Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 3

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Salutare fetelor! Ce faceti? Sunteti bn toate? Si bebelusii? Noi ieri am avut botezul Rebecai,a fost f f f frumos. Au fost prezenti 110 invitati,ne-am distrat de minune.Mi-a cantat formatia de la nunta,sunt exceptionali,au jucat invitatii toata noaptea,iar eu am recuperat si cele 9 luni in care nu prea am jucat. Am avut si cateva surprize(o pereche de dansatori care ne-au incantat la maxim,ursitoarele care au pregatit un text superb,dar si un cantaret de muzica populara). Rebeca a fost cuminte,mai ales knd am adus-o la restaurant,a mers din mana in mana la toti si nu a schitat nimic,nu a plans deloc...am dansat meniaito cu ea in brate,chiar si o hora;a fost show...am sa pun poze pe fb dupa ce mi-i le trim fotograful
Va pooop pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Wow, Bia! Ce super distractie ati avut! Ce botez mare ati facut! Ma bucur ca v-ati distrat si ca Rebeca a fost cumintica. Abia astept sa vad pozele! Cate luni are acum Rebe? Am uitat cand s-a nascut...

Andreea, 32+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

24 feb s-a nascut...deci 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Ce distractie , bravo!

Asteptam poze

Mergi la inceput

Joi pun pozele! ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Bia, am vazut pozele tale de pe facebook si nu mi-a placut deloc ce am vazut la funduletul Rebecai. Cum de s-a iritat asa rau? Ati scapat pana la urma de eritem sau inca va chinuiti?

Andreea, 32+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Da Bia am vazut ce urat s-a iritat, ce ati facut, cu ce ati scapat

Mergi la inceput

Eheee am scapat de ceva timp cu o crema preparata de la farmacie...a facut minuni pe bune!
Voi ce faceti? Ramo de Iulia mai stii ceva? Silvia? Restul fetelor?

Mergi la inceput

Nu mai stiu nimic de Iulia daca nu a mai scris, speram ca este bine, iar de Silvia nu mai stiu nimic de cand m-a sunat. Poate mai dau si ele un semn, acum vad ca se aduna lumea pe facebook:)

Mergi la inceput

Mergi la inceput