Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 3
Raspunsuri - Pagina 15
Bia_Mi spune:
Salutare fetelor! Ce faceti? Sunteti bn toate? Si bebelusii? Noi ieri am avut botezul Rebecai,a fost f f f frumos. Au fost prezenti 110 invitati,ne-am distrat de minune.Mi-a cantat formatia de la nunta,sunt exceptionali,au jucat invitatii toata noaptea,iar eu am recuperat si cele 9 luni in care nu prea am jucat. Am avut si cateva surprize(o pereche de dansatori care ne-au incantat la maxim,ursitoarele care au pregatit un text superb,dar si un cantaret de muzica populara). Rebeca a fost cuminte,mai ales knd am adus-o la restaurant,a mers din mana in mana la toti si nu a schitat nimic,nu a plans deloc...am dansat meniaito cu ea in brate,chiar si o hora;a fost show...am sa pun poze pe fb dupa ce mi-i le trim fotograful
Va pooop pe toate
aever spune:
Wow, Bia! Ce super distractie ati avut! Ce botez mare ati facut! Ma bucur ca v-ati distrat si ca Rebeca a fost cumintica. Abia astept sa vad pozele! Cate luni are acum Rebe? Am uitat cand s-a nascut...
Andreea, 32+ cu BebeLUnu
aever spune:
Bia, am vazut pozele tale de pe facebook si nu mi-a placut deloc ce am vazut la funduletul Rebecai. Cum de s-a iritat asa rau? Ati scapat pana la urma de eritem sau inca va chinuiti?
Andreea, 32+ cu BebeLUnu
Bia_Mi spune:
Eheee am scapat de ceva timp cu o crema preparata de la farmacie...a facut minuni pe bune!
Voi ce faceti? Ramo de Iulia mai stii ceva? Silvia? Restul fetelor?
ramonapep spune:
Nu mai stiu nimic de Iulia daca nu a mai scris, speram ca este bine, iar de Silvia nu mai stiu nimic de cand m-a sunat. Poate mai dau si ele un semn, acum vad ca se aduna lumea pe facebook:)