Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 3
Raspunsuri - Pagina 16
Bia_Mi spune:
Gravidutelo cand se apropie termenul vostru? Irina tre sa nasca? Parca are 36 sapt acum,nu?
Deea deja 33 sapt? Doamne ce a trecut timpul!
Bia_Mi spune:
Ramo ce fac fetele? Rebeca m-a inebunit,ii place sa stea in fundulet si stiu ca nu prea e bine acum. Se uita la tv,urmareste telenovelele cu mine ;)
aever spune:
Buna, mamici! De Irina am uitat eu sa va scriu. A nascut o fetita superba pe nume Sabrina. Si pe noi ne-a anuntat ceva mai tarziu, dar banuiam ca a nascut pentru ca lipsise cam mult de la raport.
Eu sunt bine, cu simptome aferente trimestrului 3, dar nimic foarte neplacut. Ne-am mutat in casa noua si am fost tare ocupati cu asta. Nu ca as fi facut eu multa treaba dar m-am fatait de colo-colo si am mers cu sotul pe la toate magazinele la care a fost nevoie(de-astea de amenajari si decoratiuni). Nu pot sa stau asa ca placinta si chit ca nu fac mai nimic nu pot sa nu stau macar sa ma uit(pe scaun sau in picioare) si sa imi dau cu parerea si chiar chestia asta ma oboseste. Aici nici nu prea am semnal pt netul mobil si fix inca nu ne-am pus. Ma cam chinui sa prind semnalul si asta e inca un motiv sa intru mai rar. Ieri a fost prima zi lucratoare in casa noua(ca de fapt ne-am mutat de sambata aici) si am fost plecata toata ziua cu masina, ceea ce a fost destul de stresant pt mine. Nu eram eu mare soferita inainte, acum va cam trebui sa ma adaptez.
In rest, am montat patutul, am inceput sa spal hainutele, azi am pus primele 2 ture. Acum am spalat intai lenjeria de pat, scutece, paturici. Hainutele propriu-zis o sa urmeze zilele urmatoare ca deja m-a mai anuntat o prietena ca are niste hainute pentru noi. Azi mai fac odata inventarul la ceea ce am in afara de hainute si sa vad ce ne mai trebuie, dar in principiu stam bine la capitolul aprovizionare.
Andreea, 33+ cu BebeLUnu
ramonapep spune:
Felicitari pentru Irina si pentru Sabrina, sa fie sanatoase!! si poate vine si la noi cu detalii
Andreea, imi amintesc ce emotii sunt cand te apropii de termen, vrei sa pregatesti toul, hainute etc...e frumos.
Noi am adunat genti intregi de hainute, de la 3 fetite, va dati seama. De abia astept sa le sortez la un moment dat si sa le daruiesc unei prietene sau rude cand vor avea nevoie. Daca le dau eu ce am nu le mai trebuie nici un capat de ata:)))))))))) , numai fetita sa fie
Am zis ca o sa pastrez doar rochitele de la botez si hainute care sunt "prea" deosebite si nu o sa ma indur sa le dau:)
Bia stiu cum e cu statul in fun, Diana de la o luna jumatate statea cu capul foarte drept si de atunci ii place in fund sa o tii nu culcata. Acum si eu o pun pe perne la televizor si e foarte interesata de ceea ce vede:)) Vorbeste e o scumpa. Sotul meu are voce mai groasa si ii place sa ii voarbeasca asa de aproape si ea se sperie putin si pune un botic de iti vine sa il mananci.
Acum e foarte cald si iesim mai putin la plimbare , dar este totul foarte frumos. Este atat de cumintica...mergem in vizite, ea rade la toata lumea, nu plange, si acasa la fel doarme foarte bine, mananca foarte bine, are niste falcute ca nu i se mai vad nici ochii bine:)), inca mananca doar de la san, refuza lapte din biberon, nu vrea nici cu lingurita (scuipa tot). Acum am inceput sa ii dau cate putin suc de portocale si suc de mere, cateva lingurite pe zi, si cred ca de saptamana viitoare incep sa ii dau zeama de supita, ca sa ne mai relaxam cu alaptatul. Sambata (de ziua sotului) implinim 4 luni
Mirina5 spune:
buuna!!!
Scuzati absenta, dar am fost putin ocupata, am nascut in 22 aprilie, la ora 9:35, o fetita de 3 kg si 49 cm.O cheama Sabrina Adriana si este f cumintica, doar cand ii este foame face scandal .Am nascut normal, dupa 9 ore de travaliu.Am avut contractii dese, dar nu m-am dilatat suficient, asa ca doctorul mi-a pus perfuzii sa ma ajute.
Acum avem 2 saptamani si 1 zi, deja ne-a cazut buricul (de-o sapt, am facut si baita), am iesit si la plimbare, suntem bine amandoua.Ne mai chinuie burtica, avem colici, dar suntem rezistente, suportam bine durerea.
Multumim pt felicitari, pupici
Mami de Sabry
aever spune:
Si uite-o pe Ramona cu cele 3 fete cucuiete! Ce frumoase sunteti!
Intrasem sa mai strig si eu lumea la apel. Vad ca subiectul asta se cam inchide ca nu mai intra lume noua, lumea veche e ocupata cu bebeii...
Eu am facut azi 35 saptamani, incep sa nu mai am rabdare. Mi-am amintit cu era Bia cand se apropia de termen. Apropo, asta mic al meu se tot intinde cu picioarele si cu ocazia asta face 2 ridicaturi importante pe burta. Una mare si rotunda in dreapta(unde are funduletul) si una mica si ascutita in stanga(ceea ce cred ca e o talpita). Si mi-am amintit de poza ta cu talpita prin burta. Nu se vede chiar asa cu degetele cu tot, dar se vede o galma mica. Si uneori o tine asa iesita prin burta cateva secunde. E destul de ciudata senzatia.
Andreea, 35+ cu BebeLUnu
ramonapep spune:
Daaa sunt super momentele astea, la fel si cand alaptezi, eu ma simt asa parca suntem doar noi pe lume in momentele alea, ma gandesc sa ma bucur de clipele astea ca nu se mai intorc, cand mananca si se uita la mine cu ochisorii mari, parca iti vorbeste din priviri