Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 3

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Silvia92 spune:

Felicitari draga mea pentru fetita si sa ai parte numai de fericire din partea ei!ma bucur pentru tine si sa fiti sanatoase amandoua!Felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiii!pooooooooooooooop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Biaaa scumpoo, felicitari pentru bebelina Sa va traiasca, sa fiti sanatoase amandoua

lalu85 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Felicitari Bia! Te asteptam sa sarbatorim cand te vei simti mai in putere. Vezi cum s-au strans fetele aici sa se bucure pentru tine? Sigur te va bucura asta, stiu cat de mult iti placea sa ne strangem aici si sa povestim. Va imbratisez cu drag!

Andreea, 24+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

felicitari BIA!!!

multa sanatate la amandoua, crestere usoara si o bebelina mancacioasa!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

Felicitari, Bia, pt floricica!!
Sa dea DD sa fiti sanatoase, iar fetita sa fie cuminte!!

Irina 30+ cu Kinder surprise
AMR 10 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Bia,draga mea, Felicitari pentru buburuza minunata!!
Sa fiti amandoua sanatoase, iubite si fericite!

cu Dorian 27 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Buna fetelor, am citit toate mesajele voastre si am plans. Sunteti f f dragute. Ieri am venit acasa cu bebelina,ea e bine...dar eu am niste dureri se cap si coloana de imi vine sa ma tavalesc de durere. Iar de sani,nu mai vb, ma dor de mor mi-i s-au intarit, umflat, ma mulg cu pompa k sa ii dau sa pape.
Va multumesc pt tot, o sa intru mai rar acum pt ca ma doare capul daca ma ridic din pat, dar dupa ce trec intru sa va povestesc cum a decurs.
Va poop pe toate si va multumesc inca odata

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Offf..Bia imi pare asa de rau ca nu te simti prea bine...de la anestezie te doare asa rau capul, dar or sa treaca durerile si o sa-ti revii in forma sa poti sa stai cat de mult poti cu bebelina ta. Sa te ajute DD sa-ti revii cat mai repede
Asteptam sa revii in forma sa ne povestesi si noua cum a fost

lalu85 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Bia bine ca ati ajuns cu bine acasa, sa fiti sanatoase si frumoase:)
Durerile o sa treaca, de la anestezie te doare capul, eu am facut totala si nu am avut dureri. dar asta este , experienta fiecareia este diferita. O sa fie totul bine!

Mergi la inceput