esti deloc cu capul!!1 si apoi , din propria mea experienta , se cam duce romantismul cu venirea lu bebe!!!
dci "insista" si fugiti in saptamana de miere!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
aever spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kmy_black nu esti deloc cu capul!!1 si apoi , din propria mea experienta , se cam duce romantismul cu venirea lu bebe!!! dci "insista" si fugiti in saptamana de miere!!! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni fetele mele de suflet Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
Vai, Kmy, ce veste buna imi dai ca nu-s cu capu! Sincer ma simt si vinovata ca am tot soiul de ganduri de-asta si ma tem sa i le destainui ca dupa ce ca saracu a facut pe naiba in 4 sa imi faca toate poftele, eu tot nemultumita...Adica as vrea sa fiu pur si simplu recunoscatoare pentru nunta aia de vis pe care am avut-o si sa ii arat si lui ca a reusit sa ma faca fericita cu asta. Sa vad azi-maine cum o sa-mi treaca nebuniile ca mi se pare chiar nedrept sa-l chinui.
Andreea, 23+ cu BebeLUnu
lalu85 spune:
Buna fetelor
Am revenit cu vesti bune de la eco vreau sa va spun ca am facut calculele gresit noi avem defapt 13s si 6 zile Iar bebita este un urias si un frumos si se zbenguie de zor Dr. a spus ca este ff posibil sa fie baietel....dar nu este sigur, peste o luna vom stii sigur. Pe 1 aprilie mergem la triplu test, sper sa iasa bine
bia_mi sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si frumos si nu mai fi speriata pt. ca o sa fie totul bine
aever trebuie sa pleci cat mai repede intr-o saptamana minunata de miere nu conteaza unde, important este sa plecati, o sa vezi ce bine va fi pt amandoi mai ales ca mai incolo va veni bebe...
Va pe toate
lalu85 13+